martin151 Odesláno 19. ledna Nahlásit Odesláno 19. ledna https://monochrome-watches.com/mido-multifort-8-one-crown-streamlined-accessible-integrated-style-sporty-chic-watch-review-price/ 2
AndyAaron Odesláno 19. ledna Nahlásit Odesláno 19. ledna Tak tohle se mi libi a i za fajn cenu. Palec hore. A klidne mohly byt i mensi nez 40mm. 1
Lucca Odesláno 30. ledna Nahlásit Odesláno 30. ledna Překvapili mě cenou. Docela se těším jak budou vypadat tyhle modré naživo. Na fotkách se mi zatím opravdu líbí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Lucca Odesláno 8. února Nahlásit Odesláno 8. února Zkoušeli jsme i modrou variantu na černé gumě, kdyby se chtel nekdo podivat. Za mě jsou na ocelovem tahu, ale hezčí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
thf42 Odesláno středa v 22:25 Nahlásit Odesláno středa v 22:25 není to sice uplná novinka ale za mě mido ocean star 39, 10,5mm hodně příjemné hodinky, na tahu mikrokorekce s ráčnovým mechanismem, měl jsem na ruce a solidní hodinky, mám je celkem na shortlistu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
vejfuk Odesláno čtvrtek v 18:00 Nahlásit Odesláno čtvrtek v 18:00 Můžu jedině doporučit, už nějakou dobu mám písek/šampus verzi, potápěčská extenze a tloušťka pouze 10,5mm. Parádní hodinky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Roman-ZA Odesláno před 23 hodinami Nahlásit Odesláno před 23 hodinami V 18. 3. 2025 v 21:16, Kasprik napsal: Očekávaná novinka https://www.hodinky-365.cz/mido-multifort-8-two-crowns-m0475071105100-x1263487 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. preco na nich spravili take tenke "nesportove" rucicky?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se