Hassan Odesláno 4. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2012 Mne se libi cerno zlute a ty oranzove. Kazdopadne to vertikalni osazeni tritiovych trubicek je mazec to vypada jak palivovy tyce
09freds Odesláno 7. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2012 škoda,že jsou to quartzky.............
igor261069 Odesláno 7. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2012 (upraveno) 09freds:nemyslíš ty lunochody2? že ne? Upraveno 7. dubna 2012 uživatelem igor261069
Marfael Odesláno 7. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2012 Mne se libi cerno zlute a ty oranzove. Kazdopadne to vertikalni osazeni tritiovych trubicek je mazec to vypada jak palivovy tyce Barveně jsou opět super,ale ta divčina na ciferníku mi vůbec nesedí,jakési křížekráže,to se jim moc nepovedlo...
Hassan Odesláno 8. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2012 Chtel bych se zeptat na ten strojek nebo co to je kterym to bude fungovat. Prej je to neco svycarskeho. Zde je o tom nejake video Muze mi nekdo vysvetlit o co jde, podle vseho to neni klasiky quartz ale nejaka custom vec. Jsem pomerne novej a v techto vecech se moc nevyznam jeste. Marfael: mne se to libi hodne, hodinek co takovej design nemaji jsou dve miliardy, takze to ze to jedny maji vubec nevadi naopak
Georf Odesláno 8. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2012 Nádherné a funkční hodinky. Po mých původních z r. 2006, co jsem je pustil do světa se mi už stýská.....
Marfael Odesláno 8. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2012 Marfael: mne se to libi hodne, hodinek co takovej design nemaji jsou dve miliardy, takze to ze to jedny maji vubec nevadi naopak Já mám taky rád inovativní věci,ale tohle se mi prostě nelíbí,ačkoliv barvy jsou opět super.Ta žlutočerná je exkluzivní!
Ičo Odesláno 8. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2012 Oranžová mi pripomenula Expedition Trophy. Dizajnom ciferníka by si ma určite získali, pretože ten je naozaj nezvyčajný, pôsobivý a funkčný. Avšak tá veľkosť je už prehnaná. Verím, že byť potápačom, veľkosť ocením, ale na bežné nosenie sú to proste ruské budíky :-) OK, sú verní ruským štandardom, ale chcelo by to konečne nejaké kúsky pre nás s tenšími zápästiami, ako sú moje "iba" 42 mm Expedition Trophy 2006,ktoré sú podľa mňa jedny z najelegantnejších športových hodiniek od VE .
Hassan Odesláno 8. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2012 Mam obvod zapesti cca 23 cm. Treba Ekranoplany ani nezapnu, Anchary jen na posledni dirku reminku a tlaci podle FB by tyhle hodinky meli mit i delsi reminky nez jsou u Ancharu, tak ja doufam ze se stane zazrak a konecne si koupim neco co mi padne a treba nebudu nuceny mit extra vydaje za custom reminky. 49mm mi vubec nevadi, naopak. Nicmene, ma nekdo nejake info ohledne tech Soprod strojku?
Hassan Odesláno 8. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2012 hm, nevim proc se neda editovat prizpevek ale dejme tomu ... trosku jsem pohledal na netu ohledne toho strojku. Je to nejaky modulovy quartz. Vice zde: http://www.soprod.ch/EN/index_htm_files/Generique%20TwinMotionLine.pdf a zde: http://www.soprod.ch/EN/index.htm
pegy Odesláno 11. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2012 Ahojte, chcem si kúpiť svoje prvé mechanické hodinky, zatial fičím na festine.. rozhodol som sa pre Vostok Europe, len váham medzi Ancharom a Ekranoplanom. Anchar ma mechaniku Seiko nh25a, no a Ekranoplan Vostok 2432. tak neviem, ktorá je lepšiavolba. prosím o radu. ďakujem
fortisman Odesláno 31. května 2012 Nahlásit Odesláno 31. května 2012 Vostok kvalita v porovnani s cenou tak cena by mala byt vyssie preto hovorim za cenu týchto hodiniek je to velmi dobrá kúpa automatov.......
HOKR Odesláno 27. června 2012 Nahlásit Odesláno 27. června 2012 Recenze Vostok GAZ Limousine. Hodinky mám již druhým rokem. Po obdržení balíčku jsem málem padnul, je to opravdu kus železa....ještěže nejsem drobek........zhruba tak po půl roce přestaly fungovat....zevnitř se ozýval rachot, asi rotor neboco.....zavolal jsem na slovensko, že je zasílám zpět. Dovolat se do Bánské Bystřice je trochu porod.....ale na podesátý dobrý. Zpět přišly za 2 měsíce s dopisem, že jsem je zničil nesprávným používáním, a že příště opravu zaplatím.....( stále přemýšlím, jak se v kanclu u počítače mohli špatným používáním zničit :-) ) myslel jsem si svoje a život jde dál.....za 2 měsíce znovu......a to přiznávám že jsem je jel projet na motorce.....sem nevěděl že jsou to hodinky jen do žigulika......ach jo stejná anabáze......kupodivu za měsíc byli bez keců opravené zpět......nyní se bojím jen prdnout aby strojček sejko nepošel.....Závěr : dízajn super.....motor nah...o, sklo se dá lehce poškrábat, sehnat na ně řemínek je umění......prostě rusáci....za málo peněz málo muziky.....
larwa Odesláno 4. července 2012 Nahlásit Odesláno 4. července 2012 Zdravim všechny nadšence vostoku.už nejaký ten patek mam ruske vostoky a musim rict,ze sem asi trefil dobry kousek.Vcera mi hodinky spadly na zem(koberec) a upadla mi vterinova rucicka.kdyby nebylo tehle zavady tak je muzu jedine pochvalit.nosi se paradne ty Anchary a musim rict jak sem se bal ze budou na ruce velke a to ze nemam zadny pracky,sedli jako ulity :-) ted sem zvedavy jak bude trvat dlouho reklamace,sand to bude co nevidet zpet.napisi az se mi vrati a upresnim beh reklamace.
larwa Odesláno 4. července 2012 Nahlásit Odesláno 4. července 2012 Zdravim všechny nadšence vostoku.už nejaký ten patek mam ruske vostoky a musim rict,ze sem asi trefil dobry kousek.Vcera mi hodinky spadly na zem(koberec) a upadla mi vterinova rucicka.kdyby nebylo tehle zavady tak je muzu jedine pochvalit.nosi se paradne ty Anchary a musim rict jak sem se bal ze budou na ruce velke a to ze nemam zadny pracky,sedli jako ulity :-) ted sem zvedavy jak bude trvat dlouho reklamace,sand to bude co nevidet zpet.napisi az se mi vrati a upresnim beh reklamace.
megahard Odesláno 18. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2013 Ahoj, po precteni tohoto vlakna a zejmena negativnich reakci na hodinky Vostok Europe jsem stejne neodolal a nakonec objednal hodinky Vostok Europe Anchar.Me prvni dojmy byli velice pozitivni. Hodinky jsou velice dobre zpracovane a opravdu masivni a i kdyz mam relativne male zapesti cca 17 cm hodinky sedi perfektne.Tritiove podsviceni indexu je skvela vec a v takto velkem podani nema chybu.Jedina vec, ktera me trochu prekvapila je hlucnost mechanismu. Vecer kdyz je klid u telky a ja pohnu rukou, slysi zena toceni rotoru i kdyz sedi metr daleko.Pred tim jsem vlastnil Seiko 5 hodinky, ktere by meli mit podobny druh strojku, jak jsem zde vycetl, ale takhle hlucny urcite nebyl. Vlastne nebyl hlucny vubec.Tak nevim zda je to chyba meho kusu, nebo je to normalni. Hodinky ale jinak slapou bez problemu a i presnost je zatim po tydenim sledovani v norme.Ma tu nekdo Anchary, nebo vubec NH25 stroj? Jake mate zkusenosti? Nerad bych je posilal zpet, protoze podle meho jsou to disajnove velice povedene a neokoukane hodinky.
zhrado Odesláno 18. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2013 Mam Vostok s NH25 a tiež som bol prekvapený hlučnosťou. Ale boli už aj na servise a asi je to v poriadku kedže sa s tým nič nerobilo.
odjinud Odesláno 18. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2013 Všeobecně to vypadá, že Vostoky Europe jsou v současnosti nejporuchovější hodinky na světě...
megahard Odesláno 18. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2013 Diky za tak rychlou reakci. No ja to taky asi resit nebudu, zaruka je dva roky a za tu dobu by se snad zavada projevila.Me ta hlucnost nevadi, jenom oproti Seiko 5 je to nezvyk.
zhrado Odesláno 18. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 18. ledna 2013 Všeobecně to vypadá, že Vostoky Europe jsou v současnosti nejporuchovější hodinky na světě... Dúfam, že nemáš pravdu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se