Tomas1972 Odesláno 27. února 2009 Nahlásit Odesláno 27. února 2009 lolohh napsal: Přesně tak. Kdybych měl jistotu, že jsou originální, tak bych je koupil klidně bez karet, pokud by byla nižší cena. V tom jsme za jedno - pro mne rouhoduje originalita, stav a cena. Jakou cenu by jste považovali za rozumnou, pokud by hodinky byly v "dobrém" stavu s jednou kartou? Jedná se o Bondovky, automat, modré.
farářskej Odesláno 27. února 2009 Nahlásit Odesláno 27. února 2009 Tomas1972 napsal: V tom jsme za jedno - pro mne rouhoduje originalita, stav a cena. Jakou cenu by jste považovali za rozumnou, pokud by hodinky byly v "dobrém" stavu s jednou kartou? Jedná se o Bondovky, automat, modré. Cokoli mezi cenou bez marže a cenou pultovou...
Tomas1972 Odesláno 27. února 2009 Nahlásit Odesláno 27. února 2009 farářskej napsal: Cokoli mezi cenou bez marže a cenou pultovou... Takže jinými slovy cena kolem 20.00,-Kč se zdá být cenou rozmnou? Mám na mysli můj případ
farářskej Odesláno 27. února 2009 Nahlásit Odesláno 27. února 2009 Ale no tak... zase TAKOVOU marži nemá ani dovozce Ale za dvacku bych je bral!
Tomas1972 Odesláno 28. února 2009 Nahlásit Odesláno 28. února 2009 Tomas1972 napsal: Takže jinými slovy cena kolem 20.00,-Kč se zdá být cenou rozmnou? Mám na mysli můj případ Omlouvám se, samozřejmě tam jedna nula chybí. Je to i za tuto "dvacku" akceptovatelně? Pro představu dodávám 2 obrázky. Kvalita bohužel mizerná.
farářskej Odesláno 28. února 2009 Nahlásit Odesláno 28. února 2009 Tomas1972 napsal: Omlouvám se, samozřejmě tam jedna nula chybí. Je to i za tuto "dvacku" akceptovatelně? Pro představu dodávám 2 obrázky. Kvalita bohužel mizerná. Ale jo, já to pochopil jako dvacet tisíc, nejsem zase takovej dětina Takže platí, co jsem napsal.
kubson Odesláno 28. února 2009 Nahlásit Odesláno 28. února 2009 Tomas1972 napsal: Omlouvám se, samozřejmě tam jedna nula chybí. Je to i za tuto "dvacku" akceptovatelně? Pro představu dodávám 2 obrázky. Kvalita bohužel mizerná. repase u dušáka stojí tuším 6-7 a tyhle - pokud servis neměly - ji budou potřebovat, soudě podle starší varianty držáku karet a karty.. na starších kusech taky nepěkně žloutla barva na indexech, ale obecně 20t za velké bondovky automaty je dobrá cena
Tomas1972 Odesláno 2. března 2009 Nahlásit Odesláno 2. března 2009 kubson napsal: repase u dušáka stojí tuším 6-7 a tyhle - pokud servis neměly - ji budou potřebovat, soudě podle starší varianty držáku karet a karty.. na starších kusech taky nepěkně žloutla barva na indexech, ale obecně 20t za velké bondovky automaty je dobrá cena Moc díky za info, ještě bych se rád zeptal jak je to s tím žloutnutím barvy na indexech "novějších variant". Od kterého roku se dá hovořit o novější variantě? Když o tom tak přemýšlím a dávám si dohromady cifry, tak 20t za hodinky s pouze 1 kartou (v bůch ví jakém stavu, neboť prodejce nebyl buď chopen, nebo ochoten nafotit kvalitnější snímky a komunikace dost vázla) + 7t za repas s tím, že budu mít model, který inklinuje ke žloutnutí indexů, (což zřejmě předpokládá též docela nákladnou rekonstrukci, pokud to vůbec jde řešit), tak už se mi ta cena nezdá zdaleka tak dobrá jako na začátku.
railmaster Odesláno 2. března 2009 Nahlásit Odesláno 2. března 2009 Tomas1972 napsal: Moc díky za info, ještě bych se rád zeptal jak je to s tím žloutnutím barvy na indexech "novějších variant". Od kterého roku se dá hovořit o novější variantě? Když o tom tak přemýšlím a dávám si dohromady cifry, tak 20t za hodinky s pouze 1 kartou (v bůch ví jakém stavu, neboť prodejce nebyl buď chopen, nebo ochoten nafotit kvalitnější snímky a komunikace dost vázla) + 7t za repas s tím, že budu mít model, který inklinuje ke žloutnutí indexů, (což zřejmě předpokládá též docela nákladnou rekonstrukci, pokud to vůbec jde řešit), tak už se mi ta cena nezdá zdaleka tak dobrá jako na začátku. Po r. 2000 alebo 2001 to s ciferníkmi bolo už myslím lepšie. Nový vyjde na cca 200 USD. Pred časom som asi mesiac sledoval ceny predávaných Bondoviek Chrono z druhej ruky na nete a všimol som si zaujímavý fakt, že cena hodiniek síce bez papierov, ale po celkovej renovácii v autorizovanom Omega servise bola podstatne vyššie, ako s papiermi a bez renovácie. Zrejme má na cenu vplyv aj to, že autorizovaný servis dáva záruku, certifikát s presnosťou chodu v šiestich polohách, aj vytlačený doklad o vodotesnosti.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se