mlsoun1 Odesláno 14. června Autor Nahlásit Odesláno 14. června Je to divný,ale s těmito stálicemi jsem doopravdy nejspokojenějšíJe to fakticky divné,vůbec mi nechybí Omegy,Breitlingy,Zenithy a mnoho dalších kousků které jsem měl.Paradoxně nasadím jakékoliv hodinky,nosím je a u toho myslím na Hydra.Není to divné?
mlsoun1 Odesláno 15. června Autor Nahlásit Odesláno 15. června Ještě jsem Tomáška nefotil,zase bišonek,neboť se říká jednou bišon-navždy bišonByl týraný a v útulku ke mě hned přiběhl,jen se na mne moc zafixoval,takže ho beru všude sebou.
mlsoun1 Odesláno 15. června Autor Nahlásit Odesláno 15. června Byla to šou,ale dal jsem to.Tak malé šroubečky jsem ještě nevidělMusím si už koupit pořádné nářadí….
mlsoun1 Odesláno 16. června Autor Nahlásit Odesláno 16. června Na ruce superAle budu muset přidat půl článek 2
mlsoun1 Odesláno 17. června Autor Nahlásit Odesláno 17. června Byla na ně chuť.Ale cítím chuť na změnu a chtělo by to zase nějaký protentokrát jiný kousek z vyššího segmentu.Jen mám v merku více kusů.A teď jaký,že? 1
mlsoun1 Odesláno 17. června Autor Nahlásit Odesláno 17. června Pozůstatky z minulosti,ale k focení krásně poslouží 1
mlsoun1 Odesláno 18. června Autor Nahlásit Odesláno 18. června Dnes za GS,ale na cestu do UH,jedině LHC
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se