Leviathan Odesláno 15. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2009 Aky mate nazor na znacku NAUTICA..Viem, ze nejde primarne o vyrobce hodiniek, no mam od nich uz 3 kusky...jedny so SWISS movement...a su velmi slusne.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 15. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2009 taky bych rád slyšel názor... Ač quartz, líbí se mi níže připojené (obr. z ebay) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 15. února 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2009 Inak maju velmi peknu kolekciu damskych hodiniek (pre partnerky) na slusne peniaze. Ja som manzelke poriesil tieto...priemer 36.2 mm...krasny cifernik s perletou.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 15. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2009 Inak maju velmi peknu kolekciu damskych hodiniek (pre partnerky) na slusne peniaze. Ja som manzelke poriesil tieto...priemer 36.2 mm...krasny cifernik s perletou.. Kde si kupoval, jestli se můžu zeptat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 15. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2009 FUJ!!! Kupte si radši nějaký pořádný hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 15. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2009 Kamile, trochu konstruktivní kritiky , FUJ je málo :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 15. února 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2009 Vsetko kupovane cez Ebay.com....akurat tie velke mi skoncili na colnici - clo+DPH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarcelG Odesláno 15. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2009 Vsetko kupovane cez Ebay.com....akurat tie velke mi skoncili na colnici - clo+DPH Děkuji... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
totem Odesláno 15. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2009 Aky mate nazor na znacku NAUTICA..Viem, ze nejde primarne o vyrobce hodiniek, no mam od nich uz 3 kusky...jedny so SWISS movement...a su velmi slusne.. Presne nad temito Nauticami uvazuju. Akorat s bilym cifernikem a hnedym remenem. Jen ta velikost me trosku "brzdi" v rozhodovani... Uz jsem je byl i omrknout, kvalita zpracovani podle me dobra. Uz vlastnim jedny automaty a nad quarzkami uvazuju z duvodu "unostitelnosti", abych nemusel kupovat grill, nebo porad stelovat cas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chose Odesláno 15. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2009 Ty hodinky mají růstovou vadu. Než bych se jima vůbec začal zabývat, počkal bych, až chronograf a datum hnusně nahňácané u středu dorostou zbytek ciferníku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 16. února 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2009 jedinym "problemom" si mi zda byt velkost kurunky ktore spolu s velkostou hodiniek niekedy tlaci za zapestie....Najma ak ich pouzivate pri sporte napr. tenis...a pod...Inak som na ne hodil cierny kevlar like remen...a su v pohode... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
totem Odesláno 16. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2009 To leviathan: Prosim te jaky mas zhruba obvod zapesti? Nejsou hodinky prilis velke? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pekos Odesláno 16. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2009 jedinym "problemom" si mi zda byt velkost kurunky ktore spolu s velkostou hodiniek niekedy tlaci za zapestie....Najma ak ich pouzivate pri sporte napr. tenis...a pod...Inak som na ne hodil cierny kevlar like remen...a su v pohode... Si je při tenisu hoď do kabele Stejně musíš vypadat jak .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 16. února 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2009 (upraveno) To s tym tenisom ma akurat napadlo:-) ako prirovnanie...suhlasim ze s takymi "krumplami" by som tam vyzeral ako trt. Ide o to, ze ked sa ti zapestie napr. pri pisani na klavesnici dostane do cca 40 stupnovehu uhlu voci ruke...korunka ti tlaci na chrbat ruky....Inak to popisat nedokazem....Na Totemovu otazku ohladom zapestia....tak 20 cm...no su velke..posud sam:-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 16. února 2009 uživatelem Leviathan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubas Odesláno 17. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2009 me prisli z usa tyto, a jsem spokojen, na lod jsou skvele, a nekur...m si omegy.. fuj to je hnusna fotka z mobilu, proikladam lepsi z netu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cody Odesláno 21. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2009 Sorry, nekde jsem tu popisoval jak jsem si v Brne jejich kolekci osahal. Osobne bych bych tuhle znacku nezaradil do vyberu v zadne cenove relaci. Asi nemam rad Bruce Wilise. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 22. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2009 Ta růstová vada, jak píše chose, je přesné označení. U těch kubasových lépe zamaskovaná, než u leviatanových. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubas Odesláno 24. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2009 Me zase tak velky neprijdou, klasicky bondovky co mam jsou na moji ruce maly a vesti breitlingy se mi zdaji obecne zase moc tezky a hlavne moc zdobny.. Ale asi u nich nakonec skoncim.. Zvykl jsem si na tech 53 mm strasne rychle a s omegama si pripadam jako s detskou hrackou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubas Odesláno 24. června 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2009 a ty levithanovi jsou podle me 47-48 mm, ty moje jsou nejvetsi v nabidce, chci na ne videt, i kdyz zacne foukat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bibo Odesláno 4. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2009 Vsetko kupovane cez Ebay.com....akurat tie velke mi skoncili na colnici - clo+DPH Proto jsem sve Nauticy koupil na britskem ebayi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se