gentiana Odesláno 30. března Nahlásit Odesláno 30. března (upraveno) Tak dlouho jsem hledal PRIM SPORT I.gen, anebo něco podobnýho, až jsem koupil Seiko SPB313J1. Moje zadání znělo: bílý ciferník, červená vteřinovka, hranatý indexy, 15m indexy větší než ostatní, průměr 40mm+, kontrastní ručky, šroubovací korunka, kovový tah. Hodinky mne zaujaly na první pohled ve výloze. Ještě mne zaujaly želvy Naomi Uemura. Ale ten kopec na ciferníku se mi nelíbí. Upraveno 30. března uživatelem gentiana 2
shewcza Odesláno 31. března Nahlásit Odesláno 31. března Krásný hodinky, kterým nic nechybí. Dobrá volba
FantasticFabio Odesláno 1. dubna Nahlásit Odesláno 1. dubna Stejně si myslím že Igenům se nic nevyrovná a proto si je stejně pořídíšjinak moc dobrá volba
gentiana Odesláno 2. dubna Autor Nahlásit Odesláno 2. dubna V 1. 4. 2025 v 20:06, FantasticFabio napsal: Stejně si myslím že Igenům se nic nevyrovná a proto si je stejně pořídíšjinak moc dobrá volba Rozšířit Dík, Igeny mám už dvoje. Ale prostě se za rozumné peníze nedají oživit na denní používání. Oproti jiným hodinkám, těmto želvám do Igenů schází snad jen tvar ručiček (v odvislosti od mých priorit ) btw: Okrové Igeny by byly hezkým maskotem pro Pražské Služby a.s.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se