Přejít na obsah

Chronomag skupina na facebooku ?

xlaque

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hm, proste o sobe na FB ani na LI nepisu to, co nechci zverejnit. Vzhledem k tomu, ze se pohybuju v pomerne velkem mnozstvi pomerne rozlicnych skupin, tak nejaka ztrata soukromi me stejne nerozhazi. Telefon mam beztak asi napichnutej (ne, opravdu nejsem podezrelej z niceho, ani se nestykam se spatnejma lidma - jsou i dalsi duvoduy ;) ), kdo bude chtit, ten si o me zjisti i to, kdy jsem si prdnul naposledy nahlas. Cisla kreditek nikde nedavam - mam PayPal s naprosto uchylnym heslem, ktery obmenuju kazdejch 14 dni, ale jinak... stejne, pokud po me nebo po Vas, nekdo jde, tak to zmakne i bez facebooku ;)

Odesláno
presne tak :)

hele, lidi, ja vam nechci brat krasnou hracku... takze budu radsi mlcet :)

a az vas bude nekdo "lovit", tak proc by to nemel mit jednoduchy...? ;)

mno...já bych to s tou paranoiou nepřeháněl......osobně třeba až tak anonymní nejsem(jde o mně najít informací dost)......pohybuju se,kde se pohybuju a že by byly problémy????(Tedy,samozřejmě,musím to zaklepat na futro).......

Ono je to asi(asi určitě) na rozhodnutí každého,jak moc chce být neanoymní......

Okopírovaných a zneužitých identit jsou plné bezpečnostní konference. Navíc v dnešní době apetit k všemožným fraudům roste. Byste se divili, jak i pouhý spoluzaci.cz umí "poradit" (ať už vyšetřovatelům, či podvodníkům).

Jo,o tom vím...na druhou stranu.....já jsem třeba u nás poměrně profláknutej,takže případný podvodník by si mohl docela naběhnout:)

Odesláno

Ve čtvrteční příloze MF Dnes vyšel článek o Facebooku. Reportérka tam píše, že ani nechodí na návštěvy - od toho má Facebook. Je mi jí líto - chudinky. Nechtěl bych mít za kamarády avatary...

Odesláno
Ve čtvrteční příloze MF Dnes vyšel článek o Facebooku. Reportérka tam píše, že ani nechodí na návštěvy - od toho má Facebook. Je mi jí líto - chudinky. Nechtěl bych mít za kamarády avatary...

Co kamarády, ale kamarádky! Některý ženský to maj holt takhle...

Odesláno

nevim, proc se z faceboku dela takovej fenomen. je to uplne to samy, jako treba cesky libimseti, ktery uz funguje leta. funkce tam jsou +- stejny a nakonec to je uplne o tom samym - misto aby clovek zil svuj realnej zivot nebo se venoval realnym pratelum a konickum, tak sedi doma u klavesnice jak krtek v nore a klafe po internetu vo nesmyslech s lidma, u kterych se ani casto neda s urcitosti zarucit, ze jsou to, co o sobe tvrdej. kecy, kecy, kecy a hromady hnoje a pubertalnich egocentrickych vylevu ve smyslu konfrontace vlastni geniality a vseobecnyho nepochopeni naprosto pravidelne z 80% doprovazej podobny socialni site. kdo ma konicky a pratele realny, nepotrebuje s nima hrat hru na fejsbuky a libimseti dalsi podobny zhovadilosti. proste s realnyma kamaradama vyjede na vejlet, zajde do hospody, k nim na navstevu anebo do prostor svazanych se spolecnym konickem (kynologickej cvicak, dilna na staveni letadylek, atd.) jsem presvedcenej, ze portaly jako facebok a jemu podobny jsou vyuzivany zejmena pubertalni mladezi bez zretelnych aktivnich zajmu, casto i bez stalyho partnera. vyzralejsi lidi, pokud jsou vyrovnani a bez sramu na dusi a socialnich dovednostech, portaly jako facebok tezko budou vyhledavat, snad jen s touhou seznamit se s osobou opacnyho (vlastne sobe potrebneho) pohlavi. a tyhle zpusoby seznameni zas tak moc nefungujou. je to virtualni svet a tim zustane. otazkou je, do jaky miry si to jeho uzivatele uvedomi, pripusti a pripusti si ten svet k telu. spis to ale byva tak, ze od toho cekaji zazraky a ony se zas az takovy zazraky nestanou. jediny, co se zarucene stane, je giganticka ztrata casu na ukor ostatnich aspektu realnyho zivota jedince utapejiciho se v bezbrehem zvatlani s pubertaky a divnymi existencemi. tech malo jedincu s rozumem v hrsti tam nikdy dlouho nevydrzi. a co se tyce eventuelni komunikace s blizkou osobou obyvajici momentalne jiny zemepisny sirky? existuje skype, jabber, ICQ, email a podobny technologine. primy, diskretni (az na skype), jednoduchy. tak proc svet dospelych a ZEJMENA medialne aktivnich dospelych v poslednich tydnech sedi na zadku z fejsbuku az tak, ze o tom na verejnopravni TV bezi hodinova desne objevna ónlajn diskuse s divaky a odborniky na IT a socialni vedy? nic jinyho, nez ze pisalkove a kecalkove zas objevili ameriku 400 let po Kolombovi a maj o cem psat a vysilat.

tot muj nazor

Návštěvník Hammer_Time
Odesláno
nevim, proc se z faceboku dela takovej fenomen. je to uplne to samy, jako treba cesky libimseti, ktery uz funguje leta. funkce tam jsou +- stejny a nakonec to je uplne o tom samym - misto aby clovek zil svuj realnej zivot nebo se venoval realnym pratelum a konickum, tak sedi doma u klavesnice jak krtek v nore a klafe po internetu vo nesmyslech s lidma, u kterych se ani casto neda s urcitosti zarucit, ze jsou to, co o sobe tvrdej. kecy, kecy, kecy a hromady hnoje a pubertalnich egocentrickych vylevu ve smyslu konfrontace vlastni geniality a vseobecnyho nepochopeni naprosto pravidelne z 80% doprovazej podobny socialni site. kdo ma konicky a pratele realny, nepotrebuje s nima hrat hru na fejsbuky a libimseti dalsi podobny zhovadilosti. proste s realnyma kamaradama vyjede na vejlet, zajde do hospody, k nim na navstevu anebo do prostor svazanych se spolecnym konickem (kynologickej cvicak, dilna na staveni letadylek, atd.) jsem presvedcenej, ze portaly jako facebok a jemu podobny jsou vyuzivany zejmena pubertalni mladezi bez zretelnych aktivnich zajmu, casto i bez stalyho partnera. vyzralejsi lidi, pokud jsou vyrovnani a bez sramu na dusi a socialnich dovednostech, portaly jako facebok tezko budou vyhledavat, snad jen s touhou seznamit se s osobou opacnyho (vlastne sobe potrebneho) pohlavi. a tyhle zpusoby seznameni zas tak moc nefungujou. je to virtualni svet a tim zustane. otazkou je, do jaky miry si to jeho uzivatele uvedomi, pripusti a pripusti si ten svet k telu. spis to ale byva tak, ze od toho cekaji zazraky a ony se zas az takovy zazraky nestanou. jediny, co se zarucene stane, je giganticka ztrata casu na ukor ostatnich aspektu realnyho zivota jedince utapejiciho se v bezbrehem zvatlani s pubertaky a divnymi existencemi. tech malo jedincu s rozumem v hrsti tam nikdy dlouho nevydrzi. a co se tyce eventuelni komunikace s blizkou osobou obyvajici momentalne jiny zemepisny sirky? existuje skype, jabber, ICQ, email a podobny technologine. primy, diskretni (az na skype), jednoduchy. tak proc svet dospelych a ZEJMENA medialne aktivnich dospelych v poslednich tydnech sedi na zadku z fejsbuku az tak, ze o tom na verejnopravni TV bezi hodinova desne objevna ónlajn diskuse s divaky a odborniky na IT a socialni vedy? nic jinyho, nez ze pisalkove a kecalkove zas objevili ameriku 400 let po Kolombovi a maj o cem psat a vysilat.

tot muj nazor

Nezbývá než souhlasit! Akorát v jednom bodě bych nesouhlasil a to v tom, že tam je jen pubertální mládež. Setkal jsem se tam už s mnoho dospělými. (Koneckonců já už taky nejsem puberťák :-D)

Jinak si osobně myslím že facebook je teď jaksi "navrcholu" a že nadšení z toho všeho brzy opadne... Ani nevím, zda-li je vhodné použít slovo nadšení. O facebooku se teď mluví a píše, vědci tvdí že poškozuje mozek, je kolem toho moc řečí. Ale brzy to vyšumí...

Odesláno

to jsou dycky ty nejlepší komentáře o čemkoliv od lidí, co ö něčem ví jen z televize... nejlépe se facebook hodnotí, když člověk není jeho uživatelem a vůbec netuší, co umí a k čemu se používá a k čemu vede :-D

Odesláno

no jestli narazis na mne tak ver, ze jsem byl pred lety uzivatelem LBST a co umi facebook vim taky, protoze jsem tam mel pred par mesici asi tyden registraci. Tyden proc? Tyden proto, ze jsem nekoho hledal a z celeho netu o nem byla zminka jen na faceboku. Registrace poslouzila k predani "civilnich kontaktu" a shlednout funkce portalu jsem moznost mel. Takze tvuj predpoklad, ze o necem mluvim a nevim o cem, je mimo misu chlapce. Nevytvarej domenky. No a abych jaksi nezapredl do debaty o hov*ě, tot muj posledmni prispevek ve vlakne venovanem novodobe radobyamerice zvane facebok.

Archivováno

Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.

• Vytvořit...