Přejít na obsah

AVIATOR Alarm

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Návštěvník milosklikar
Odesláno

Aviator Alarm, 43mm, WR 5ATM, 18 jewels, shock resistant, klenutý minerál , přesnost +10sec/den

post-786-1235369902.jpg

post-786-1235369917.jpg

post-786-1235369932.jpg

post-786-1235369949.jpg

post-786-1235369964.jpg

post-786-1235369984.jpg

post-786-1235370005.jpg

post-786-1235370025.jpg

post-786-1235370044.jpg

Návštěvník milosklikar
Odesláno (upraveno)

jedno profi foto by Markus Wenning

post-786-1235409218.jpg

Upraveno uživatelem milosklikar
Návštěvník milosklikar
Odesláno
  PhoeniX napsal:
Pěkný. Nechtěl by jsi ještě (někdy) udělat foto ve tmě a na ruce, myšleno s menším zoomem. :) Díky. Abych nezapomněl, ještě foto dýnka. :) Samozřejmě jak se Ti bude chtít.

jojo, až vystřízlivím....

• po 2 týdnech...
Návštěvník milosklikar
Odesláno (upraveno)

to Honza: díky

to kibi: zkoušel jsem je na všech možných řemenech a většina se z 20mm ke sponě zužuje a to se mi nelíbí. Leda něco, jako jsou řemeny Steinhart 22/22, tak kdyby bylo 20/20. Ale tenhle tah jim fakt sedne.

Odesláno

jak hlasitě a jak dlouho zvoní ? je to srovnatelné se staršími typy  2612 nebo je to "kultivovanější"

vypadají skvěle, až lituji, že jsem teď finančně vyčerpán :)

Návštěvník milosklikar
Odesláno (upraveno)
  Kirn napsal:
jak hlasitě a jak dlouho zvoní ? je to srovnatelné se staršími typy  2612 nebo je to "kultivovanější"

vypadají skvěle, až lituji, že jsem teď finančně vyčerpán :)

Vydrží zvonit cca 15sec. Na ruce je to takový spíš vrčení, ale když se dýnko ničeho nedotýká, tak to i trochu cinká. Hlasitý to je ale dost. Srovnání s jinými nemám.

Odesláno

Moc pěkné! Já jsem uvažoval o Poljot Alarm Flightcaptain post-4097-1236378890.jpg (foto odtud), ale tyhle Aviatory my nasadili brouka. Ten tah je originál? Opravdu jim sluší!!

Zvonění alarmu Poljot Alarm Traveller 5 tady (upřímně - ty kouzla, co provádí s ručkama moc nechápu :worried_anim: ) - mimochodem moc pěkný hodinky! a cal. Poljot 2612.1

.
Návštěvník milosklikar
Odesláno (upraveno)

Ty Flighcaptainy snad teď někdo dokonce prodává. Co se týče ručiček, je to úplně jednoduchý. Korunkou na pozici 2 se natahuje budík, když ji vytáhneš, seřizuješ ručičku budíku. Když je vytažená, nezvoní, zamáčknutá - zvoní. Korunka na 4 je na natahování a seřizování.

No a pokud chceš někomu ukázat, jak zvoní (viz. tvoje video), tak máš dvě možnosti. Buď seřídíš budíkovou ručku k nastavenému času ale musíš zamáčknout korunku, jinak to nezvoní. Nebo, jak je to na videu, seřídíš čas k budíkové ručičce. Snad jsem to vyblábolil srozumitelně :D

Odesláno (upraveno)
  milosklikar napsal:
Korunkou na pozici 2 se natahuje budík, když ji vytáhneš, seřizuješ ručičku budíku. Když je vytažená, nezvoní, zamáčknutá - zvoní.

Takže jsetli tomu dobře rozumim, když si korunku na 2 omylem zamáčknu např. při pracovní schůzce, všichni přítomní se polejou kafem (nebo pivem, podle toho, kde zrovna budu :)) včetně mě, jak se leknem :thumbsup_anim: Ne, vážně - je možný ji omylem zamáčknout, nebo to jde dostatečně ztuha? Umim si představit, že leckde řev budíku na ruce může opravdu způsobit šok ;) S tím prodejem jsi mi to neměl dělat, hledám po bytě zatoulaný prasátka... :crying_anim02:

Edit: Prosímtě ten tah je origoš?

Upraveno uživatelem jorix
Odesláno

Podle mě to tedy funguje tak, že korunku na dvojce natáhneš, nastavíš čas buzení a zamáčkneš. Až nastane čas, budík zvoní. Pokud ji máš vytaženou, nezvoní. Pokud není budík natažený, tak nezvoní ať je korunka zamáčknutá nabo vytažená..Je to tak nebo jsem úplně mimo?:)

Ten tah je myslím tento.

Odesláno (upraveno)
  dawe009 napsal:
Pokud není budík natažený, tak nezvoní ať je korunka zamáčknutá nabo vytažená.

To mě nenapadlo...to je tím, že člověk většinou hledá to nejkomplikovanější řešení... Jdu se někam stydět :bag:

Edit: Ten tah je úplně jinej, ten na fotkách nahoře jde k těm Aviatorům líp, řekl bych...

Upraveno uživatelem jorix
Odesláno
  jorix napsal:
To mě nenapadlo...to je tím, že člověk většinou hledá to nejkomplikovanější řešení... Jdu se někam stydět :bag:

Edit: Ten tah je úplně jinej, ten na fotkách nahoře jde k těm Aviatorům líp, řekl bych...

S tím tahem máš recht..jsem ani nekoukal na fotky..viděl jsem ho u těch hodinek jako příslušenství a cena byla shodná s tím co uvádí autor v prodejním vlákně, tak jsem myslel..no nic no, těsně vedle.. :)

Odesláno
  dawe009 napsal:
S tím tahem máš recht..jsem ani nekoukal na fotky..viděl jsem ho u těch hodinek jako příslušenství a cena byla shodná s tím co uvádí autor v prodejním vlákně, tak jsem myslel..no nic no, těsně vedle.. :)

Nekoukal, nejprve jsou fotky s tahem, na který jsi dal odkaz, pozdější fotky jsou s tahem jiným...a na ten jsem se ptal. Taky jsem si toho nevšiml.

Návštěvník milosklikar
Odesláno

Takže ani ten první tah není z odkazu dawe009, ten je s koncovkami a konkrétně k tomuto modelu se nehodí. Takže pokud si přiobjednáš u Kampmana tah, pošle ti jako originál ten, co je na prvních fotkách. Ten nový jsem vygooglil a koupil zvlášť a myslím, že se hodně povedl. Odpověď zní, ne není to originál tah :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...