waklav Odesláno 10. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna Zdravím páni, před nedávnem sem zde koupil Prim 50, z nostalgie, protože je nosil můj děda. I když je nehodlám nosit, chtěl sem jim dát péči, aby byly funkční a pěkné. Dnes sem je vyzvedl ze servisu a su mírně řečeno rozčarovaný. Mírnou odchylku bych chápal (do 1 minuty za den), přece jen mají 50 let a není to vrchol hodinařiny, ale -180 s za den mi přijde absurdní. Je to možné? Mám pocit, že to dotyčný hodinář nehorázným způsobem odflákl, pokud je vůbec servisoval. Samozřejmě to budu reklamovat, zajímají mě vaše názory. Václav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
miguel Odesláno 11. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna Primky s tymto kalibrom pojdu sice od buka do buka, ale plus minus 30 s za den by mali zvladnut. Si si isty, ze si tie hodinky dal k hodinarovi? Mam na mysli ozajstny poctivy servis typu Onyx, Bechyne, pripadne miestni majstri (Jeronimo)? To, ze si niekto zavesi pred kram napis hodinar a vie vymenit baterku alebo nastavit tah (casto ani to nie bez toho, aby hodinky doje*al) este neznamena, ze vie servisovat mechanicke strojceky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waklav Odesláno 11. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna No právě vzhledem k tomu, jaká je to banalita, tak se mi to nechtělo posílat do Jihlavy. Čekal bych, že tyhle stroje musí mít každej hodinář zmáklý, protože už jich musel dělat stovky. No zajdu si s nima pohovořit, su zvědavej, jak se k tomu postaví. Ten servis u Bechyněho zní jako dobrej nápad. Minimálně to bude zábavná scénka. Díky za odpověď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waklav Odesláno 13. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna Ehm, po řekněme asertivním rozhovoru se ukázalo, že borec to zredukovat umí. Myslím si, že se na to napoprvé prostě vysral.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lucky Lucaso Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna A kde a kdo jsou ti super hodinari? Jestli to neni tajny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waklav Odesláno 14. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna Hodinářství Cimburek na Panské v Brně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna před 7 hodinami, waklav napsal: Hodinářství Cimburek na Panské v Brně. Tak mohli to vyčistit líp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waklav Odesláno 14. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna před 39 minutami, zekon7302 napsal: Tak mohli to vyčistit líp. Spíš špatná fotka na divným světle. Živě to vypadá líp. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 14. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna před 4 hodinami, waklav napsal: Spíš špatná fotka na divným světle. Živě to vypadá líp. Já myslel ten záznam, to množství teček jsou většinou nečistoty. Ale taky je to měřené telefonem, takže to může dost zkreslovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waklav Odesláno 14. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna Schválně to vezmu sebou, až příště pojedu do onyxu. Nic lepšího než apku v telefonu nemám k dispozici. Díky za reakci, učím se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasil Odesláno 16. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna Zajímavý, Cimburek mi vždycky přišel jako nadšenec do Primek a párkrát jsem u něj bez problémů servisoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waklav Odesláno 16. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna Dát zákazníkovi bez mrknutí oka hodinky po servise, který se zpožďujou o 3.5 minuty za den, mi přijde jako totální úlet a naprostá ostuda. Donutil sem ho k regulaci, se kterou su spokojenej, ale byl sem tam naposled. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim_1967 Odesláno 18. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna V záručnom liste z roku 1963 som sa dočítal, že presnosť hodiniek sa zaručuje v rozmedzí plus mínus 60 vterin za 24 hodin chodu. Treba si uvedomiť, že opotreb ovanie súčiastok je za tie roky asi značná a dostupnosť nových na výmenu už nieje ako v roku 1970. Niesom hodinar a nezastavam sa ho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
waklav Odesláno 18. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna před 4 hodinami, prim_1967 napsal: V záručnom liste z roku 1963 som sa dočítal, že presnosť hodiniek sa zaručuje v rozmedzí plus mínus 60 vterin za 24 hodin chodu. Treba si uvedomiť, že opotreb ovanie súčiastok je za tie roky asi značná a dostupnosť nových na výmenu už nieje ako v roku 1970. Niesom hodinar a nezastavam sa ho. Přečti si můj první příspěvek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim_1967 Odesláno 18. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna Čítal som ho ráno, hodinky zvyknú ísť v rôznej polohe rôzne, keď už majú najlepšie roky za sebou. Ale pravda je, že vyregulovat lepšie sa to malo v hodinarstve. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se