Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

o.k., dojej ten model parádně ... ať si hrajou s barvičkama, každej si vybere + date/ND. Ale mě nejvíc iritují ty náramky ... jako jakému procentu uživatelů vyhovuje tak neuniverzální náramek jakým je milánskej tah s ještě tak blbě řešenou sponou ... za mě je to jen kalkul nějakýho blba s excelem. Vymyslet a pořádně vyrobit kvalitní náramek je možná složitější než strčit do frézy ingot ocele

• po 3 týdnech...
Odesláno
V 18. 7. 2025 v 9:19, Lukyn77 napsal:

o.k., dojej ten model parádně ... ať si hrajou s barvičkama, každej si vybere + date/ND. Ale mě nejvíc iritují ty náramky ... jako jakému procentu uživatelů vyhovuje tak neuniverzální náramek jakým je milánskej tah s ještě tak blbě řešenou sponou ... za mě je to jen kalkul nějakýho blba s excelem. Vymyslet a pořádně vyrobit kvalitní náramek je možná složitější než strčit do frézy ingot ocele

mám ten jejich milánskej tah na mých NTTD a nemůžu si na nic stěžovat, za mě lepší jak obyčejný tah na klasických Diver 300m...

• Like 1
Odesláno
před 48 minutami, PickyR napsal:

mám ten jejich milánskej tah na mých NTTD a nemůžu si na nic stěžovat, za mě lepší jak obyčejný tah na klasických Diver 300m...

Stejný zkušenosti 👍

• Like 1
  • po 4 týdnech...
Odesláno

U Hanáka asi upadli na hlavu z velký výšky....nové černé a stříbrné SMP na milánském nabízejí za 196.400, kaučuk 186.900,-  

Bechyně/Dušák: 180.600,- / 171.100,-

Odesláno
před 3 hodinami, Humanzero napsal:

U Hanáka asi upadli na hlavu z velký výšky....nové černé a stříbrné SMP na milánském nabízejí za 196.400, kaučuk 186.900,-  

Bechyně/Dušák: 180.600,- / 171.100,-

Zase ti tam můžou dát větší slevu 😉

• Dát hlas 1
Odesláno
před 7 hodinami, Humanzero napsal:

myslíš slevu na ceníkovou cenu konkurence?

Myslím že Hanák má větší prostor pro slevy. Ono to pak na eshopu vypadá lépe. 😂

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...