Sphinxx Odesláno před 14 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 14 hodinami Vážení kolegové, jsem delší dobu v útlumu a trošku jsem to zde zanedbával, nicméně blýská se na lepší časy a věřím, že rok 2025 vše obrátí. Nicméně, již čtvrtým rokem vždy před Vánoci vyčlením nějaké hodinky ze sbírky pro dobrou věc a výtěžek z celého prodeje/aukce jde tam, kde je to potřeba a to do poslední koruny. Letos jsem se rozhodoval, jakou věc podpořit, vždy mi dávalo smysl svou podporu směřovat k nemocným dětem nebo seniorům. Letos padla volba na malého chlapce (4 roky), který trpí leukémií a jeho rodiče jsou vytížení neúnavnou péčí o tohoto chlapce. Nicméně když jsem tady nahlížel, shodou okolností jsem narazil na našeho kolegu Michala a jeho malého syna. Ještě teď při sepisování tohoto textu jsem přemýšlel jak to udělat, ale zřejmě celý výtěžek předám Michalovi, který mám pocit, že to potřebuje fakt naléhavě s ohledem na výdaje. Kdo by nevěděl stejně jako já dosud o co jde, tak odkaz na pomoc rodině je zde: Rozhodnul jsem se tedy, že do této pomoci vložím své Omega MoonSwatch v rudé barvě, tedy edici Mars. Hodinky jsou z roku 2022, jsem první majitel a byly občas nošené. Nošení je patrné na kompozitním"sklíčku" (nebo jak to nazvat). Díky světlému číselníku to není okem patrné, při bližším ohledání ano. Jinak jsou hodinky v dobrém stavu a samozřejmě plně funkční. K hodinkám je vše, tedy záruční doklad, t.č. bez záruky, gumový řemen v červené barvě a zcela nový, originální bílý strap Speedmaster, ten nebyl nošený. A samozřejmě krabička. Tedy kompletní balení. Tzv. vyvolávací a startovací cenu nastavuji na 4.999,-Kč. Každý kdo bude chtít přihodit, může sem hodit příhoz v podobě UPu. Vše je dohodnuto s @Bert a tímto děkuji i jemu. Konec aukce bych viděl 23.12.2024, 23.59h s tím, že poslední přihazující bude novým majitelem. Hodinky bych rád předal osobně po dohodě s novým majitelem. Částku pak do poslední koruny ve prospěch malého Adámka. Děkuji za prostor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno před 13 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 13 hodinami Diky, ze to delas 6.000 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tulo Odesláno před 13 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 13 hodinami 7.000 kč, držím palce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sprocha Odesláno před 5 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 5 hodinami 8.000,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky