Vorel Odesláno 6. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2024 (upraveno) Dopoledne jsem šel kolem Helvetie v Olomouci, tak jsem nakouknul. Mají tu černý LHC GMT ve 41mm. U těch mě překvapilo, jak mají neseříděné ručičky. Minutová byla na 12, ale hodinová už dost za sedmičkou. Nevybavuju, že bych tohle někde už viděl. Ale mají už perfektní sponu. Upraveno 6. srpna 2024 uživatelem Vorel
mlsoun1 Odesláno 6. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2024 před 2 hodinami, Vorel napsal: Dopoledne jsem šel kolem Helvetie v Olomouci, tak jsem nakouknul. Mají tu černý LHC GMT ve 41mm. U těch mě překvapilo, jak mají neseříděné ručičky. Minutová byla na 12, ale hodinová už dost za sedmičkou. Nevybavuju, že bych tohle někde už viděl. Ale mají už perfektní sponu. To už jsou lepší ty ConquestyAle spona ujde
Vorel Odesláno 6. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2024 před 16 minutami, mlsoun1 napsal: To už jsou lepší ty ConquestyAle spona ujde Jo, ta spona je fakt povedená. Doufám, že ji budou postupně dávat na ostatní modely.
mlsoun1 Odesláno 6. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2024 před 12 minutami, Vorel napsal: Jo, ta spona je fakt povedená. Doufám, že ji budou postupně dávat na ostatní modely. Dobré by bylo,kdyby seděla i na staré modely.To by bylo super.Jen si nejsem jist jestli ty tahy dělají na rozměr 22 mm,aby seděla spona.Jak jsem měl nové hydry,tak 43 mm,mají 21 mm.Tož pojedu za mladou a zeptám se na to
Vorel Odesláno 6. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2024 před 47 minutami, mlsoun1 napsal: Dobré by bylo,kdyby seděla i na staré modely.To by bylo super.Jen si nejsem jist jestli ty tahy dělají na rozměr 22 mm,aby seděla spona.Jak jsem měl nové hydry,tak 43 mm,mají 21 mm.Tož pojedu za mladou a zeptám se na to Tah na GMT je zúžený u spony, tak asi sedět nebude.
mlsoun1 Odesláno 6. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2024 Tak to je velká škoda.To je jediné co mi na mých LHC chybí.Jinak těm hodinkám nemám co vytknout
mlsoun1 Odesláno 7. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2024 Hold musíme i mezi lidi,takže šup do města
Vorel Odesláno 8. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2024 před 9 minutami, mlsoun1 napsal: Dobrý den Bez mlsounových LHC a jeho pesana, co tady vypadá trochu jako vydra, by to zkrátka nebylo TO správné ráno. Hezké fotky, jako obvykle
mlsoun1 Odesláno 8. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 8. srpna 2024 @VorelVydřík posílá pusinku a Já děkuji.Bez keců,po mnoho letech kupováni,výměn,konečně hodinky které mne již léta baví,mám je rád a bezvadně se fotí 1
mlsoun1 Odesláno 9. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 9. srpna 2024 Když vidím jak to z těch lesů stoupá,tak se těším na hříbky
mlsoun1 Odesláno 11. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2024 Fakt nemají chybu.Jsou úžasné a fotogenické
mlsoun1 Odesláno 11. srpna 2024 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2024 Beník hledá tikající lanýže a hle už je našel
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se