RSone Odesláno 31. prosince 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2024 Dobrý den Prosím o pomoc s určením reference starých Omeg,které jsem dostal od tchána...Pouzdro má rozměr 30mm bez korunky...1934-1938? Našel jsem několik podobných...stejné pouze jedny bez reference...strojek 30T?... Hodinky běží...40s do plusu za den... Chci je dát do pucu a nechat na památku...ale nejdřív potřebuji přesnější informace...pokud to bude skládačka, nechám je tak,jak jsou... Předem děkuji za Vaše poznatky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RSone Odesláno 31. prosince 2024 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2024 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RSone Odesláno 2. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna Tak strojek je 265 sob... Mají takhle staré hodinky referenční číslo??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 2. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna No ja tam zadne nevidim, takze ne Je to jak rikas, 25.6 SOB, vyrobu urcuj dle pouzdra, byva vetsinou mladsi jak strojek...takze tak prvni pule 40 let...puvodne zrejme mely radiovy lumi cisla a vypln v ruckach. Me prijde, ze je tam vse puvodni, az na refill rucek. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RSone Odesláno 2. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna před 14 minutami, Seamaster napsal: No ja tam zadne nevidim, takze ne Je to jak rikas, 25.6 SOB, vyrobu urcuj dle pouzdra, byva vetsinou mladsi jak strojek...takze tak prvni pule 40 let...puvodne zrejme mely radiovy lumi cisla a vypln v ruckach. Me prijde, ze je tam vse puvodni, az na refill rucek. Děkuji za odpověď...Našel jsem téměř stejné...Poprosím ještě o názor,jestli to tak mohlo být původně...Ručky bez lumi a modřené...? Chci je dát do původního stavu...Mám je rovnou poslat do Onyxu,nebo mi prosím někoho doporučíš? S pozdravem Roman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 2. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna Rucky jsou hadam modrene i na tech tvych a urcite tam puvodne byla radiova lumi a to i na cifru. Onyxem nic nepokazis, ale toto odservisovat a nanest lumi umi asi kde kdo... 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RSone Odesláno 24. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna Tak Omegy po citlivé renovaci v hodinářství Volavka v Karlíně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna (upraveno) No, asi jsem mel dodat, ze mam na mysli lumi odpovidajiciho odstinu.... a jak pisu vyse, lumi ma byt i na cifru... ale jestli jsi to chtel takhle, pak vse cajk Upraveno 24. ledna uživatelem Seamaster Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RSone Odesláno 24. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna Lumi se nedělala...jen očistili rez z ruček a ona takhle vynikla...Novou jsem nechtěl a tak ji nedělali ani na číselníku... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna Ajo, me zmatla fotka vyse, kde je to vysypany...tak ta asi ani neni lumi, al nejaka bila barva, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RSone Odesláno 24. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna Sice slabě,ale svítí...Je to lumi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RSone Odesláno 24. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna Po nasvícení mobilem,docela svítí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Seamaster Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna No to tam taky urcite neni origo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RSone Odesláno 25. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna před 14 minutami, Seamaster napsal: No to tam taky urcite neni origo. To je jasné nám oběma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 25. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna A jak odstranili tu rez z ty luminiscence? To prece nejde ne? Nebo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RSone Odesláno 25. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. ledna To já netuším... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se