Divers Odesláno 20. června Nahlásit Odesláno 20. června 11 minutes ago, mlsoun1 said: Krásný! Můžu se zeptat, kde jsi vzal ty dva SAWC? Beautiful! May I ask where you got those two SAWC from?
mlsoun1 Odesláno 22. června Autor Nahlásit Odesláno 22. června Ahoj, tož tu limitku jsem zakoupil zde na fóru od kolegy Fura před devíti lety a ty klasické černé Albatrosy zakoupila kolegovi @bohus76žena zde z fóra před dvěma roky,nejsem si jist s těmi rokyParadoxně jsem je sháněl po světě a najednou se objevily na fóru Foto je společné z třídenní návštěvy UH,kde jsem si hodinky vyzdvihl z hlídání když jsem byl v zahraničí. 1
mlsoun1 Odesláno 22. června Autor Nahlásit Odesláno 22. června Společný výlet k sv.Barborce a Hradu Buchlov 1
Divers Odesláno 22. června Nahlásit Odesláno 22. června 14 minutes ago, mlsoun1 said: Ahoj, tož tu limitku jsem zakoupil zde na fóru od kolegy Fura před devíti lety a ty klasické černé Albatrosy zakoupila kolegovi @bohus76žena zde z fóra před dvěma roky,nejsem si jist s těmi rokyParadoxně jsem je sháněl po světě a najednou se objevily na fóru Foto je společné z třídenní návštěvy UH,kde jsem si hodinky vyzdvihl z hlídání když jsem byl v zahraničí. Moc děkuji!
mlsoun1 Odesláno 22. června Autor Nahlásit Odesláno 22. června U dobrého kamaráda na návštěvěMusel jsem si tuto vysokou hodinařinu vychutnat 1
mlsoun1 Odesláno 22. června Autor Nahlásit Odesláno 22. června před 3 minutami, Divers napsal: Moc děkuji! Není za co 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se