mlsoun1 Odesláno 6. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna Neustálá spokojenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 6. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna (upraveno) Dopoledne jsem šel kolem Helvetie v Olomouci, tak jsem nakouknul. Mají tu černý LHC GMT ve 41mm. U těch mě překvapilo, jak mají neseříděné ručičky. Minutová byla na 12, ale hodinová už dost za sedmičkou. Nevybavuju, že bych tohle někde už viděl. Ale mají už perfektní sponu. Upraveno 6. srpna uživatelem Vorel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 6. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna před 2 hodinami, Vorel napsal: Dopoledne jsem šel kolem Helvetie v Olomouci, tak jsem nakouknul. Mají tu černý LHC GMT ve 41mm. U těch mě překvapilo, jak mají neseříděné ručičky. Minutová byla na 12, ale hodinová už dost za sedmičkou. Nevybavuju, že bych tohle někde už viděl. Ale mají už perfektní sponu. To už jsou lepší ty ConquestyAle spona ujde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 6. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna před 16 minutami, mlsoun1 napsal: To už jsou lepší ty ConquestyAle spona ujde Jo, ta spona je fakt povedená. Doufám, že ji budou postupně dávat na ostatní modely. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 6. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna před 12 minutami, Vorel napsal: Jo, ta spona je fakt povedená. Doufám, že ji budou postupně dávat na ostatní modely. Dobré by bylo,kdyby seděla i na staré modely.To by bylo super.Jen si nejsem jist jestli ty tahy dělají na rozměr 22 mm,aby seděla spona.Jak jsem měl nové hydry,tak 43 mm,mají 21 mm.Tož pojedu za mladou a zeptám se na to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 6. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna před 47 minutami, mlsoun1 napsal: Dobré by bylo,kdyby seděla i na staré modely.To by bylo super.Jen si nejsem jist jestli ty tahy dělají na rozměr 22 mm,aby seděla spona.Jak jsem měl nové hydry,tak 43 mm,mají 21 mm.Tož pojedu za mladou a zeptám se na to Tah na GMT je zúžený u spony, tak asi sedět nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 6. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna Tak to je velká škoda.To je jediné co mi na mých LHC chybí.Jinak těm hodinkám nemám co vytknout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 7. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna Hold musíme i mezi lidi,takže šup do města Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 8. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna Dobrý den Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vorel Odesláno 8. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna před 9 minutami, mlsoun1 napsal: Dobrý den Bez mlsounových LHC a jeho pesana, co tady vypadá trochu jako vydra, by to zkrátka nebylo TO správné ráno. Hezké fotky, jako obvykle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 8. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna @VorelVydřík posílá pusinku a Já děkuji.Bez keců,po mnoho letech kupováni,výměn,konečně hodinky které mne již léta baví,mám je rád a bezvadně se fotí 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 9. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna Zdar všichniZde to mám nejraději Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 9. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna Beníkova zasloužená odměna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 9. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 9. srpna Když vidím jak to z těch lesů stoupá,tak se těším na hříbky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 10. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 11. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna Fakt nemají chybu.Jsou úžasné a fotogenické Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 11. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 11. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 11. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna Beník hledá tikající lanýže a hle už je našel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se