maruška Odesláno 3. května Nahlásit Odesláno 3. května @VitVaše fotečky miluji.Každé hodinky bych okamžitě vyzkoušelaAle tyto cibule nemají chybu.Mohlo by být zajímavé,kdyby se sundal ciferník jak by to vypadalo. 1
Vit Odesláno 3. května Nahlásit Odesláno 3. května (upraveno) V 3. 5. 2025 v 9:17, maruška napsal: @VitVaše fotečky miluji.Každé hodinky bych okamžitě vyzkoušelaAle tyto cibule nemají chybu.Mohlo by být zajímavé,kdyby se sundal ciferník jak by to vypadalo. Rozšířit Děkuju Maruško, potěšíla jsi mě (tady na Chronomagu si tykáme (pokud to nevadí)). Já na to šel trochu jinak, číselník jsem nesundával (to by mě asi Mlsoun1 ublížil) a otočil jsem celé hodinky: Upraveno 3. května uživatelem Vit 1
maruška Odesláno 3. května Nahlásit Odesláno 3. května @Vitvím,že si zde tykáme,ale někdy se zapomenuTakže nevadí. To chápu s tím ciferníkem.To byl jen nápadAle takto to taky vypadá hodně zajímavě.Ta strojovna nemá chybu.Ukazovala jsem fotečku kamarádovi hodinářovi a říkal, že ten stroj je minimálně 100 roků starý. 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se