Vit Odesláno 11. listopadu 2025 Autor Nahlásit Odesláno 11. listopadu 2025 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vit Odesláno 12. listopadu 2025 Autor Nahlásit Odesláno 12. listopadu 2025 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 1
Vit Odesláno 13. listopadu 2025 Autor Nahlásit Odesláno 13. listopadu 2025 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2 2
Vit Odesláno 14. listopadu 2025 Autor Nahlásit Odesláno 14. listopadu 2025 (upraveno) Je to tlouštík ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 14. listopadu 2025 uživatelem Vit 2
Vit Odesláno 15. listopadu 2025 Autor Nahlásit Odesláno 15. listopadu 2025 (upraveno) JLC Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Andy (když máš pelech v čistírně a zbyde na tebe jen ten pro kočku) ... a ještě se vám vykutálená rodinka posmívá, že vypadáte jak chlupatý hlemýžď ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 15. listopadu 2025 uživatelem Vit 1
Vit Odesláno 16. listopadu 2025 Autor Nahlásit Odesláno 16. listopadu 2025 . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 2
Vit Odesláno 17. listopadu 2025 Autor Nahlásit Odesláno 17. listopadu 2025 (upraveno) Andy mi pomáhal zazimovat teplomilné bonsaje. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 17. listopadu 2025 uživatelem Vit 2
Vit Odesláno 4. ledna Autor Nahlásit Odesláno 4. ledna Na webu JLC jsem narazil na tyto zajímavé fotky, které mi trochu více osvětlily, jak je pouzdro složeno. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Vit Odesláno 26. března Autor Nahlásit Odesláno 26. března Narazil jsem na zajímavé JLC ovládané přes sklo, to jsem vůbec neznal: https://www.chronoshop.cz/jaeger-lecoultre-amvox7-chronograph-komise-420220076 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se