jaarda Odesláno 28. února 2009 Nahlásit Odesláno 28. února 2009 Prosím vlčáky z chronomagu o radu. Chci si koupit nějaký pěkný retro kousek, ale začínám do toho trochu zabředávat. Jako ta veverka v kole. Původně jsem měl vybrány ETERNY KonTiki 4hands. Při jejich hledání jsem jsem samozřejmě narazil na edici heritage od TISSOTu. Tak teď fakt nevím. Děkuji předem všem za názor. P:S: Kdyby mi to současná finanční situace dovolila tak bych jednoznačně bral IWC PORTUGIESER vintage, čili hledám nějaké hodinky které mi období než na ně našetřím pomohou přežít.
Návštěvník YPO? Odesláno 28. února 2009 Nahlásit Odesláno 28. února 2009 jednoznačně bych koupil tissot - chronometr,lepší kalibr, dobrá cena - jediné minus je velikost
jaarda Odesláno 28. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 28. února 2009 jednoznačně bych koupil tissot - chronometr,lepší kalibr, dobrá cena - jediné minus je velikost[/quot mé myšlenky jdou stejným směrem, navíc je to limitovaná edice. Akorát ta velikost mě trochu štve, mám celkem silný pracky, nicméně k duchu těch hodinek velikost pouzdra odpovídá. Díky za názor
Návštěvník Snow Odesláno 28. února 2009 Nahlásit Odesláno 28. února 2009 (upraveno) Bohužel nemohu souhlasit s YPEM, i když mi je jasné, že o hodinkách ví o mnoho více než já. Kdybych byl na Tvém místě, měl bych jasno, koupil ETERNU, značku s bohatou a slavnou minulostí, s perfektními kalibry. V modelu ETERNA Four-Hands XXL je samozřejmě ETA, ale na ní nevidím vůbec nic špatného. Výhodu v tom, že Tissot je limitovaná edice s COSC žádnou nevidím. Odkaz a foto z La Cote Des Montres Edit - foto Upraveno 28. února 2009 uživatelem Snow
jaarda Odesláno 28. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 28. února 2009 aby toho nebylo málo, do nejužšího výběru se ještě dostalo tohle.
Návštěvník Snow Odesláno 28. února 2009 Nahlásit Odesláno 28. února 2009 aby toho nebylo málo, do nejužšího výběru se ještě dostalo tohle. To už vůbec ne .
Toams Odesláno 28. února 2009 Nahlásit Odesláno 28. února 2009 a co takto Longines Legend Diver ... tiez 2824
Návštěvník Snow Odesláno 28. února 2009 Nahlásit Odesláno 28. února 2009 Zbytečně drahé a žádná sláva, když už tak ty Tissoty, když se Ti tak líbí. Za tu cenu můžeš mít myslím že dvoje, jedny na náhradní díly.
Návštěvník Snow Odesláno 28. února 2009 Nahlásit Odesláno 28. února 2009 a co takto Longines Legend Diver ... tiez 2824 To je více než dobrý nápad, ty jsou krásné.
jaarda Odesláno 28. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 28. února 2009 To je více než dobrý nápad, ty jsou krásné. Sakra ty longiny vypadají dobře! Jdu se na ně kouknout. Ty bell&ross nejsou až tak drahý, dají se koupit za celkem rozumnej peníz co jsem sledoval, tak nějak v relaci těch ostatních. Díky za tip.
Vit Odesláno 28. února 2009 Nahlásit Odesláno 28. února 2009 Prosím vlčáky z chronomagu o radu. Chci si koupit nějaký pěkný retro kousek, ale začínám do toho trochu zabředávat. Jako ta veverka v kole. Původně jsem měl vybrány ETERNY KonTiki 4hands. Při jejich hledání jsem jsem samozřejmě narazil na edici heritage od TISSOTu. Tak teď fakt nevím. Děkuji předem všem za názor. P:S: Kdyby mi to současná finanční situace dovolila tak bych jednoznačně bral IWC PORTUGIESER vintage, čili hledám nějaké hodinky které mi období než na ně našetřím pomohou přežít. UFF, ty Eterny jsou nádherné........ Kolik cca stojí?
Návštěvník Snow Odesláno 28. února 2009 Nahlásit Odesláno 28. února 2009 UFF, ty Eterny jsou nádherné........ Kolik cca stojí? USA retail price 3100$
baza Odesláno 28. února 2009 Nahlásit Odesláno 28. února 2009 Jsem pro longines legend diver (jednoznačně první v pořadí) nebo eterna , obojí jsou cenou asi kolem 1.400 eur.
jaarda Odesláno 28. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 28. února 2009 UFF, ty Eterny jsou nádherné........ Kolik cca stojí? ceníková cena cca 1600 EUR.
Vit Odesláno 28. února 2009 Nahlásit Odesláno 28. února 2009 ceníková cena cca 1600 EUR. Díky za odpovědi.
jaarda Odesláno 28. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 28. února 2009 Je to trochu mimo mísu, ale jinak krása nesmírná...
farářskej Odesláno 28. února 2009 Nahlásit Odesláno 28. února 2009 (upraveno) Rozdíl mezi těmahle tissotkama a eternama spočívá v tom, že tissotky jsou čistý oblekovky, zatímco KonTiki člověk může vzít úplně všude... Když se k tomu přičte to, že mám pro firmu Eterna (dobře zdokumentovanou) slabost, takže říkám KonTiki. Ty jégrovky jsou nádherný a firma sama je - přinejmenším pro mě - etalon ryzí hodinařiny, ale myslím, že tahle reedice Polarisu byla limitovaná... je samozřejmě dobře možný, že se pletu. edit: překlepy Upraveno 28. února 2009 uživatelem farářskej
ramon Odesláno 1. března 2009 Nahlásit Odesláno 1. března 2009 Já bych bral ty Tissoty. Za prvé dost bylo ETY Za druhé ty Eterny jsou na můj vkus strašnej cirkus.
jaarda Odesláno 1. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 1. března 2009 Myslíte že automatům může nějak zvlášť ublížit jízda na skůtru? Nikdy si automaty na ježdění neberu, možná jsem příliš úzkostlivej. Díky za názor
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se