LibiZ Odesláno 30. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2025 Ahojte, zaplaceno. Kalendář je krásný, tak už se těším, až bude u mě na stole.
Fordik Odesláno 30. ledna 2025 Nahlásit Odesláno 30. ledna 2025 Ahoj, nějak mi info uteklo, ale již zaplaceno Odesláno z mého LYA-L29 pomocí Tapatalk
Irwinek Odesláno 1. února 2025 Nahlásit Odesláno 1. února 2025 Objednal jsem 2, zaplatil 2 a poštu, ale kolegovi přinesl Ježura jeho oblíbené motorky, takže ztratil zájem. Pokud by tedy někdo chtěl a už se nevešel do výroby, je jeden k dispozici.
Irwinek Odesláno 5. března 2025 Nahlásit Odesláno 5. března 2025 V 1. 2. 2025 v 18:00, Irwinek napsal: Objednal jsem 2, zaplatil 2 a poštu, ale kolegovi přinesl Ježura jeho oblíbené motorky, takže ztratil zájem. Pokud by tedy někdo chtěl a už se nevešel do výroby, je jeden k dispozici. Vyřešeno, volným kalendářem už se kochá nový majitel
Vit Odesláno 2. září 2025 Nahlásit Odesláno 2. září 2025 Dovolím si přidat odkaz na vlákno, ve kterém se evidují zájemci o kalendář 2026: 1 1
Apep Odesláno 4. září 2025 Nahlásit Odesláno 4. září 2025 Díky, ale bude to asi opět stolní, že ano? Využil bych spíš nástěnný - neuvažuje se i o této variantě?
Harwey Odesláno 4. září 2025 Nahlásit Odesláno 4. září 2025 @Apep ano stolny, ako kazdy rok. Je to tradicia fora, s mnozstvom stastnich clenov a majitelov. O nastennom kalendari sa neuvazuje. 1 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se