mlsoun1 Odesláno 16. března Autor Nahlásit Odesláno 16. března Vít mi radil fotit i jinak,tak poslouchám jeho rad Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
mlsoun1 Odesláno 16. března Autor Nahlásit Odesláno 16. března Ale třeba tato se mi líbí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
mlsoun1 Odesláno 16. března Autor Nahlásit Odesláno 16. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mlsoun1 Odesláno 16. března Autor Nahlásit Odesláno 16. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 3
mlsoun1 Odesláno 16. března Autor Nahlásit Odesláno 16. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vit Odesláno 16. března Nahlásit Odesláno 16. března před 15 minutami, mlsoun1 napsal: Vít mi radil fotit i jinak,tak poslouchám jeho rad Dobré rady ti ten frajer dává. Ještě by to chtělo zaostřit na číselník...
mlsoun1 Odesláno 16. března Autor Nahlásit Odesláno 16. března před 14 minutami, Vit napsal: Dobré rady ti ten frajer dává. Ještě by to chtělo zaostřit na číselník... Budu se snažitMax půjdu k němu na fotografický kurz
mlsoun1 Odesláno 16. března Autor Nahlásit Odesláno 16. března Před hodinou, Vit napsal: Co vybaluješ? Předpokládám, že ne ty Brejtle. XEMEX? Ty coltyXemex mi dělali v létě.Tyto tam byly několik měsíců.
Vit Odesláno 17. března Nahlásit Odesláno 17. března před 8 hodinami, mlsoun1 napsal: Ty coltyXemex mi dělali v létě.Tyto tam byly několik měsíců. Aha, tak to mě zmátlo (čekal bych to jako první příspěvek - unpacking, a až potom foto z lesa).
mlsoun1 Odesláno 17. března Autor Nahlásit Odesláno 17. března Hold se mnou to v určitých hlediskách lepší prostě a jednoduše nebude 1
mlsoun1 Odesláno 17. března Autor Nahlásit Odesláno 17. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Vit Odesláno 17. března Nahlásit Odesláno 17. března (upraveno) před 4 hodinami, mlsoun1 napsal: To sklo tam vrať, ať se ti nepráší na číselník. Upraveno 17. března uživatelem Vit 2
mlsoun1 Odesláno 18. března Autor Nahlásit Odesláno 18. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mlsoun1 Odesláno 18. března Autor Nahlásit Odesláno 18. března Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
mlsoun1 Odesláno 18. března Autor Nahlásit Odesláno 18. března Já ten cifr miluji Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
mlsoun1 Odesláno 18. března Autor Nahlásit Odesláno 18. března Tak poslední a teď je to na Vás chlapci Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se