Z. Paul Odesláno 16. března Nahlásit Sdílet Odesláno 16. března Možná bych vyzkoušel něco jiného, tak zkusím nabídnout mou EDC pistol. Nošena skoro denně, vystřeleno cca 600x továrních S&B FMJ 9mm Luger 115grs plus cca 75x S&B 9mm Luger XRG, které jsem i nosil. Zbraň koupená minulý rok, osazená svítilnou, aftermarket mířidla a kolimátor (viz. níže). Přidám i vnitřní kydex vhodný k apendix carry. Součást: - pistole CZ P10C OR SR - 9mm luger, pripravena na kolimátor a prodloužená hlaveň se závitem na tlumič/kompenzátor - kryt závitu je štrejchlý když jsem ho na střelnici utahoval imbus klíčem na plocho; standart balení - kufr, 2x zásobník na 15 ran, výměnné hřbety (na zbrani jsou velikost M) - původní cena 20.990,— - svítilna Fenix GL 22 - kompaktní; má červený laser (nepoužíval jsem), více módů - jen světlo/světlo+laser/jen lase/stroboskop; mam dvě baterie - jedna 700mAh nabíjecí přes microusb a druhá 800mAh nabíjecí přes usbC - původní cena 3.100,— + 350,— za 800mAh baterii - red dot Holosun EPS Carry - s destičkou která krásně lícuje se zbraní (ne jak destička od Holosun na Glockách), kolimátor zbytečně nepřesahuje přes hranu zbraně, červená tečka 2MOA, více režimů + zámek, baterie vyměnitelná z boku (neni potřeba sundat kolim a pak znova nastavovat) - původni cena 13.300,— - ocelová mířidla a tritium muška od AngryBearArms - zvýšená pro OR model, použitelné i s kolimátorem (když je třeba vypnutý), origo mířidla přidám - původní cena cca 3.500,— - kydex od kydexovapouzdra.cz - dvoukombinace zbraň+zásobník, jde spojit a nosit na apendixu nebo nosit kazdou část zvlast; barva černá/multicam black; na míru pro OR SR a tuto svítilnu - původní cena 3.900,— Jak jsem psal, zbraň jsem nosil skoro denně, ale chtěl bych vyzkoušet něco jiného. ZP + NP samozřejmě podmínkou. Za mě je to takto edc ready, protože takhle zbraň už nějakou dobu provozuji. Nalepen Nexen grip /myslím/ - dá se sundat a chválili se, že nezanechává lepidlo. Otázky případně do SZ. Cenu bych viděl na 35k CZK s kolimátorem a vším okolo nebo 25k CZK bez kolimátoru ale se vším ostatním. Prodat bez svítilny a pouzdra mi nedává smysl, takže tato možnost není. Osobní předání klidně Louny/Praha nebo někde na půl cesty mezi námi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 24. března Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března Celý balíček stále k dispozici. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno sobota v 16:16 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno sobota v 16:16 Stále k mání jako celek i bez kolimátoru. V případě, že by někdo nechtěl kolimátor, dám na zbraň zpět originální krycí destičku a destičku pro Holosun přímo na tuto zbraň /přesně slícování s rámem/ přiložím také. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky