lib Odesláno 20. února 2009 Nahlásit Odesláno 20. února 2009 ............ - nelicovani minutove rucky s indexy podle poctu vterin, pruhled na strojek, ktery za to nestoji ............... Co blbneš? Vždyť na to stačí při seřizování jít nejdřív dopředu a potom to stáhnout zpátky, slícovat a hlavně při zamačkávání korunky ručky neposunout. Je lepší korunku zamáčknout o stůl namísto prstem, ale i tak se může stát, že se pozice ruček posunou díky reliéfu znaku F (koruna) na korunce. Když se při zamačkávání ručky posunou, tak to holt zkusíš ještěš jenou, ne? Ještě nikdy se mi nestalo, že by se to nepovedlo správně přinejhorším napotřetí.
spiderer Odesláno 20. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 20. února 2009 Co blbneš? Vždyť na to stačí při seřizování jít nejdřív dopředu a potom to stáhnout zpátky, slícovat a hlavně při zamačkávání korunky ručky neposunout. Je lepší korunku zamáčknout o stůl namísto prstem, ale i tak se může stát, že se pozice ruček posunou díky reliéfu znaku F (koruna) na korunce. Když se při zamačkávání ručky posunou, tak to holt zkusíš ještěš jenou, ne? Ještě nikdy se mi nestalo, že by se to nepovedlo správně přinejhorším napotřetí. To vis, ja tyhle Fortisi figle jeste neznam, normalni hodinky, ktery jsem mel takovyhlo vylomeniny nemely, stacilo nastavit rucky tak jak maji byt a pak proste zamacknout korunku naprosto jedno cim
lib Odesláno 20. února 2009 Nahlásit Odesláno 20. února 2009 To vis, ja tyhle Fortisi figle jeste neznam, normalni hodinky, ktery jsem mel takovyhlo vylomeniny nemely, stacilo nastavit rucky tak jak maji byt a pak proste zamacknout korunku naprosto jedno cim Že by první "sofistikovaný" hodinky? Že bych je třeba koupil? Uvidíme.
spiderer Odesláno 20. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 20. února 2009 Že by první "sofistikovaný" hodinky? Že bych je třeba koupil? Uvidíme. Ne ted vazne, musim uznat, ze se mi fakt libi!
lib Odesláno 20. února 2009 Nahlásit Odesláno 20. února 2009 Ne ted vazne, musim uznat, ze se mi fakt libi! Uvidíme ............................
yed69 Odesláno 20. února 2009 Nahlásit Odesláno 20. února 2009 (upraveno) Ne ted vazne, musim uznat, ze se mi fakt libi! Já je mám taky, je to krásný stroj. Spíše nástroj než šperk, ke kterému mají blíž Omegy. Dávej ale pozor na okolí. Protože jsou tyhle chronografy poměrně vysoké, snadno jimi trefíš futra nebo barovou židli, jako jsem to zvládl třeba hned druhý den já. Vedle sklíčka je taková hrana, která to schytá a je to na ní pak vidět. Upraveno 20. února 2009 uživatelem yed69
Návštěvník Tada Odesláno 20. února 2009 Nahlásit Odesláno 20. února 2009 Díky za postřehy. Hezký chrona. Jen nerozumím tomu nelícování minutový ručky, to nejde poladit? Nestačí při seřizování nařídit minutovou ručku půl minuty dopředu? Ona se pak čapne trochu později než vteřinovka a je vše OK. U strojku v Omega Dynamic to tak je.... Přesně tak to mám i Steinhartů. Teď se mi to povedlo vychytat a minutovka mi lícuje...
spiderer Odesláno 21. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 21. února 2009 Já je mám taky, je to krásný stroj. Spíše nástroj než šperk, ke kterému mají blíž Omegy. Dávej ale pozor na okolí. Protože jsou tyhle chronografy poměrně vysoké, snadno jimi trefíš futra nebo barovou židli, jako jsem to zvládl třeba hned druhý den já. Vedle sklíčka je taková hrana, která to schytá a je to na ní pak vidět. Tyhle situace znam (a moje hodinky taky) velmi dobre, taky uz se mi povedlo udelat zarez, nastesti celkem malej EDIT: Jinak minutova rucka uz licuje
spiderer Odesláno 23. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 23. února 2009 Par fotek Fortisu na vylete, dalsi jeste urcite pribydou Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Baker Odesláno 23. února 2009 Nahlásit Odesláno 23. února 2009 Par fotek Fortisu na vylete, dalsi jeste urcite pribydou Pekne. Jeste shanis remen s modrym prositim na becka ?
spiderer Odesláno 23. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 23. února 2009 Uz ne, becka pujdou do sveta..
XXXfazerXXX Odesláno 24. února 2009 Nahlásit Odesláno 24. února 2009 Pekny fotky hezkejch hodinek----- vyborny a jednoduchy postrehy .Diky
rdk Odesláno 24. února 2009 Nahlásit Odesláno 24. února 2009 čeče, mooc pěkný hodinky !!! krásně jednoduchý, dobře čitelný, prostě pěkný letecký hodinky chválim super fota!
Baker Odesláno 24. února 2009 Nahlásit Odesláno 24. února 2009 Uz ne, becka pujdou do sveta.. No kdyby jo, tak jsem neco nasel tady. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
spiderer Odesláno 28. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 28. února 2009 Alda - vubec nerozumim o cem to mluvis
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se