Eskejt Odesláno 28. srpna 2013 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2013 Já byl s těmi svými Komandirskie taky spokojený (prodávaly se současně s N1)..než jim odešly "měniče" a cena opravy se ukázala dražší než kdysi pořizovací cena hodinek . Jinak k těm N1...kdysi si je pořídil můj dobrý kamarád...ale poté, co musel potřetí měnit prasklé sklo (přičemž jednou mu prasklo samo ve vitríně) na jejich nošení rezignoval...
zvonek1969 Odesláno 21. září 2013 Nahlásit Odesláno 21. září 2013 Ahoj.Tak jsem se stal po 4 měsících čekání štastným majitelem Lunochodů 2,již s předělaným ovládáním vlevo.Mám je měsích a jsou to fakt výjmečné hodinky.Odchylka 1s/den,tritium bezkonkurenční a najednou se po nich zaprášilo a už zřejmě pro česko-slovensko nebudou.Pokud po nich někdo toužíte a budou někde k mání,neváhejte ani vteřinu a kupujte.Stojí to za to.Cao Jirka.
tribec00 Odesláno 28. září 2013 Nahlásit Odesláno 28. září 2013 Ja vlastnim Vostok Europe Rocket N1 dual time. velmi sa pacia a som s nimi velmi spokojny. Dal som si ich na kovovy tah. Je to model s ruskym strojcekom.
tribec00 Odesláno 28. září 2013 Nahlásit Odesláno 28. září 2013 Já byl s těmi svými Komandirskie taky spokojený (prodávaly se současně s N1)..než jim odešly "měniče" a cena opravy se ukázala dražší než kdysi pořizovací cena hodinek . Jinak k těm N1...kdysi si je pořídil můj dobrý kamarád...ale poté, co musel potřetí měnit prasklé sklo (přičemž jednou mu prasklo samo ve vitríně) na jejich nošení rezignoval...Presne podobnu skusenost s prasknutym sklickom v sufliku mam s hodinkami Moscow Classics. Neslo mi do hlavy ako mohlo prasknut samo od seba, ale teraz vidim, ze sa to stava aj inym.
Venceremos1 Odesláno 29. září 2013 Nahlásit Odesláno 29. září 2013 Ja som prestriedal väčšinu modelov Vostok Europe, no ak mám povedať, ktorý nosím najviac, tak Gaz-14 Limousin-y. Mám konkrétne tieto : http://vostokeurope.sk/hodinky/sk/Gaz-14-Limousine-NH25A-5654140 a tieto http://vostokeurope.sk/hodinky/sk/Gaz-14-Limousine-NH25A-5651137 . Takmer už nenosím moje prvé Vostoky E. sú to Gaz14 bielo/zlaté s dvoma korunkami. Ale vyzerajú ako nové. Ak mám byť kritický, tak remienky prvých modelov boli veľmo slabé, hneď sa mi na Gaz 14 zničili. Na týchto novších už je remienok značne lepší.Čo do kovových ťahov, ten sa mi osvedčil na N1, ktoré na nich sú krasne a fakt odolné... Ekranoplánov som prestriedal asi 5, ale pravdu povedať, v mojom naťahovači ostala iba PVD variácia, ktorá sa mi jediná páči.... celkovo tie hranaté modely mi moc nejdú po chuti... preto aj práve predávam Red Square.... tiež by som ich nenosil a tak je mi ich ľúto. Najnovšie som si poriadil Anchar - dakarky, čierno biele.... sú fakt parádne, ale do mojej práce dosť výstredné, takže skôr na víkendy a tak.... ale je to kus železa na ruke, to vám poviem.... ten pocit je skvelý.... :-)
hlava22 Odesláno 22. října 2013 Nahlásit Odesláno 22. října 2013 mesiac mam vostok expedition, strojcek vostok 2432.-24-hodinovy ukazovatel je posunuty o 2 hodiny oproti hodinovej rucicke-utekali dopredu 90s /den, nosil som 2 tyzdne, ze mozno sa zabehnu-zrazu zacal zotrvacnik pri pohybe vydavat cudne zvuky a nasledne sa zasekol uplneisli do opravy postou do bystricenosil som len v robote pri pocitaci a cestou autom, ziadne narazy ani pady,precitat si toto forum predtym, asi si vostoky nekupim
Jerry23 Odesláno 26. října 2013 Nahlásit Odesláno 26. října 2013 Ja osobne mam Vostok Europe Ekranoplan a musim povedat ze su to hodinky nie len velmi pekne, ale aj spolahlive (mam ich viac ako 2 roky a zatial bez problemov)Foto s riaditelom znacky VE.
pepan Odesláno 26. října 2013 Nahlásit Odesláno 26. října 2013 Moje první automaty byly VOSTOK- ARKTIKA funglovky po roce začly chodit jak se jim chtělo tak šly do světa.Říká se nikdy neříkej nikdy ale tady opravdu už nikdy.
prochajda123 Odesláno 1. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 1. listopadu 2013 Ja osobne mam Vostok Europe Ekranoplan a musim povedat ze su to hodinky nie len velmi pekne, ale aj spolahlive (mam ich viac ako 2 roky a zatial bez problemov)Foto s riaditelom znacky VE. P1060774.JPGEkranoplan.png
kapor Odesláno 26. listopadu 2013 Nahlásit Odesláno 26. listopadu 2013 zdravim, nepredavate niekto nahodu anchary alebo ekroplany?
Petr77 Odesláno 3. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 3. prosince 2013 (upraveno) Panove, netusite nekdo, jestli se daji jeste koupit /a hlavne kde/ Vostoky Europe model K-3 Submarine 0344101b (43 mm)? Vim, ze slo o nejakou omezenou limitku, snad 3000ks. Dostane je deda k narozkam, tak je snad jeste nekde vypatram. Diky za pripadne tipy, Petr Upraveno 3. prosince 2013 uživatelem Petr77
Grasso Odesláno 4. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2013 Ako je to s kvalitou tejto značky? majú celkom fajn design za tú cenu
kilosunky Odesláno 4. prosince 2013 Nahlásit Odesláno 4. prosince 2013 Kvalita je fajn - je to kus ocele.. Najnovsie davaju (nie som si isty, ci do vsetkych modelov - minimalne do modelu Anchar aGaz-14) Seiko stroje, takze aj tam je kvalitka zarucena
Jerry23 Odesláno 23. ledna 2014 Nahlásit Odesláno 23. ledna 2014 No tak asi som tie moje Vostoky nejak moc vychvalil... Cez tyzden prestali ist, a ked som sa lepsie pozrel cez spodne sklicko, vsimol som si v strojceku uvolneny srobik zaseknuty pod "zotrvacnikom"... takze parada...
Martin014 Odesláno 15. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 15. dubna 2014 Zdravim kupil som si Vostok Europe N1 Rocket automatic NH35A/2255146S a chcel by som sa opytat ze ako to je s prehadzovanim datumu? Mam ich od vcera vcera som vsetko nastavil a na dalsi den pozeram na hodiny o 11:00 a stale som mal datum s predchadzajuceho dna. Kedy sa meni datumovka na vostok hodinkach ? Predtym som mal stare casio kde sa menil datum okolo pol dvanastej vecer, tak nemam skusenosti stymto automatom, dakujem za odpoved
Sherwood Odesláno 17. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 17. dubna 2014 Dobry den, pripojim sa k teme. Zaujali ma Vostok europe Expedition North Pole 1, ale mam pochybnosti ohladom ich kvality a spolahlivosti, hlavne sa obavam, ze automaticky strojcek bude po par mesiacoch robit, co chce a neviem, kto mi ich v Cadci otvori a pretesni na 20 ATM, nehovoriac o oprave, ci nastaveni. Druha vec je, ze mam dost male zapastie - okolo 17cm a netusim, ako by to na nom mohlo vyzerat. Takze otazky mam taketo:1. Su tieto hodinky poruchove (automaty)?2. Nebudu prilis velke?3. Neviete nahodou, ci ich nemaju niekde v Ziline? Diki
Radkis Odesláno 27. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2014 Vlastním Rocket N1 aj keď len s quartz strojčekom, ale zatiaľ absolútna spokojnosť.
Arkham Odesláno 27. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 27. dubna 2014 Na 17 cm ti budou brutálně překážet,mám 18,5 a nesnesu nic nad 40 mm.Zkoušku na 20 ATM Ti neudělají nejen v Čadci ale nikde krom výrobního závodu.
Polo21 Odesláno 29. dubna 2014 Nahlásit Odesláno 29. dubna 2014 (upraveno) dnes zakupene Anchar-y od ceskoslovenskeho autorizovaneho distributora, strojcek NH35, k hodinkam gratis cerveny silkon a cena pod 400?, uvidime ako budu slapat Upraveno 29. dubna 2014 uživatelem Polo21
PaloZV Odesláno 18. května 2014 Nahlásit Odesláno 18. května 2014 (upraveno) No osobne mam Vostok GAZ-14 Limousine a TU-144 a ani na jedny nedam dopustit...spolahlive hodinky, poctivy kus zeleza...nemam som problemy s funkcnostou ani s kvalitou a to hlavne GAZ-14 nesetrim... Upraveno 18. května 2014 uživatelem PaloZV
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se