Ruda Odesláno 15. února 2009 Nahlásit Odesláno 15. února 2009 (upraveno) Orient CEUAA002DW jsou moje první mechanické hodinky (když nepočítám tátovo Ruhly, které jsem nosil v časech, když jsem nějaké jiné hodinky rozbil ). Jsou kupované v kamenném hodinářství v květnu 2007. Kolem Vánoc 2008 se jim zdálo, že jsem asi trochu pomalejší , tak se začaly o dost předcházet, asi 80 vteřin za den. To spravil v záruce anomymní šikovný hodinář z firmy Tulipán. Po seřízení dělají asi +1 vteřinu za den, ale to jen v případě , že je mám cca. 12 hodin na ruce. Na ruce se mírně zpožďují a na stole zase předchází. Seiko SKX779K3, tzv. black monster, jsem kupoval před pár dny na ebay, takže klasicky bez papírů a krabice. Přesnost je po pár dnech asi -3 vteřiny za den, což je dobrý Upraveno 15. února 2009 uživatelem Ruda
Ruda Odesláno 15. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 15. února 2009 (upraveno) Krásná sbírka japonců Blahopřeji Díky, ono se doma těch japonských hodinek nachází více, např. http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=17536 + nějaká další Seika, která jsou připravena jako dárky edit: máš taky pěkný Orienty, jak jsou na tom s přesností? kalibr v nich by měl by být obecně přesnější než ten v mých Upraveno 15. února 2009 uživatelem Ruda
Krcma Odesláno 15. února 2009 Nahlásit Odesláno 15. února 2009 Díky, ono se doma těch japonských hodinek nachází více, např. http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=17536 + nějaká další Seika, která jsou připravena jako dárky edit: máš taky pěkný Orienty, jak jsou na tom s přesností? kalibr v nich by měl by být obecně přesnější než ten v mých Zatím jsem spokojen - přesnost -2s za den (cca. 12hod na ruce,12hod leží na stolku),ale jsou nové,tak uvidím až si "sednou"
cody Odesláno 16. února 2009 Nahlásit Odesláno 16. února 2009 Orient kalendar je cool! Hranatych jsem si nikdy nevsiml, vubec nevypadaji zle. At slouzi:-)
Ruda Odesláno 16. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 16. února 2009 Orient kalendar je cool! Hranatych jsem si nikdy nevsiml, vubec nevypadaji zle. At slouzi:-) Díky za pochvalu, na tomhle fóru to potěší
martini Odesláno 17. února 2009 Nahlásit Odesláno 17. února 2009 Ať slouží! Takovyto kalendar se moc nevidi, ještě by mohl počítat japonský horoskop;-)
Ruda Odesláno 17. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 17. února 2009 Ať slouží! Takovyto kalendar se moc nevidi, ještě by mohl počítat japonský horoskop;-) Mě stačí, že ukazují dost přesně čas a "stoletý" kalendář se občas taky hodí
bandicoot Odesláno 17. února 2009 Nahlásit Odesláno 17. února 2009 Kalendář je dobrej, jako malýmu se mi vždycky líbilo, jak měli senioři takové ty "kalendářní plíšky" navlečené na řemenech - tohle ve mě tu zapadlou vzpomínku na dědovy kámoše probudilo.
cody Odesláno 17. února 2009 Nahlásit Odesláno 17. února 2009 ...jako malýmu se mi vždycky líbilo, jak měli senioři takové ty "kalendářní plíšky" navlečené na řemenech... To tohleto???? Plisky na reminku jsem nosil v sedme tride i ja vrstevniku!!! Ja ti dam seniora
honza1 Odesláno 2. března 2009 Nahlásit Odesláno 2. března 2009 Kalendář je dobrej, jako malýmu se mi vždycky líbilo, jak měli senioři takové ty "kalendářní plíšky" navlečené na řemenech - tohle ve mě tu zapadlou vzpomínku na dědovy kámoše probudilo. Ty plíšky jsou už věc minulosti,nebo to ještě existuje? Matně si na ně vzpomínám,nemáte někdo foto? Dík Honza Z.
Ruda Odesláno 2. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 2. března 2009 velmi povedena...! Díky, ale spoustu věcí si představuju nějak a z foťáku vyleze něco úplně jiného
Ruda Odesláno 11. června 2009 Autor Nahlásit Odesláno 11. června 2009 Tak už mi dorazil řemen objednávaný přes Bakera. Ještě jednou děkuji.
Ruda Odesláno 2. ledna 2010 Autor Nahlásit Odesláno 2. ledna 2010 ...a ještě přidávám fotku strojku. Docela mne překvapilo, že není usazen v plastovém distančním kusu. Těsnění naklapávacího dýnka je velmi tenký o-kroužek čtvercového průřezu, takže vodotěsnost je opravdu tak na umytí rukou.
Venceremos1 Odesláno 25. září 2010 Nahlásit Odesláno 25. září 2010 Tie Orienty chcem tiež... :-) pokukám po nich
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se