Přejít na obsah

NAUTICA

Leviathan

Doporučené příspěvky

Aky mate nazor na znacku NAUTICA..Viem, ze nejde primarne o vyrobce hodiniek, no mam od nich uz 3 kusky...jedny so SWISS movement...a su velmi slusne..

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 54
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

taky bych rád slyšel názor...

Ač quartz, líbí se mi níže připojené (obr. z ebay)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odkaz ke komentáři

Inak maju velmi peknu kolekciu damskych hodiniek (pre partnerky) na slusne peniaze. Ja som manzelke poriesil tieto...priemer 36.2 mm...krasny cifernik s perletou..

Odkaz ke komentáři

Aky mate nazor na znacku NAUTICA..Viem, ze nejde primarne o vyrobce hodiniek, no mam od nich uz 3 kusky...jedny so SWISS movement...a su velmi slusne..

Presne nad temito Nauticami uvazuju. :thumbsup_anim: Akorat s bilym cifernikem a hnedym remenem. Jen ta velikost me trosku "brzdi" v rozhodovani... Uz jsem je byl i omrknout, kvalita zpracovani podle me dobra. Uz vlastnim jedny automaty a nad quarzkami uvazuju z duvodu "unostitelnosti", abych nemusel kupovat grill, nebo porad stelovat cas.

nautica_10478.jpg

Odkaz ke komentáři

jedinym "problemom" si mi zda byt velkost kurunky ktore spolu s velkostou hodiniek niekedy tlaci za zapestie....Najma ak ich pouzivate pri sporte napr. tenis...a pod...Inak som na ne hodil cierny kevlar like remen...a su v pohode...

Si je při tenisu hoď do kabele :crying_anim02: Stejně musíš vypadat jak .... :thumbsup_anim:

Odkaz ke komentáři

To s tym tenisom ma akurat napadlo:-) ako prirovnanie...suhlasim ze s takymi "krumplami" by som tam vyzeral ako trt.

Ide o to, ze ked sa ti zapestie napr. pri pisani na klavesnici dostane do cca 40 stupnovehu uhlu voci ruke...korunka ti tlaci na chrbat ruky....Inak to popisat nedokazem....Na Totemovu otazku ohladom zapestia....tak 20 cm...no su velke..posud sam:-)

Upraveno uživatelem Leviathan
Odkaz ke komentáři

• po měsících...

me prisli z usa tyto, a jsem spokojen, na lod jsou skvele, a nekur...m si omegy..

fuj to je hnusna fotka z mobilu, proikladam lepsi z netu

Odkaz ke komentáři

Me zase tak velky neprijdou, klasicky bondovky co mam jsou na moji ruce maly a vesti breitlingy se mi zdaji obecne zase moc tezky a hlavne moc zdobny.. Ale asi u nich nakonec skoncim.. Zvykl jsem si na tech 53 mm strasne rychle a s omegama si pripadam jako s detskou hrackou..

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...