Harwey Odesláno 2. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2024 3 nove keramiky https://www.fratellowatches.com/hands-on-with-three-new-ceramic-blancpain-bathyscaphe-models/?utm_source=WeeklyNewsletter&utm_campaign=ff31c279ef-RSS_EMAIL_MAILCHIMP_AUTOMATED_BIWEEKLY&utm_medium=email&utm_term=0_b515b4ef06-ff31c279ef-124152902&mc_cid=ff31c279ef&mc_eid=f553a84881 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
junior300 Odesláno 2. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 2. prosince 2024 Nadherne hodinky, ale preco ten invalidny datum, preco.. 2
Postal80 Odesláno 3. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2024 Ano.. Kdyby bylo datum na setce tak jsou úplně top
Honza 1234 Odesláno 3. prosince 2024 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2024 Ty modré jsou husté , fakt pěkná barva..
prowler Odesláno 31. března 2025 Nahlásit Odesláno 31. března 2025 (upraveno) A protože cesty hodinek jsou nevyzpytatelné, dostaly se ke mě tyto krásky. Jsem z nich dost nadšený... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 31. března 2025 uživatelem prowler 3
Jumbo Odesláno 23. prosince 2025 Nahlásit Odesláno 23. prosince 2025 Tak jsem vyzkoušel tyto v keramice a rozhodně na nich něco je..... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Oldasr Odesláno 13. ledna Nahlásit Odesláno 13. ledna (upraveno) Zdravím, pánové poradil by mi někdo, kde koupit origo zelený nato strap ke keramickým FF Bathyscaphe popř. mě nasměroval na forum, kde to můžu řešit. Děkuji za info. Upraveno 13. ledna uživatelem Oldasr
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se