Gifot Odesláno 14. dubna Nahlásit Odesláno 14. dubna Ahoj všem, tak nějak jsem došel k názoru že docela nutně potřebuji pilotní chronograf. Co bych rád je rozměr 39-42mm, automat, wr 100m a víc. čím tenčí tím lepší. Ne Hamilton, ne Certina, ne Tissot. libí se mi Sinn 903 Ale ty jsou už nad limit a to dost... těch 60 je pro mě zatím strop. Dál jsem koukal na Laco, Hanhart ale zatím mě nic extra neoslovilo... Takže budu rád za nějaké další typy... 1
Gustaf Odesláno 14. dubna Nahlásit Odesláno 14. dubna Něco od Hamiltonu? Tyhle máji ale 44mm. Zkus se mrknout.. mají zajímavá chrona.
Gustaf Odesláno 15. dubna Nahlásit Odesláno 15. dubna V 15. 4. 2025 v 3:28, Kamil.K napsal: Hamilton nechce. Rozšířit Jo no jo tak nic
Gifot Odesláno 15. dubna Autor Nahlásit Odesláno 15. dubna V 15. 4. 2025 v 5:08, Gustaf napsal: Jo no jo tak nic Rozšířit Ahoj, No s Hamiltonem se to má tak, že vždycky když je zkouším tak najdu něco co mě na jejich hodinkách štve, zkoušel jsem za posledních pár let nejmíň desatery ale nekoupil žádné. Asi s s touto značkou míjíme. navíc ty co jsi postnul jsou 44mm a předpokládám že L2L bude tak 52 což by na mou ruku bylo moc. Ale možná je zkusím omrknout.
gathis Odesláno 15. dubna Nahlásit Odesláno 15. dubna (upraveno) Což nějaký Hanhart? Mezi 50-60 tis. je slušná možnost vybírat, např. tyto 40 mm: Upraveno 15. dubna uživatelem gathis
Pozorovatel Odesláno 15. dubna Nahlásit Odesláno 15. dubna Za mne si trochu připlatit a jít do Union Glashütte
gathis Odesláno 15. dubna Nahlásit Odesláno 15. dubna Nebo Henry Archer za 755 euro... Z nějakého důvodu mám k té značce sympatie, ale zatím jsem se nerozhoupal, potřebuji někoho, kdo je otestuje
gathis Odesláno 15. dubna Nahlásit Odesláno 15. dubna V 15. 4. 2025 v 18:59, gathis napsal: Nebo Henry Archer za 755 euro... Z nějakého důvodu mám k té značce sympatie, ale zatím jsem se nerozhoupal, potřebuji někoho, kdo je otestuje Rozšířit Teď koukám, že to nejsou chrona, ale jen ukazatel měsíce a dne v týdnu, sorry...
Gifot Odesláno 16. dubna Autor Nahlásit Odesláno 16. dubna V 15. 4. 2025 v 12:47, gathis napsal: Což nějaký Hanhart? Mezi 50-60 tis. je slušná možnost vybírat, např. tyto 40 mm: Rozšířit Jo tyto by asi šli.
Gifot Odesláno 16. dubna Autor Nahlásit Odesláno 16. dubna V 15. 4. 2025 v 19:00, gathis napsal: Teď koukám, že to nejsou chrona, ale jen ukazatel měsíce a dne v týdnu, sorry... Rozšířit sem si říkal že sčítač v měsících je trošku zvláštní...
Gifot Odesláno 16. dubna Autor Nahlásit Odesláno 16. dubna V 15. 4. 2025 v 13:41, Pozorovatel napsal: Za mne si trochu připlatit a jít do Union Glashütte Rozšířit No jejich chrona jsou spíš racing, ale ano pěkná jsou. Tyojsou pěkný jen mi vadí ten pulsometr...
Filip eM Odesláno 16. dubna Nahlásit Odesláno 16. dubna V 16. 4. 2025 v 3:56, Gifot napsal: No jejich chrona jsou spíš racing, ale ano pěkná jsou. Tyojsou pěkný jen mi vadí ten pulsometr... Rozšířit Naživo zrovna tenhle kousek vypadá opravdu dobře. Pokud můžeš, vyzkoušej je na pořádném světle pod různými úhly.
Gifot Odesláno 16. dubna Autor Nahlásit Odesláno 16. dubna V 16. 4. 2025 v 4:38, Filip eM napsal: Naživo zrovna tenhle kousek vypadá opravdu dobře. Pokud můžeš, vyzkoušej je na pořádném světle pod různými úhly. Rozšířit Jo já jsem je už viděl, ale cena je už blízko těm SINNům
digiMonster Odesláno 16. dubna Nahlásit Odesláno 16. dubna Čo tak Longines Big Eye rozmer tuším 41mm, ale WR je ak sa nemýlim len 3bar. ale inak sú to pekné pilotky Podľa mňa si spravil hned na prvú dobry výber tie SINN 903 sú skvelé vezmi tie písal si, že sa ti páčia tak nie je o čom.
Gifot Odesláno 16. dubna Autor Nahlásit Odesláno 16. dubna V 16. 4. 2025 v 17:41, digiMonster napsal: Čo tak Longines Big Eye rozmer tuším 41mm, ale WR je ak sa nemýlim len 3bar. ale inak sú to pekné pilotky Podľa mňa si spravil hned na prvú dobry výber tie SINN 903 sú skvelé vezmi tie písal si, že sa ti páčia tak nie je o čom. Rozšířit Ano, Big Eye jsou cool, ale je 3ATM. Ty 903 jsou bohužel moc drahý.
Pozorovatel Odesláno 16. dubna Nahlásit Odesláno 16. dubna V téhle cenové relaci to bude asi jenom ten Hamilton, na kterém nevidím nic špatného. Sám mám v hlavě Murph 2
gathis Odesláno 17. dubna Nahlásit Odesláno 17. dubna V 16. 4. 2025 v 19:22, Pozorovatel napsal: V téhle cenové relaci to bude asi jenom ten Hamilton, na kterém nevidím nic špatného. Sám mám v hlavě Murph Rozšířit Nebo na horní cenové hranici nějaký Hanhart. Do limitu se jich vejde asi pět
Pozorovatel Odesláno 17. dubna Nahlásit Odesláno 17. dubna Ano, ale vzhledově je jeho představě o pilotním chronu blíž ten Hamilton. Ale samozřejmě je to vkusu a pocitech. Vybírat je z čeho
YPO Odesláno 17. dubna Nahlásit Odesláno 17. dubna (upraveno) Pokud to má být nové, tak toho na výběr moc není. Pokud použité, tak hledat dle vkusu v inzercích. Já bych si bez ostychu koupil tyhle Hamilton (splňují kromě značky všechny parametry) už jenom kvůli Si vlásku. Nebo cokoli od UNION také s Si .... s nějakou vyžádanou slevou. Upraveno 17. dubna uživatelem YPO 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se