LibiZ Odesláno 30. ledna Nahlásit Odesláno 30. ledna Ahojte, zaplaceno. Kalendář je krásný, tak už se těším, až bude u mě na stole.
Fordik Odesláno 30. ledna Nahlásit Odesláno 30. ledna Ahoj, nějak mi info uteklo, ale již zaplaceno Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk
Irwinek Odesláno 1. února Nahlásit Odesláno 1. února Objednal jsem 2, zaplatil 2 a poštu, ale kolegovi přinesl Ježura jeho oblíbené motorky, takže ztratil zájem. Pokud by tedy někdo chtěl a už se nevešel do výroby, je jeden k dispozici.
Irwinek Odesláno 5. března Nahlásit Odesláno 5. března V 1. 2. 2025 v 18:00, Irwinek napsal: Objednal jsem 2, zaplatil 2 a poštu, ale kolegovi přinesl Ježura jeho oblíbené motorky, takže ztratil zájem. Pokud by tedy někdo chtěl a už se nevešel do výroby, je jeden k dispozici. Vyřešeno, volným kalendářem už se kochá nový majitel
Vit Odesláno 2. září Nahlásit Odesláno 2. září Dovolím si přidat odkaz na vlákno, ve kterém se evidují zájemci o kalendář 2026: 1 1
Apep Odesláno 4. září Nahlásit Odesláno 4. září Díky, ale bude to asi opět stolní, že ano? Využil bych spíš nástěnný - neuvažuje se i o této variantě?
Harwey Odesláno 4. září Nahlásit Odesláno 4. září @Apep ano stolny, ako kazdy rok. Je to tradicia fora, s mnozstvom stastnich clenov a majitelov. O nastennom kalendari sa neuvazuje. 1 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se