Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Prosím vlčáky z chronomagu o radu.

Chci si koupit nějaký pěkný retro kousek, ale začínám do toho trochu zabředávat. Jako ta veverka v kole. Původně jsem měl vybrány ETERNY KonTiki 4hands. Při jejich hledání jsem jsem samozřejmě narazil na edici heritage od TISSOTu. Tak teď fakt nevím. Děkuji předem všem za názor.

P:S: Kdyby mi to současná finanční situace dovolila tak bych jednoznačně bral IWC PORTUGIESER vintage, čili hledám nějaké hodinky které mi období než na ně našetřím pomohou přežít.

Návštěvník YPO?
Odesláno

jednoznačně bych koupil tissot - chronometr,lepší kalibr, dobrá cena - jediné minus je velikost

Odesláno

jednoznačně bych koupil tissot - chronometr,lepší kalibr, dobrá cena - jediné minus je velikost

[/quot

mé myšlenky jdou stejným směrem, navíc je to limitovaná edice. Akorát ta velikost mě trochu štve, mám celkem silný pracky, nicméně k duchu těch hodinek velikost pouzdra odpovídá. Díky za názor

Návštěvník Snow
Odesláno (upraveno)

Bohužel nemohu souhlasit s YPEM, i když mi je jasné, že o hodinkách ví o mnoho více než já. Kdybych byl na Tvém místě, měl bych jasno, koupil ETERNU, značku s bohatou a slavnou minulostí, s perfektními kalibry. V modelu ETERNA Four-Hands XXL je samozřejmě ETA, ale na ní nevidím vůbec nic špatného. Výhodu v tom, že Tissot je limitovaná edice s COSC žádnou nevidím.

Odkaz a foto z La Cote Des Montres

Edit - foto

Upraveno uživatelem Snow
Návštěvník Snow
Odesláno
aby toho nebylo málo, do nejužšího výběru se ještě dostalo tohle.

To už vůbec ne :thumbsdown_anim: .

Návštěvník Snow
Odesláno

Zbytečně drahé a žádná sláva, když už tak ty Tissoty, když se Ti tak líbí. Za tu cenu můžeš mít myslím že dvoje, jedny na náhradní díly.

Odesláno
To je více než dobrý nápad, ty jsou krásné.

Sakra ty longiny vypadají dobře! Jdu se na ně kouknout. Ty bell&ross nejsou až tak drahý, dají se koupit za celkem rozumnej peníz co jsem sledoval, tak nějak v relaci těch ostatních. Díky za tip.

Odesláno
Prosím vlčáky z chronomagu o radu.

Chci si koupit nějaký pěkný retro kousek, ale začínám do toho trochu zabředávat. Jako ta veverka v kole. Původně jsem měl vybrány ETERNY KonTiki 4hands. Při jejich hledání jsem jsem samozřejmě narazil na edici heritage od TISSOTu. Tak teď fakt nevím. Děkuji předem všem za názor.

P:S: Kdyby mi to současná finanční situace dovolila tak bych jednoznačně bral IWC PORTUGIESER vintage, čili hledám nějaké hodinky které mi období než na ně našetřím pomohou přežít.

UFF, ty Eterny jsou nádherné........

Kolik cca stojí?

Návštěvník Snow
Odesláno
UFF, ty Eterny jsou nádherné........

Kolik cca stojí?

USA retail price 3100$

Odesláno (upraveno)

Rozdíl mezi těmahle tissotkama a eternama spočívá v tom, že tissotky jsou čistý oblekovky, zatímco KonTiki člověk může vzít úplně všude... Když se k tomu přičte to, že mám pro firmu Eterna (dobře zdokumentovanou) slabost, takže říkám KonTiki.

Ty jégrovky jsou nádherný a firma sama je - přinejmenším pro mě - etalon ryzí hodinařiny, ale myslím, že tahle reedice Polarisu byla limitovaná... je samozřejmě dobře možný, že se pletu.

edit: překlepy

Upraveno uživatelem farářskej
Odesláno

Myslíte že automatům může nějak zvlášť ublížit jízda na skůtru? Nikdy si automaty na ježdění neberu, možná jsem příliš úzkostlivej. Díky za názor

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...