Seamaster Odesláno 17. července Nahlásit Odesláno 17. července Me to neprijde uplne mimo...na prvni pohled me to pripomina kultovni Calypso, kdyby tomu dali ploprof rucky, bylo by to jeste zajimavejsi 2
Hector_24 Odesláno 17. července Nahlásit Odesláno 17. července Barva jim slusi ale vypoukle sklo ne. Take chybi vlnky a keramika.
Vladino125 Odesláno 17. července Nahlásit Odesláno 17. července Mne sa to paci, podobne ako boli PO, alebo oranzove Milgy. Len mam obavu ci to v reale nebude take pekne.
Borra Odesláno 18. července Nahlásit Odesláno 18. července Mě se taky líbí moc a naopak mi příjde, že to vypouklé sklo jim sluší parádně.
seaman Odesláno 18. července Nahlásit Odesláno 18. července Ja len nechapem, preco odstranili datum 1
Humanzero Odesláno 18. července Nahlásit Odesláno 18. července Parádní letní hodinky. Druhá varianta na mesh podle mě postrádá smysl. Při tomhle tempu nových variant, by měli v butiku přistavit nový patro
Fade Odesláno 18. července Nahlásit Odesláno 18. července Já jen čekám na 40mm verzi Tak snad jednou. 2
Lukyn77 Odesláno 18. července Nahlásit Odesláno 18. července o.k., dojej ten model parádně ... ať si hrajou s barvičkama, každej si vybere + date/ND. Ale mě nejvíc iritují ty náramky ... jako jakému procentu uživatelů vyhovuje tak neuniverzální náramek jakým je milánskej tah s ještě tak blbě řešenou sponou ... za mě je to jen kalkul nějakýho blba s excelem. Vymyslet a pořádně vyrobit kvalitní náramek je možná složitější než strčit do frézy ingot ocele
PickyR Odesláno 4. srpna Nahlásit Odesláno 4. srpna V 18. 7. 2025 v 9:19, Lukyn77 napsal: o.k., dojej ten model parádně ... ať si hrajou s barvičkama, každej si vybere + date/ND. Ale mě nejvíc iritují ty náramky ... jako jakému procentu uživatelů vyhovuje tak neuniverzální náramek jakým je milánskej tah s ještě tak blbě řešenou sponou ... za mě je to jen kalkul nějakýho blba s excelem. Vymyslet a pořádně vyrobit kvalitní náramek je možná složitější než strčit do frézy ingot ocele mám ten jejich milánskej tah na mých NTTD a nemůžu si na nic stěžovat, za mě lepší jak obyčejný tah na klasických Diver 300m... 1
Humanzero Odesláno 4. srpna Nahlásit Odesláno 4. srpna před 48 minutami, PickyR napsal: mám ten jejich milánskej tah na mých NTTD a nemůžu si na nic stěžovat, za mě lepší jak obyčejný tah na klasických Diver 300m... Stejný zkušenosti 1
Humanzero Odesláno 27. srpna Nahlásit Odesláno 27. srpna U Hanáka asi upadli na hlavu z velký výšky....nové černé a stříbrné SMP na milánském nabízejí za 196.400, kaučuk 186.900,- Bechyně/Dušák: 180.600,- / 171.100,-
SadClown Odesláno 27. srpna Nahlásit Odesláno 27. srpna před 3 hodinami, Humanzero napsal: U Hanáka asi upadli na hlavu z velký výšky....nové černé a stříbrné SMP na milánském nabízejí za 196.400, kaučuk 186.900,- Bechyně/Dušák: 180.600,- / 171.100,- Zase ti tam můžou dát větší slevu 1
Humanzero Odesláno 27. srpna Nahlásit Odesláno 27. srpna před 57 minutami, SadClown napsal: Zase ti tam můžou dát větší slevu myslíš slevu na ceníkovou cenu konkurence? 1
SadClown Odesláno 27. srpna Nahlásit Odesláno 27. srpna před 7 hodinami, Humanzero napsal: myslíš slevu na ceníkovou cenu konkurence? Myslím že Hanák má větší prostor pro slevy. Ono to pak na eshopu vypadá lépe.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se