Přejít na obsah

Vintage Omega reference

RSone

Doporučené příspěvky

Dobrý den

Prosím o pomoc s určením reference starých Omeg,které jsem dostal od tchána...Pouzdro má rozměr 30mm bez korunky...1934-1938? Našel jsem několik podobných...stejné pouze jedny bez reference...strojek 30T?... Hodinky běží...40s do plusu za den...

Chci je dát do pucu a nechat na památku...ale nejdřív potřebuji přesnější informace...pokud to bude skládačka, nechám je tak,jak jsou...

Předem děkuji za Vaše poznatky...

20241226_090001.jpg

20241226_101342.jpg

20241226_101405.jpg

20241226_093707.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No ja tam zadne nevidim, takze ne :) Je to jak rikas, 25.6 SOB, vyrobu urcuj dle pouzdra, byva vetsinou mladsi jak strojek...takze tak prvni pule 40 let...puvodne zrejme mely radiovy lumi cisla a vypln v ruckach. Me prijde, ze je tam vse puvodni, az na refill rucek.

• Díky 1
Odkaz ke komentáři

před 14 minutami, Seamaster napsal:

No ja tam zadne nevidim, takze ne :) Je to jak rikas, 25.6 SOB, vyrobu urcuj dle pouzdra, byva vetsinou mladsi jak strojek...takze tak prvni pule 40 let...puvodne zrejme mely radiovy lumi cisla a vypln v ruckach. Me prijde, ze je tam vse puvodni, az na refill rucek.

Děkuji za odpověď...Našel jsem téměř stejné...Poprosím ještě o názor,jestli to tak mohlo být původně...Ručky bez lumi a modřené...? Chci je dát do původního stavu...Mám je rovnou poslat do Onyxu,nebo mi prosím někoho doporučíš? S pozdravem Roman

20220504-094253.jpg

Odkaz ke komentáři

• po 3 týdnech...

No, asi jsem mel dodat, ze mam na mysli lumi odpovidajiciho odstinu.... a jak pisu vyse, lumi ma byt i na cifru... ale jestli jsi to chtel takhle, pak vse cajk :)

Upraveno uživatelem Seamaster
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...