Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Vážení pacienti,

pokud by někdo z vás chtěl zažít pocit mít na ruce biokeramický Swatch skvost, neváhejte využít tuto nabídku!!

Nevěřte zlým jazykům, kteří tvrdí, že Bioceramic je jen marketingový název pro plast. Je to mnohem horší! Ty hodinky jsou dobrý jen k tomu, že trošku proflákly naše úchylný hobby mezi mudly. Je to dobrý třeba pro tchýni, nebo když chcete někoho nasrat. Taky se to dá použít jako dárek pro někoho, na kom vám pranic nezáleží, ale přesto chcete trošku honit vodu. Nosit se to moc nedá. Hlavně ty náramky, to je tak na oběšení.

Koupil jsem je, když jsem se vožral na letišti už nevím kterým. Vím jen, že to pití mě stálo víc než oboje hodinky.

Co bych k tomu ještě uvedl...ty modrý jsem měl asi 2x na ruce, šedý jsem snad ani nevyndal z krabičky, beru to jako nový.

Aby se to nekomplikovalo, cena je stejná 7 000,-

Kdyby snad chtěl někdo oboje, tak to bude za 15 000,- včetně přirážky za blbost. Foto ilustrační a pošlu to maximálně tak Zásilkovnou. Nebo osobní předání Praha 10 + 4, ale to by mě musel zájemce pozvat alespoň na kafe, jinak ven nejdu.

Půlka výtěžku z prodeje půjde na Ukrajinu na nějaký drony, abych odčinil ten hřích.

Díky CHM za prostor a snad jsem nikoho neurazil. 

Snimekobrazovky2025-04-06v1_54_06.thumb.png.6039b46ad14933424d23b76d9b3424bd.png 

Snimekobrazovky2025-04-06v1_54_41.thumb.png.13082fefad31f07a2f1efebc8b4f68b5.png

• Like 2
  • Haha 9
Odesláno

Mission to the Moon jsou pryč. 3 500,- posláno na drony.

Modráky volný. Cena 7 500,- a bude dál růst s každým updatedm 🤠.

• Vytvořit...