Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím, už vás hodinkáře asi musí tenhle typ dotazů otravovat, ale zkusím to: potřeboval bych sport. hodinky (stále nosím oblekovky Tissot, což na padák či loď není ideální), s požadavky vodotěsnost, výškoměr, gumový tah... A hlavně s cenou kolem 6 tisíc, což je asi problém. Vzhledově se mi moc líbí Bell & Ross, ale cena je někde úplně jinde samozřejmě. Poradíte nějaké značky, případně kde je (krom e-bay) koupit? Díky předem!

Odesláno (upraveno)
Zdravím, už vás hodinkáře asi musí tenhle typ dotazů otravovat, ale zkusím to: potřeboval bych sport. hodinky (stále nosím oblekovky Tissot, což na padák či loď není ideální), s požadavky vodotěsnost, výškoměr, gumový tah... A hlavně s cenou kolem 6 tisíc, což je asi problém. Vzhledově se mi moc líbí Bell & Ross, ale cena je někde úplně jinde samozřejmě. Poradíte nějaké značky, případně kde je (krom e-bay) koupit? Díky předem!

Ahoj,

ideální pro tebe by asi bylo něco od Casia (např. http://forum.chronomag.cz/index.php?showto...115&hl=vor). Myslím, že lidi si tu pochvalují Kubsona za zprostřeskování nákupu hodinek i přes ebay. Tak se zkus obrátit na něj. Snad to pomohlo.

Upraveno uživatelem Ruda
Odesláno

Já vim :guiltysmiley: jenže mě by ten výškoměr (funkční, ne šunt) fakt občas píchnul. samozřejmě bych raději slušnou značku s automatem, jenže to bych stejně nezaplatil...

S požadavkem na výškoměr zapomeň na mechaniku i značky, které tu většina uznává jako hodinky. Poohlídni se u Casia a Suunta.

Odesláno

Výškoměr s mechanikou měl snad jedině Favre-Leuba Bivouac, ale to je jednak vintage, jednak nic moc vodotěsnost a taky drahý. Kdybych tohle dilema řešil já, tak bych šel do nějakýho ABC Suunta... třeba na X-Lander myslím občas i já :blush02:

Odesláno

Díky za podporu... Mě se celkem líbí Suunto Observer, jenže to zas už trošku vylejzá z mýho rozpočtu (asi tak dvojnásobně)

:cool02: Ještě budu pátrat; anebo se na výškoměr vykašlu (má ho kámoš se kterym nejčastěji jezdím) a můžu začít od začátku - mechanika, marine design etc...

Výškoměr s mechanikou měl snad jedině Favre-Leuba Bivouac, ale to je jednak vintage, jednak nic moc vodotěsnost a taky drahý. Kdybych tohle dilema řešil já, tak bych šel do nějakýho ABC Suunta... třeba na X-Lander myslím občas i já :blush02:

Odesláno

Tak pokud by ti nevadily digitalky, tak jeste je v nabidce Casio ProTrek (napr. modely urcene jen pro asijsky trh vypadaji dost dobre) anebo Casio G-shock GW-9200-1ER (jsou i radiove rizene apod.)

Odesláno

Suunto e-e......v tomhle oboru je Casio opravdu špička!!!!!

Odesláno (upraveno)

No nechci delat nejaky flame apod., ale pokud jsi mel v ruce nejake lepsi gecka a nejaka suunta (ve stejne cenove relaci), tak bys to imho nenapsal. Suunta jsou dost forovy (drive nez jsem zacal sbirat g-shocky jsem mel namireno prave na Suunta - ale "kvalita" pouzitych materialu me odradila. Ale designove se mi libi moc). Ostatne staci si precist stiznosti na WUS...

Upraveno uživatelem nAscA
Odesláno
No nechci delat nejaky flame apod., ale pokud jsi mel v ruce nejake lepsi gecka a nejaka suunta (ve stejne cenove relaci), tak bys to imho nenapsal. Suunta jsou dost forovy (drive nez jsem zacal sbirat g-shocky jsem mel namireno prave na Suunta - ale "kvalita" pouzitych materialu me odradila. Ale designove se mi libi moc). Ostatne staci si precist stiznosti na WUS...

To beru. Akorát názor mám jinej, no :) V oblasti hodinek dvojnásob platí okřídlený: "Opinions are like assholes - eveybody's got one."

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...