Návštěvník milosklikar Odesláno 23. února 2009 Nahlásit Odesláno 23. února 2009 Aviator Alarm, 43mm, WR 5ATM, 18 jewels, shock resistant, klenutý minerál , přesnost +10sec/den
Návštěvník milosklikar Odesláno 23. února 2009 Nahlásit Odesláno 23. února 2009 (upraveno) jedno profi foto by Markus Wenning Upraveno 23. února 2009 uživatelem milosklikar
PhoeniX Odesláno 24. února 2009 Nahlásit Odesláno 24. února 2009 Pěkný. Nechtěl by jsi ještě (někdy) udělat foto ve tmě a na ruce, myšleno s menším zoomem. Díky. Abych nezapomněl, ještě foto dýnka. Samozřejmě jak se Ti bude chtít.
Návštěvník milosklikar Odesláno 24. února 2009 Nahlásit Odesláno 24. února 2009 PhoeniX napsal: Pěkný. Nechtěl by jsi ještě (někdy) udělat foto ve tmě a na ruce, myšleno s menším zoomem. Díky. Abych nezapomněl, ještě foto dýnka. Samozřejmě jak se Ti bude chtít. jojo, až vystřízlivím....
Gorg Odesláno 24. února 2009 Nahlásit Odesláno 24. února 2009 (upraveno) milosklikar napsal: jojo, až vystřízlivím.... Upraveno 24. února 2009 uživatelem Gorg
Návštěvník milosklikar Odesláno 25. února 2009 Nahlásit Odesláno 25. února 2009 no, ještě se mi trochu klepou ruce
JanC Odesláno 6. března 2009 Nahlásit Odesláno 6. března 2009 Moc pěkný kousek, fotky povedené, ruka jistá na spoušti
Návštěvník milosklikar Odesláno 6. března 2009 Nahlásit Odesláno 6. března 2009 (upraveno) to Honza: díky to kibi: zkoušel jsem je na všech možných řemenech a většina se z 20mm ke sponě zužuje a to se mi nelíbí. Leda něco, jako jsou řemeny Steinhart 22/22, tak kdyby bylo 20/20. Ale tenhle tah jim fakt sedne. Upraveno 6. března 2009 uživatelem milosklikar
Kirn Odesláno 6. března 2009 Nahlásit Odesláno 6. března 2009 jak hlasitě a jak dlouho zvoní ? je to srovnatelné se staršími typy 2612 nebo je to "kultivovanější" vypadají skvěle, až lituji, že jsem teď finančně vyčerpán
Návštěvník milosklikar Odesláno 6. března 2009 Nahlásit Odesláno 6. března 2009 (upraveno) Kirn napsal: jak hlasitě a jak dlouho zvoní ? je to srovnatelné se staršími typy 2612 nebo je to "kultivovanější" vypadají skvěle, až lituji, že jsem teď finančně vyčerpán Vydrží zvonit cca 15sec. Na ruce je to takový spíš vrčení, ale když se dýnko ničeho nedotýká, tak to i trochu cinká. Hlasitý to je ale dost. Srovnání s jinými nemám. Upraveno 6. března 2009 uživatelem milosklikar
jorix Odesláno 6. března 2009 Nahlásit Odesláno 6. března 2009 Moc pěkné! Já jsem uvažoval o Poljot Alarm Flightcaptain (foto odtud), ale tyhle Aviatory my nasadili brouka. Ten tah je originál? Opravdu jim sluší!! Zvonění alarmu Poljot Alarm Traveller 5 tady (upřímně - ty kouzla, co provádí s ručkama moc nechápu ) - mimochodem moc pěkný hodinky! a cal. Poljot 2612.1 .
Návštěvník milosklikar Odesláno 7. března 2009 Nahlásit Odesláno 7. března 2009 (upraveno) Ty Flighcaptainy snad teď někdo dokonce prodává. Co se týče ručiček, je to úplně jednoduchý. Korunkou na pozici 2 se natahuje budík, když ji vytáhneš, seřizuješ ručičku budíku. Když je vytažená, nezvoní, zamáčknutá - zvoní. Korunka na 4 je na natahování a seřizování. No a pokud chceš někomu ukázat, jak zvoní (viz. tvoje video), tak máš dvě možnosti. Buď seřídíš budíkovou ručku k nastavenému času ale musíš zamáčknout korunku, jinak to nezvoní. Nebo, jak je to na videu, seřídíš čas k budíkové ručičce. Snad jsem to vyblábolil srozumitelně Upraveno 7. března 2009 uživatelem milosklikar
jorix Odesláno 8. března 2009 Nahlásit Odesláno 8. března 2009 (upraveno) milosklikar napsal: Korunkou na pozici 2 se natahuje budík, když ji vytáhneš, seřizuješ ručičku budíku. Když je vytažená, nezvoní, zamáčknutá - zvoní. Takže jsetli tomu dobře rozumim, když si korunku na 2 omylem zamáčknu např. při pracovní schůzce, všichni přítomní se polejou kafem (nebo pivem, podle toho, kde zrovna budu ) včetně mě, jak se leknem Ne, vážně - je možný ji omylem zamáčknout, nebo to jde dostatečně ztuha? Umim si představit, že leckde řev budíku na ruce může opravdu způsobit šok S tím prodejem jsi mi to neměl dělat, hledám po bytě zatoulaný prasátka... Edit: Prosímtě ten tah je origoš? Upraveno 8. března 2009 uživatelem jorix
dawe009 Odesláno 8. března 2009 Nahlásit Odesláno 8. března 2009 Podle mě to tedy funguje tak, že korunku na dvojce natáhneš, nastavíš čas buzení a zamáčkneš. Až nastane čas, budík zvoní. Pokud ji máš vytaženou, nezvoní. Pokud není budík natažený, tak nezvoní ať je korunka zamáčknutá nabo vytažená..Je to tak nebo jsem úplně mimo? Ten tah je myslím tento.
jorix Odesláno 8. března 2009 Nahlásit Odesláno 8. března 2009 (upraveno) dawe009 napsal: Pokud není budík natažený, tak nezvoní ať je korunka zamáčknutá nabo vytažená. To mě nenapadlo...to je tím, že člověk většinou hledá to nejkomplikovanější řešení... Jdu se někam stydět Edit: Ten tah je úplně jinej, ten na fotkách nahoře jde k těm Aviatorům líp, řekl bych... Upraveno 8. března 2009 uživatelem jorix
dawe009 Odesláno 8. března 2009 Nahlásit Odesláno 8. března 2009 jorix napsal: To mě nenapadlo...to je tím, že člověk většinou hledá to nejkomplikovanější řešení... Jdu se někam stydět Edit: Ten tah je úplně jinej, ten na fotkách nahoře jde k těm Aviatorům líp, řekl bych... S tím tahem máš recht..jsem ani nekoukal na fotky..viděl jsem ho u těch hodinek jako příslušenství a cena byla shodná s tím co uvádí autor v prodejním vlákně, tak jsem myslel..no nic no, těsně vedle..
jorix Odesláno 8. března 2009 Nahlásit Odesláno 8. března 2009 dawe009 napsal: S tím tahem máš recht..jsem ani nekoukal na fotky..viděl jsem ho u těch hodinek jako příslušenství a cena byla shodná s tím co uvádí autor v prodejním vlákně, tak jsem myslel..no nic no, těsně vedle.. Nekoukal, nejprve jsou fotky s tahem, na který jsi dal odkaz, pozdější fotky jsou s tahem jiným...a na ten jsem se ptal. Taky jsem si toho nevšiml.
Návštěvník milosklikar Odesláno 9. března 2009 Nahlásit Odesláno 9. března 2009 Takže ani ten první tah není z odkazu dawe009, ten je s koncovkami a konkrétně k tomuto modelu se nehodí. Takže pokud si přiobjednáš u Kampmana tah, pošle ti jako originál ten, co je na prvních fotkách. Ten nový jsem vygooglil a koupil zvlášť a myslím, že se hodně povedl. Odpověď zní, ne není to originál tah
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se