skalis Odesláno 10. února 2009 Nahlásit Odesláno 10. února 2009 Tak do mych rukou doputoval prvni exemplar kapesnich hodin. Dostal jsem jako darek tyto Doxy se zajimavym fontem cislic a sexy modrymi ruckami. Chtel bych se zeptat, jestli je vterinovka neoriginalni, kdyz neni modrena. Pripadne, zda je mozne ji zakalit na modro (ale to by asi musela byt ocelova), nebo jestli nema nekdo (popshop, mechano) nahradni modrou. Pokud tam patri a je originalni, tak bych ale menit nechtel. Pouzdro jsem prelestil Kubsonovic ubrousky, takze hazi prasatka na vsechny strany.
mechano Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Odesláno 11. února 2009 Tak do mych rukou doputoval prvni exemplar kapesnich hodin. Dostal jsem jako darek tyto Doxy se zajimavym fontem cislic a sexy modrymi ruckami. Chtel bych se zeptat, jestli je vterinovka neoriginalni, kdyz neni modrena. Pripadne, zda je mozne ji zakalit na modro (ale to by asi musela byt ocelova), nebo jestli nema nekdo (popshop, mechano) nahradni modrou. Pokud tam patri a je originalni, tak bych ale menit nechtel. Pouzdro jsem prelestil Kubsonovic ubrousky, takze hazi prasatka na vsechny strany. Asi ano, musí se ale připasovat.
cody Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Odesláno 11. února 2009 Jsou krasne, moc se mi libi ten font, jinak ten cifernik je email s prasklinou?
skalis Odesláno 11. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 11. února 2009 Jsou krasne, moc se mi libi ten font, jinak ten cifernik je email s prasklinou? Jo, ma praskliny. Emailovy je to same jako porcelanovy? Pripadne jak je od sebe rozpoznam? Mechano, chapu to tedy dobre, ze mas v supliku modrou kandidatku na novou vterinku?
Karlos Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Odesláno 11. února 2009 Já bych emailový a porcelánový sloučil pod jeden název - smaltovaný. Myslím, že jiné, než smaltované ciferníky se nedělaly. Ale třeba se pletu.
cody Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Odesláno 11. února 2009 Podle me je porcelan druh materialu a email je technika nanaseni povrchu (v pripade naramkovych hodinek vetsinou obrazek) ktery se da aplikovat treba i na sklo. To je videt casto v museu.
Karlos Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Odesláno 11. února 2009 Já chtěl spíš naznačit, že podle mého názoru se smaltované ciferníky nesprávně označují také jako emailové, nebo porcelánové.
cody Odesláno 11. února 2009 Nahlásit Odesláno 11. února 2009 To nebyla reakce na tebe:-) Ja v tom taky nemam jasno. Kdyz pujde Mechano jeste okolo tak by nam to mohl rozlousknout. Nebo Bromep.
mechano Odesláno 12. února 2009 Nahlásit Odesláno 12. února 2009 Jo, ma praskliny. Emailovy je to same jako porcelanovy? Pripadne jak je od sebe rozpoznam? Mechano, chapu to tedy dobre, ze mas v supliku modrou kandidatku na novou vterinku? Chápeš dobře A "porcelánový" je z 99 procent mylné označení. Je to smalt na plechu.
Viktor Odesláno 12. února 2009 Nahlásit Odesláno 12. února 2009 A "porcelánový" je z 99 procent mylné označení. Je to smalt na plechu. Jeden výjmečný zástupce "porculánu" v moderních hodinkách Glasshutte Original Senator Meissen
Ruda Odesláno 12. února 2009 Nahlásit Odesláno 12. února 2009 Jeden výjmečný zástupce "porculánu" v moderních hodinkách Glasshutte Original Senator Meissen Nádherný kousek Cena bude dost vysoká, co?
Ruda Odesláno 13. února 2009 Nahlásit Odesláno 13. února 2009 cena 15500,-euro-rose gold to bych musel být bordelmamá, abych na ně v blízké budoucnosti měl
cody Odesláno 13. února 2009 Nahlásit Odesláno 13. února 2009 Diky za vysvetleni. Jeden hodinar mi povidal, ze je email v praxi neopravitelny. Praskliny. Mel jsem za to, ze v muzeu se tim zabyvaji.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se