Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno
............

- nelicovani minutove rucky s indexy podle poctu vterin, pruhled na strojek, ktery za to nestoji

...............

Co blbneš? Vždyť na to stačí při seřizování jít nejdřív dopředu a potom to stáhnout zpátky, slícovat a hlavně při zamačkávání korunky ručky neposunout.

Je lepší korunku zamáčknout o stůl namísto prstem, ale i tak se může stát, že se pozice ruček posunou díky reliéfu znaku F (koruna) na korunce.

Když se při zamačkávání ručky posunou, tak to holt zkusíš ještěš jenou, ne? Ještě nikdy se mi nestalo, že by se to nepovedlo správně přinejhorším napotřetí.

Odesláno
Co blbneš? Vždyť na to stačí při seřizování jít nejdřív dopředu a potom to stáhnout zpátky, slícovat a hlavně při zamačkávání korunky ručky neposunout.

Je lepší korunku zamáčknout o stůl namísto prstem, ale i tak se může stát, že se pozice ruček posunou díky reliéfu znaku F (koruna) na korunce.

Když se při zamačkávání ručky posunou, tak to holt zkusíš ještěš jenou, ne? Ještě nikdy se mi nestalo, že by se to nepovedlo správně přinejhorším napotřetí.

To vis, ja tyhle Fortisi figle jeste neznam, normalni hodinky, ktery jsem mel takovyhlo vylomeniny nemely, stacilo nastavit rucky tak jak maji byt a pak proste zamacknout korunku naprosto jedno cim ;)

Odesláno
To vis, ja tyhle Fortisi figle jeste neznam, normalni hodinky, ktery jsem mel takovyhlo vylomeniny nemely, stacilo nastavit rucky tak jak maji byt a pak proste zamacknout korunku naprosto jedno cim ;)

Že by první "sofistikovaný" hodinky? Že bych je třeba koupil? Uvidíme.

Odesláno (upraveno)
Ne ted vazne, musim uznat, ze se mi fakt libi! ;)

Já je mám taky, je to krásný stroj. Spíše nástroj než šperk, ke kterému mají blíž Omegy. Dávej ale pozor na okolí. Protože jsou tyhle chronografy poměrně vysoké, snadno jimi trefíš futra nebo barovou židli, jako jsem to zvládl třeba hned druhý den já. Vedle sklíčka je taková hrana, která to schytá a je to na ní pak vidět.

Upraveno uživatelem yed69
Návštěvník Tada
Odesláno
Díky za postřehy. Hezký chrona. Jen nerozumím tomu nelícování minutový ručky, to nejde poladit? Nestačí při seřizování nařídit minutovou ručku půl minuty dopředu? Ona se pak čapne trochu později než vteřinovka a je vše OK. U strojku v Omega Dynamic to tak je....

Přesně tak to mám i Steinhartů. Teď se mi to povedlo vychytat a minutovka mi lícuje...

Odesláno
Já je mám taky, je to krásný stroj. Spíše nástroj než šperk, ke kterému mají blíž Omegy. Dávej ale pozor na okolí. Protože jsou tyhle chronografy poměrně vysoké, snadno jimi trefíš futra nebo barovou židli, jako jsem to zvládl třeba hned druhý den já. Vedle sklíčka je taková hrana, která to schytá a je to na ní pak vidět.

Tyhle situace znam (a moje hodinky taky) velmi dobre, taky uz se mi povedlo udelat zarez, nastesti celkem malej ;)

EDIT: Jinak minutova rucka uz licuje :)

Odesláno

Par fotek Fortisu na vylete, dalsi jeste urcite pribydou :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

čeče, mooc pěkný hodinky !!!

krásně jednoduchý, dobře čitelný, prostě pěkný letecký hodinky

chválim super fota!

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...