Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tímhle prodejem si zatím nejsem jistej, ale zkusím to a uvidím, když mi to zůstane tak se zlobit nebudu, když se to prodá tak mám aspoň místo na plátna.

Nabízím 6 printů od Firmy ze série Modrý Mauricius. Celkem bylo vyrobeno 50 kusů, přičemž celých sad bylo asi 20. 

Série: 45/50

Rok: 2023

Velikost: 50x70

Technika: Giclée print

Podepsáno všemi umělci na každém tisku. Hliníkový černý rám s plexi, snadno vyměnitelný, bez podlepu a zásahu do printu.

Při rychlým seriozním jednání přihodím katalog z výstavy.

K prodeji jenom jako celek za 65 000Kč. Předání v Praze.

Níže ofiko info:

Citovat

FIRMA je umělecká skupina sedmi českých výtvarníků, kteří se poprvé představili veřejnosti na výstavě v galerii Nová síň v říjnu 2021. Skupinu tvoří Michal Cimala, Jan Kaláb, Martin Krajc, Matěj Olmer, Pasta Oner, Michal Škapa a Karel Štědrý. Každý z těchto umělců vystavil dvě nová díla vytvořená speciálně pro tuto výstavu. Součástí instalace bylo také velkoformátové kolaborativní malířské plátno o rozměrech 6x4 metry, které všichni autoři vytvořili společně. Název skupiny, FIRMA, reflektuje aktuální provozní a sociální podmínky pozice současného nezávislého umělce. Skupina upozorňuje na skutečnost, že umělec dnes musí být nejen tvůrcem, ale i "businessmanem" a manažerem vlastního úspěchu. V roce 2023 představila skupina FIRMA svůj nejnovější projekt s názvem "Modrý Mauricius" v prostorách výstavní síně Mánes. Výstava zahrnovala autorská i kolektivní díla umělců, včetně šestidílné série monumentálních kolaborativních maleb, na kterých spolupracovali všichni umělci společně. FIRMA se profiluje jako kolektiv, který reaguje na současné výzvy v uměleckém světě a zdůrazňuje potřebu umělců být nejen tvůrci, ale i manažery vlastního úspěchu. Skupina se vymezuje vůči tradičním představám o roli umělce a usiluje o redefinici jeho pozice ve společnosti 21. století.

Fotky z výstavy: https://martinfryc.eu/vystavy/vernisaz-firma-modry-mauricius/

image.png.0663da27e71bcc157f41db607e45e8ad.png

IMG_34822.thumb.jpg.ae95b17f769d480c24f838e85b480b6c.jpg

mauricius.thumb.jpg.7102605ba92e1da691329bdd4095a1a7.jpg

• Like 1
  • Dát hlas 1
Odesláno

Up. Nebojte se napsat, nějak se domluvíme. Nepotřebuju zoufale prodat, ale už mám vymyslenou náhradu na to místo a přijde mi škoda mít tohle někde zavřený v deskách.

• Vytvořit...