Lukáš3 Odesláno čtvrtek v 07:13 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno čtvrtek v 07:13 před 2 hodinami, Irwinek napsal: Hezký, ale s tou manželkou se mi to líbilo víc Díky no ono to tak i půjde zpátky asi. Tohle je jen pokus, jeden z mnoha. Baví mě ta možnost různých kombinací. Něco jedinečného a to že můžu zkusit téměř cokoliv. Chtěl bych ciferník malovaný, ne jen potištěný. Koupit prázdný cifr není problém, ale na malování jsem levý přemýšlím nad nějakou variantou úpravy fotky, aby to vypadalo jako malované a následně to potisknout na cifr. Uvidím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno sobota v 20:29 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 20:29 Pochlubím se tady zase něčím. Tentokrát pro jednoho kolegu pacienta z FB skupiny... Vše seskládano na přání. NH72a, zelený kroužek s lumi body místo cifru, výměna chapter ringu na nerezový, safírové sklo,... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno sobota v 20:29 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 20:29 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno sobota v 20:37 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 20:37 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno neděle v 10:27 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 10:27 (upraveno) Pokus o výrobu vlastního cifru... Objednal jsem pouzdro (ještě je a cestě), který má ciferník o rozměru, jaký se v podstatě nedělá takže něco musím píchnout sám... Upraveno neděle v 10:28 uživatelem Lukáš3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bert Odesláno neděle v 10:43 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 10:43 Tak tenhle číselník se mi hodně líbí. Pls, chceš li, někdy sem hoď technologii. Rád bych totiž věděl, jak lze dále rozvíjet, nebo kde jsou hranice Tebou aplikovaného postupu. Pokud je však technologie "tajná", tak pokračuj dál v bádání a prezentuj "jen" výsledky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno neděle v 13:34 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 13:34 (upraveno) Není to nic tajného ale asi zatím ani nic extra zajímavého ... Jedná o hliníkovou tabulku. Zkouším několik tloušťek. Od 0,3mm po 1mm. Na tyhle standardní rozměry ciferníku mám vzor starý cifr ze seiko 5. Na chystaný 37mm si musím vyrobit nějaký mustr, ze silného plechu nebo tak něco. Pak už zkouším... Na řadu přišlo malé kladivo. Potom lehké vyhlazení a přleštění. Ale vypadá to trochu spíš jako alobal Potom druhá varianta "aka měsíční pláň". Tam to bylo o modelářské brusce a keramické frézce. Upraveno neděle v 13:35 uživatelem Lukáš3 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno neděle v 14:17 Nahlásit Sdílet Odesláno neděle v 14:17 Jsi fakt dobrejMoc pěkný počin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno před 11 hodinami Autor Nahlásit Sdílet Odesláno před 11 hodinami Špatně se to fotí. Ale manželka si hrála s bruskou. A podle mě moooc fajn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kopis Odesláno před 8 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 8 hodinami Parádní projekty, tyhle poslední jsou moc fajn, jen tak dál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno před 4 hodinami Autor Nahlásit Sdílet Odesláno před 4 hodinami před 4 hodinami, kopis napsal: Parádní projekty, tyhle poslední jsou moc fajn, jen tak dál Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se