M916 Odesláno 19. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2009 (upraveno) Jak jsem slíbil v jiném vláknu, přidávám do galerie pár fotek "Breitlingů pro staré pány"... V Liberci je lyžařské MS, pracovní život se zastavil, z nebe se sype sníh, takže konečně zbývá spoustu času na věci srdeční :-) Fakta: - Breitling Chronomat Big Case, ref.1808, velikost 48 mm - Kalibr 11 s frekvencí 19.800, reservou 42 hodin, datumovkou, korunkou na devítce a dvěma sčítači chronografu, bez vteřinovky (totéž co např. Heuer Autavia, zkrátka ten jeden z prvních charismatických kalibrů automat/chronograf) - ciferník s logaritmickým kruhovým měřidlem a tachymetrickou stupnicí - rok výroby předpokládám 1969/70, později byl používán kal.12 Fotky jsem tvořil na chalupě, kde nejsem vybaven na takovéto kejkle a například kromě sekyry, svěráku, nože a otvíráku na konzervy nemám u sebe jiný vhodný nástroj na otevření dýnka, takže strojek vám zůstane utajen. Ale přísahám, že jsem ho viděl, je tam :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 19. února 2009 uživatelem M916 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 19. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2009 uzasny. sem asi magor, ale kdyz B, tak vintage. no z nove produkce bych si taky vybral, ale tohle se mi proste libi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 19. února 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2009 uzasny. sem asi magor, ale kdyz B, tak vintage. no z nove produkce bych si taky vybral, ale tohle se mi proste libi. správně! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 19. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2009 Jak jsem slíbil v jiném vláknu, přidávám do galerie pár fotek "Breitlingů pro staré pány"... V Liberci je lyžařské MS, pracovní život se zastavil, z nebe se sype sníh, takže konečně zbývá spoustu času na věci srdeční :-) Fakta: - Breitling Chronomat Big Case, ref.1808, velikost 48 mm - Kalibr 11 s frekvencí 19.800, reservou 42 hodin, datumovkou, korunkou na devítce a dvěma sčítači chronografu, bez vteřinovky (totéž co např. Heuer Autavia, zkrátka ten jeden z prvních charismatických kalibrů automat/chronograf) - ciferník s logaritmickým kruhovým měřidlem a tachymetrickou stupnicí - rok výroby předpokládám 1969/70, později byl používán kal.12 Fotky jsem tvořil na chalupě, kde nejsem vybaven na takovéto kejkle a například kromě sekyry, svěráku, nože a otvíráku na konzervy nemám u sebe jiný vhodný nástroj na otevření dýnka, takže strojek vám zůstane utajen. Ale přísahám, že jsem ho viděl, je tam :-) Gratulace!... Hele tady je alespoň vidět jak to vypadá, když je člověk činnorodej. Já o nich jen žvanil a ty už je máš... A tvoje subjektivní pocity? Na kterém místě žebříčku oblíbenosti tvých hodinek jsou tyhle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 19. února 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2009 (upraveno) Gratulace!... Hele tady je alespoň vidět jak to vypadá, když je člověk činnorodej. Já o nich jen žvanil a ty už je máš... A tvoje subjektivní pocity? Na kterém místě žebříčku oblíbenosti tvých hodinek jsou tyhle? No... to je těžké... Na prvním jsou Zenithy El Primero Co-Pilot 1969 (pokračování příště :-))... a dál? Kdo mi pomůže vybrat? Moonwatch? Autavia? Igen45? Martine, všechno má jedno pojítko, rok 1969. Co-Piloty jsou naprosto nadčasový a El Primero se vyrábí v téměř nezměněné podobě dodnes. Autávie jsou synonymem pro závodní stroje. Moonwatch byly v šedesátémdevátém s prvním člověkem na měsíci. Igeny jsou originální replikou nejúspěšnějších našich hodinek, když mi bylo devět. Momentální pocity jsou, že Zenith a Igen45 jsou definitivní hodinky. Moonwatch jsou nejúspěšnější hodinky. Autavia a tyhle Chronomaty tvořily nejdůležitější část historie hodinek v době, kdy jsem já proháněl kolo Pionýr. Takové je asi moje pořadí 1,2,3. Ale pokud to unesu, nechám si všechny... Upraveno 19. února 2009 uživatelem M916 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 19. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2009 No... to je těžké... Na prvním jsou Zenithy El Primero Co-Pilot 1969 (pokračování příště :-))... a dál? Kdo mi pomůže vybrat? Moonwatch? Autavia? Igen45? Martine, všechno má jedno pojítko, rok 1969. Co-Piloty jsou naprosto nadčasový a El Primero se vyrábí v téměř nezměněné podobě dodnes. Autávie jsou synonymem pro závodní stroje. Moonwatch byly v šedesátémdevátém s prvním člověkem na měsíci. Igeny jsou originální replikou nejúspěšnějších našich hodinek, když mi bylo devět. Momentální pocity jsou, že Zenith a Igen45 jsou definitivní hodinky. Moonwatch jsou nejúspěšnější hodinky. Autavia a tyhle Chronomaty tvořily nejdůležitější část historie hodinek v době, kdy jsem já proháněl kolo Pionýr. Takové je asi moje pořadí 1,2,3. Ale pokud to unesu, nechám si všechny... Rozumím... a pěkně napsaný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 20. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. února 2009 Ještě se přimouvám za přesunutí tohohle skvostu do rubriky "Pochlubte se..." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romulada Odesláno 26. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2009 Design těchto hodinek mě moc nebere-i když uznávám, že je to jeden z milníků, co se chronografů týče. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
volekto Odesláno 26. února 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. února 2009 Nádherné hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se