SUZUKIGSXR Odesláno 25. února Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února Tak mě rodina ukecala. Cestou od lanovky v Samnaun se jim zalíbily SeaQ 42.3 až jsem neodolal. 1 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 25. února Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února Tak tomu říkám věrnost značce GO velká paráda, zrovna mý nejoblíbenější modely v oblíbený barvě. A Chopardy jsou taky skvělý, asi jediný na foru...? Nepřemýšlels o tom dát ty Panoreverse na kůži? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUZUKIGSXR Odesláno 25. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února Mám k nim i aligátora, ale originál ocel fakt nemá chybu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 25. února Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února wow, masivni kolekce. souhlas s kolegou @Karussell --- PanoReserve na tahu se jen tak nevidej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
farkyostrava Odesláno 25. února Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února nomaucta ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 25. února Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února Aj mojaucta ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 25. února Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února Ja som zvedavy co pribudne na prazdne miesto:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUZUKIGSXR Odesláno 25. února Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února Řada SENATOR je ve výhledu. Ale možností je více, ty původní SEVENTIES panoramadatum vlevo mi poskládali např.na zakázku v roce 2023. ( od roku 2014 se nevyrábějí) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se