LordSpar Odesláno 20. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna Ahoj, plánuji začít učit děti lyžovat. Než zajdu do půjčovny – nemáte někdo doma něco navíc po dětech? Hlavně by se hodily lyže a helmy. Děkuji, Spar PS: Potřebuji menší lyže pro kluka 4 roky cca 110 cm a delší pro holku cca 125 cm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna (upraveno) V 20. 1. 2025 v 15:19, LordSpar napsal: Ahoj, plánuji začít učit děti lyžovat. Než zajdu do půjčovny – nemáte někdo doma něco navíc po dětech? Hlavně by se hodily lyže a helmy. Děkuji, Spar PS: Potřebuji menší lyže pro kluka 4 roky cca 110 cm a delší pro holku cca 125 cm. Já děcka ve čtyřech učil na 90, bylo to v pohodě na učení a jedny tady mám... pokud by byl zájem tak SZ, samozřejmě pokud trváš na delších, tak to nech plavat Určitě někde i lyžáky a helmu, ale to musím mrknout. Upraveno 24. ledna uživatelem African Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LordSpar Odesláno 24. ledna Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna Ahoj, pls posli do SZ detail. Diky ;-)Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 24. ledna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. ledna Ok, nějak mi habruje signál, tak jsem to možná rozdělil do dvou SZ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky