Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Zdravím všechny nadšence jemné mechaniky. Neválí se zbytečně v šupleti někomu plastový sklíčko? Když to budete měřit tak cca 29,5-8 (298). No a kdyby někdo vyhrabal i primáckou korunku, tak to bych hejkal blahem. Cenu si určete. Model viz fotka. Předem díky.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno
V 6. 1. 2025 v 18:41, Bert napsal:

Omlouvám se za off topic. Proboha @hciq, kde se tady, po více než deseti letech od posledního příspěvku bereš? Mám opravdovou radost. 🍻

sz

Odesláno

V minulosti jsem měl dobrou zkušenost s obstaráním plastových sklíček všeho druhu v Hodinářství Volavka v Praze - Karlíně, Sokolovská nevím kolik. Třeba to funguje doteď.

Odesláno
V 8. 1. 2025 v 7:05, JHonza napsal:

V minulosti jsem měl dobrou zkušenost s obstaráním plastových sklíček všeho druhu v Hodinářství Volavka v Praze - Karlíně, Sokolovská nevím kolik. Třeba to funguje doteď.

Volavka,jasná volba... Ještě se mi nestalo,že by na něco neměl sklo...

• Po roku...
Odesláno (upraveno)

Sklicko tam ide 296,aj to by si asi poskodil, ak  nevies ako na to! 298 uz vonkom nie bez obrusenia,to tak isto vie len skuseny hodinar obrusit rovnomerne dookola. Ak niekto zo slovenska potrebuje sklo,napiste SZ.Mam skoro vsetky rozmery aj tvarove na damske hod.

Upraveno uživatelem hodinar 1953

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...