boo-beek Odesláno 18. února 2009 Nahlásit Odesláno 18. února 2009 Hm, proste o sobe na FB ani na LI nepisu to, co nechci zverejnit. Vzhledem k tomu, ze se pohybuju v pomerne velkem mnozstvi pomerne rozlicnych skupin, tak nejaka ztrata soukromi me stejne nerozhazi. Telefon mam beztak asi napichnutej (ne, opravdu nejsem podezrelej z niceho, ani se nestykam se spatnejma lidma - jsou i dalsi duvoduy ), kdo bude chtit, ten si o me zjisti i to, kdy jsem si prdnul naposledy nahlas. Cisla kreditek nikde nedavam - mam PayPal s naprosto uchylnym heslem, ktery obmenuju kazdejch 14 dni, ale jinak... stejne, pokud po me nebo po Vas, nekdo jde, tak to zmakne i bez facebooku
Gilius Odesláno 18. února 2009 Nahlásit Odesláno 18. února 2009 presne tak hele, lidi, ja vam nechci brat krasnou hracku... takze budu radsi mlcet a az vas bude nekdo "lovit", tak proc by to nemel mit jednoduchy...? mno...já bych to s tou paranoiou nepřeháněl......osobně třeba až tak anonymní nejsem(jde o mně najít informací dost)......pohybuju se,kde se pohybuju a že by byly problémy????(Tedy,samozřejmě,musím to zaklepat na futro)....... Ono je to asi(asi určitě) na rozhodnutí každého,jak moc chce být neanoymní...... Okopírovaných a zneužitých identit jsou plné bezpečnostní konference. Navíc v dnešní době apetit k všemožným fraudům roste. Byste se divili, jak i pouhý spoluzaci.cz umí "poradit" (ať už vyšetřovatelům, či podvodníkům). Jo,o tom vím...na druhou stranu.....já jsem třeba u nás poměrně profláknutej,takže případný podvodník by si mohl docela naběhnout:)
Jakubisko Odesláno 19. února 2009 Nahlásit Odesláno 19. února 2009 Linked in mam takze to bych se klidne pridal do Chronomag Comunity... nejakou zaloz a dej vedet Grupa je zalozena, muzete se pridavati... http://www.linkedin.com/groupsDirectory?re...k=1235006157900
Traveller Odesláno 21. února 2009 Nahlásit Odesláno 21. února 2009 Ve čtvrteční příloze MF Dnes vyšel článek o Facebooku. Reportérka tam píše, že ani nechodí na návštěvy - od toho má Facebook. Je mi jí líto - chudinky. Nechtěl bych mít za kamarády avatary...
THX1138 Odesláno 26. února 2009 Nahlásit Odesláno 26. února 2009 Ve čtvrteční příloze MF Dnes vyšel článek o Facebooku. Reportérka tam píše, že ani nechodí na návštěvy - od toho má Facebook. Je mi jí líto - chudinky. Nechtěl bych mít za kamarády avatary... Co kamarády, ale kamarádky! Některý ženský to maj holt takhle...
budo Odesláno 26. února 2009 Nahlásit Odesláno 26. února 2009 nevim, proc se z faceboku dela takovej fenomen. je to uplne to samy, jako treba cesky libimseti, ktery uz funguje leta. funkce tam jsou +- stejny a nakonec to je uplne o tom samym - misto aby clovek zil svuj realnej zivot nebo se venoval realnym pratelum a konickum, tak sedi doma u klavesnice jak krtek v nore a klafe po internetu vo nesmyslech s lidma, u kterych se ani casto neda s urcitosti zarucit, ze jsou to, co o sobe tvrdej. kecy, kecy, kecy a hromady hnoje a pubertalnich egocentrickych vylevu ve smyslu konfrontace vlastni geniality a vseobecnyho nepochopeni naprosto pravidelne z 80% doprovazej podobny socialni site. kdo ma konicky a pratele realny, nepotrebuje s nima hrat hru na fejsbuky a libimseti dalsi podobny zhovadilosti. proste s realnyma kamaradama vyjede na vejlet, zajde do hospody, k nim na navstevu anebo do prostor svazanych se spolecnym konickem (kynologickej cvicak, dilna na staveni letadylek, atd.) jsem presvedcenej, ze portaly jako facebok a jemu podobny jsou vyuzivany zejmena pubertalni mladezi bez zretelnych aktivnich zajmu, casto i bez stalyho partnera. vyzralejsi lidi, pokud jsou vyrovnani a bez sramu na dusi a socialnich dovednostech, portaly jako facebok tezko budou vyhledavat, snad jen s touhou seznamit se s osobou opacnyho (vlastne sobe potrebneho) pohlavi. a tyhle zpusoby seznameni zas tak moc nefungujou. je to virtualni svet a tim zustane. otazkou je, do jaky miry si to jeho uzivatele uvedomi, pripusti a pripusti si ten svet k telu. spis to ale byva tak, ze od toho cekaji zazraky a ony se zas az takovy zazraky nestanou. jediny, co se zarucene stane, je giganticka ztrata casu na ukor ostatnich aspektu realnyho zivota jedince utapejiciho se v bezbrehem zvatlani s pubertaky a divnymi existencemi. tech malo jedincu s rozumem v hrsti tam nikdy dlouho nevydrzi. a co se tyce eventuelni komunikace s blizkou osobou obyvajici momentalne jiny zemepisny sirky? existuje skype, jabber, ICQ, email a podobny technologine. primy, diskretni (az na skype), jednoduchy. tak proc svet dospelych a ZEJMENA medialne aktivnich dospelych v poslednich tydnech sedi na zadku z fejsbuku az tak, ze o tom na verejnopravni TV bezi hodinova desne objevna ónlajn diskuse s divaky a odborniky na IT a socialni vedy? nic jinyho, nez ze pisalkove a kecalkove zas objevili ameriku 400 let po Kolombovi a maj o cem psat a vysilat. tot muj nazor
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 26. února 2009 Nahlásit Odesláno 26. února 2009 nevim, proc se z faceboku dela takovej fenomen. je to uplne to samy, jako treba cesky libimseti, ktery uz funguje leta. funkce tam jsou +- stejny a nakonec to je uplne o tom samym - misto aby clovek zil svuj realnej zivot nebo se venoval realnym pratelum a konickum, tak sedi doma u klavesnice jak krtek v nore a klafe po internetu vo nesmyslech s lidma, u kterych se ani casto neda s urcitosti zarucit, ze jsou to, co o sobe tvrdej. kecy, kecy, kecy a hromady hnoje a pubertalnich egocentrickych vylevu ve smyslu konfrontace vlastni geniality a vseobecnyho nepochopeni naprosto pravidelne z 80% doprovazej podobny socialni site. kdo ma konicky a pratele realny, nepotrebuje s nima hrat hru na fejsbuky a libimseti dalsi podobny zhovadilosti. proste s realnyma kamaradama vyjede na vejlet, zajde do hospody, k nim na navstevu anebo do prostor svazanych se spolecnym konickem (kynologickej cvicak, dilna na staveni letadylek, atd.) jsem presvedcenej, ze portaly jako facebok a jemu podobny jsou vyuzivany zejmena pubertalni mladezi bez zretelnych aktivnich zajmu, casto i bez stalyho partnera. vyzralejsi lidi, pokud jsou vyrovnani a bez sramu na dusi a socialnich dovednostech, portaly jako facebok tezko budou vyhledavat, snad jen s touhou seznamit se s osobou opacnyho (vlastne sobe potrebneho) pohlavi. a tyhle zpusoby seznameni zas tak moc nefungujou. je to virtualni svet a tim zustane. otazkou je, do jaky miry si to jeho uzivatele uvedomi, pripusti a pripusti si ten svet k telu. spis to ale byva tak, ze od toho cekaji zazraky a ony se zas az takovy zazraky nestanou. jediny, co se zarucene stane, je giganticka ztrata casu na ukor ostatnich aspektu realnyho zivota jedince utapejiciho se v bezbrehem zvatlani s pubertaky a divnymi existencemi. tech malo jedincu s rozumem v hrsti tam nikdy dlouho nevydrzi. a co se tyce eventuelni komunikace s blizkou osobou obyvajici momentalne jiny zemepisny sirky? existuje skype, jabber, ICQ, email a podobny technologine. primy, diskretni (az na skype), jednoduchy. tak proc svet dospelych a ZEJMENA medialne aktivnich dospelych v poslednich tydnech sedi na zadku z fejsbuku az tak, ze o tom na verejnopravni TV bezi hodinova desne objevna ónlajn diskuse s divaky a odborniky na IT a socialni vedy? nic jinyho, nez ze pisalkove a kecalkove zas objevili ameriku 400 let po Kolombovi a maj o cem psat a vysilat. tot muj nazor Nezbývá než souhlasit! Akorát v jednom bodě bych nesouhlasil a to v tom, že tam je jen pubertální mládež. Setkal jsem se tam už s mnoho dospělými. (Koneckonců já už taky nejsem puberťák :-D) Jinak si osobně myslím že facebook je teď jaksi "navrcholu" a že nadšení z toho všeho brzy opadne... Ani nevím, zda-li je vhodné použít slovo nadšení. O facebooku se teď mluví a píše, vědci tvdí že poškozuje mozek, je kolem toho moc řečí. Ale brzy to vyšumí...
mengelis Odesláno 26. února 2009 Nahlásit Odesláno 26. února 2009 to jsou dycky ty nejlepší komentáře o čemkoliv od lidí, co ö něčem ví jen z televize... nejlépe se facebook hodnotí, když člověk není jeho uživatelem a vůbec netuší, co umí a k čemu se používá a k čemu vede :-D
budo Odesláno 26. února 2009 Nahlásit Odesláno 26. února 2009 no jestli narazis na mne tak ver, ze jsem byl pred lety uzivatelem LBST a co umi facebook vim taky, protoze jsem tam mel pred par mesici asi tyden registraci. Tyden proc? Tyden proto, ze jsem nekoho hledal a z celeho netu o nem byla zminka jen na faceboku. Registrace poslouzila k predani "civilnich kontaktu" a shlednout funkce portalu jsem moznost mel. Takze tvuj predpoklad, ze o necem mluvim a nevim o cem, je mimo misu chlapce. Nevytvarej domenky. No a abych jaksi nezapredl do debaty o hov*ě, tot muj posledmni prispevek ve vlakne venovanem novodobe radobyamerice zvane facebok.
xlaque Odesláno 26. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 26. února 2009 OK, to hlavne sme prebrali, každy dalši prispevok je len plevel, prosim, vraťme sa k diskusii o hodinkach. Tato tema ide do kytek.
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.