jaho Odesláno před 6 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 6 hodinami Postoupil jsem kousek dál ve výběru svých prvních kapesních hodinek. Podotýkám, že se bude jednat o příležitostné nošení a cenově do cca 3tis.Kč. Volba č. 1: Festina Quartz 2020/1 se strojkem Miyota 2035, pouzdro ušlechtilá ocel (nerez?), sklíčko mineral. Volba č. 2: Mechanické VIGOROSO (Noname?) se strojkem Seagull ST36?, pouzdro nerez, sklíčko Hardlex. Nějak mě to více táhne k těm mechanickým... Díky za rady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno před 6 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 6 hodinami A co si najít nějaké vintážní třeba Doxy, Omegy....? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno před 6 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 6 hodinami presne, nechces radsej nejake vintazne, casom overene? https://kralovstvihodin.cz/produkty/?orderby=price&filters=product_cat[60] ako novodobe smuky z ciny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaho Odesláno před 6 hodinami Autor Nahlásit Sdílet Odesláno před 6 hodinami Tak u těch Vintage to vlastně začalo...Hledal jsem něco ke stylovému oblečení na DGR (Distinguished Gentleman's Ride), líbily se mi INGERSOLL LONDON TRIUMPH (mám motorku Triumph Bobber), ale bojím se o jejich funkčnost a opravitelnost. Taky mají většinou hodně poničené pouzdra a já raději pěkné věci... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno před 6 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 6 hodinami (upraveno) Pro (běžné) nošení se hodí trochu toho hi-tech = Incabloc. Takže hodinky s oblíbeným strojem Untias 6497 (korunka nahoře), nebo 6498. To pak bude korunka vpravo a vteřinový ciferníček dole a většinou pak budou tříplášťové, či savonette, neboli hunter. Na ebaji se toho válí spousta, ale za přemrštěné ceny. Nic méně pro zorietování se v problematice asi nejlepší Edit: ty Ingersolly jsou IMHO hnusný a stroj bude jedna bída. Upraveno před 6 hodinami uživatelem orol 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaho Odesláno před 5 hodinami Autor Nahlásit Sdílet Odesláno před 5 hodinami Přesně tak to vidím...Huntery (tříplašťové) právě nechci, proto vybírám styl Lepine. Bohužel vše se strojkem 6497/6498 stojí přes 20tis.Kč, což je momentálně pro mě nedostižné. Proto mě zaujal ten čínský klon VIGOROSO, který má buď Seagull ST36 nebo Hangzhou 9011 (nikdo nedokázal zatím přesně určit který v tom je...). Na foru watchuseek je docela chválí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orol Odesláno před 5 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 5 hodinami Jak říkám, ebay: https://www.ebay.de/sch/3937/i.html?_from=R40&_nkw=6497 do 150,. Eur se dá něco vybrat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se