Gilius Odesláno 16. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2009 Bylo tu celkem populární vlákno s maníkem,který nosí PAM a fotil si k tomu boty......... Na WUS foru jsem objevil něco podobného.....ve vztahu k G-Shockům....... http://forums.watchuseek.com/showthread.php?t=233983 magoři Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 16. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2009 No proc ne... mne se to libi A treba takovy Bathing Ape maji hodne limitek u g-shocku.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JohnDoeX Odesláno 16. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2009 Bylo tu celkem populární vlákno s maníkem,který nosí PAM a fotil si k tomu boty......... Rozhodne maji lepsi barevne kombinace nez vyse zminovany manik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 19. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2009 hodim sem mou kombinaci, co jsem kdysi daval na WUS Bohuzel boty a obleceni jsem tam neprilozil (samozrejme cerno-oranzove), tak nekdy priste Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomsoyer Odesláno 4. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2009 Inspirován WUS fórem přidávám fotografii mích G-9200R-4DR + DC Pure XE omluvte stáří a opoužívanost bot Přesto myslím že jim to spolu celkem sluší! Na další fotky a postřehy se těšte v mé krátké recenzi, kterou připravuji a dám jí do příslušného vlákna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 4. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2009 kurňa, vy jste blázni. teď nevím, jestli mám vícero bot, nebo hodinek (asi hodinek :-)). a navíc teď kvalitní boty do přírody potřebuju a přitom spíš čumím po hodinkách . PS: sháním olympikusy se kterými mám výbornou zkušenost a nikde jsem na ně nenarazil.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 4. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2009 Inspirován WUS fórem přidávám fotografii mích G-9200R-4DR + DC Pure XE omluvte stáří a opoužívanost bot Přesto myslím že jim to spolu celkem sluší! Na další fotky a postřehy se těšte v mé krátké recenzi, kterou připravuji a dám jí do příslušného vlákna A helemese , mladej Berousek. Koukam ze jsi jeste v branzi a mas novou sluzebni obuv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 4. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2009 Mne se ty boty docela libi, jen kdyby oboje mely ty barvy stejne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se