japa Odesláno 28. února 2009 Nahlásit Odesláno 28. února 2009 LE sa mi pozdávajú viac a viac... /zdroj: uhr-forum.de/
Návštěvník Snow Odesláno 28. února 2009 Nahlásit Odesláno 28. února 2009 Máš pravdu, na fóru hodně nedoceněná značka, myslím si, že mezi kolegy má také slabou reputaci Raymond Weil. Je to OT, ale třeba model NABUCCO RIVOLUZIONE, který jsem nedávno postoval je přímo nádherný. Odkaz a foto z http://horomundi.com/forums/main/read.php?2,1587,1587
Návštěvník YPO? Odesláno 28. února 2009 Nahlásit Odesláno 28. února 2009 Snow napsal: Máš pravdu, na fóru hodně nedoceněná značka, myslím si, že mezi kolegy má také slabou reputaci Raymond Weil. nevím jak to mají ostatní, ale já bych nechtěl mít na ciferníku napsáno "Franta Novák" , tak proto je to asi nedoceněné - možná by pomohl nějaký rebranding
japa Odesláno 28. února 2009 Autor Nahlásit Odesláno 28. února 2009 (upraveno) hej, mená ako LE, RW, ML... znejú trochu "lacne" - ale technika /hlavne v prípade ML/ a dizajn ukazujú potenciál týchto značiek. držím im palce Upraveno 28. února 2009 uživatelem japa
cody Odesláno 1. března 2009 Nahlásit Odesláno 1. března 2009 (upraveno) japa napsal: LE sa mi pozdávajú viac a viac... To je opravdu propracovana masinka. Super napad, provedeni podle fotek se mi libi! Tohle videt nad ranem mi nedela dobre. Regulatory ktere se vymykaji bezne sablone me temer vzdy dostanou na kolena. A snad prvni regulatory v PVD co me vzrusili (samozrejme az po BR Phantom tourbillon). Upraveno 1. března 2009 uživatelem cody
farářskej Odesláno 1. března 2009 Nahlásit Odesláno 1. března 2009 YPO? napsal: já bych nechtěl mít na ciferníku napsáno "Franta Novák" , tak proto je to asi nedoceněné - možná by pomohl nějaký rebranding Jako bych slyšel, jak tohle říkal v roce 1850 nějakej rozumbrada o hodinkách Ulysse Nardin - poté, co to jeho tatík tvrdil o výrobcích jistýho Bregueta a Blancpaina...
pan socka Odesláno 1. března 2009 Nahlásit Odesláno 1. března 2009 Některé značky jsou zde nedoceněné a některé značky jsou zde silně přeceňované. Značku LE mám rád, byť o původu pouzder, ruček atd. si nedělám žádné iluze. Ty černé vypadají slušně. Otázka zní kdy a kde koupit.
Omo Odesláno 1. března 2009 Nahlásit Odesláno 1. března 2009 YPO? napsal: nevím jak to mají ostatní, ale já bych nechtěl mít na ciferníku napsáno "Franta Novák" , tak proto je to asi nedoceněné - možná by pomohl nějaký rebranding Proč ne? Když bude Franta Novák dělat hodinky, tak ať to tam je napsaný. Je dobrý si k výrobku přiřadit člověka. Třeba na kabátě od pana Armaniho to nikomu nevadí (pokud to nemá přez celá záda).
H-B Odesláno 1. března 2009 Nahlásit Odesláno 1. března 2009 farářskej napsal: Jako bych slyšel, jak tohle říkal v roce 1850 nějakej rozumbrada o hodinkách Ulysse Nardin - poté, co to jeho tatík tvrdil o výrobcích jistýho Bregueta a Blancpaina... Presne, to stejny by platilo i treba pro Girrard-Perregaux. To ti, YPO, zni taky jako Novak-Petrzilkova ?
diddi Odesláno 20. června 2009 Nahlásit Odesláno 20. června 2009 YPO? napsal: nevím jak to mají ostatní, ale já bych nechtěl mít na ciferníku napsáno "Franta Novák" , tak proto je to asi nedoceněné - možná by pomohl nějaký rebranding A co Porsche?Mi to lacině nezní
Vlastimil Talanda Odesláno 21. června 2009 Nahlásit Odesláno 21. června 2009 YPO? napsal: nevím jak to mají ostatní, ale já bych nechtěl mít na ciferníku napsáno "Franta Novák" , tak proto je to asi nedoceněné - možná by pomohl nějaký rebranding a nápis A.Lange a Sohne by jsi mít chtěl? :-)
Návštěvník YPO Odesláno 21. června 2009 Nahlásit Odesláno 21. června 2009 Vlastimil Talanda napsal: a nápis A.Lange a Sohne by jsi mít chtěl? :-) jedině kdyby na rubové straně bylo napsáno "ypouškovi věnuje vlastík"
hciq Odesláno 21. června 2009 Nahlásit Odesláno 21. června 2009 YPO? napsal: nevím jak to mají ostatní, ale já bych nechtěl mít na ciferníku napsáno "Franta Novák" , tak proto je to asi nedoceněné - možná by pomohl nějaký rebranding tak to navrhni i Filipovi s Pátkem, že rvát jména zakladatele do názvu hodinek není asi dnes,(třeba pro YPA) zrovna cool. Je to totiž přímo faux pas, out, disgusting........ :lol2:
Návštěvník YPO Odesláno 21. června 2009 Nahlásit Odesláno 21. června 2009 hciq napsal: tak to navrhni i Filipovi s Pátkem, že rvát jména zakladatele do názvu hodinek není asi dnes,(třeba pro YPA) zrovna cool. Je to totiž přímo faux pas, out, disgusting........ nebuď hysterický - myslím, si lednici taky nekoupíš Candy, ale radši zvolíš Liebherr (není jméno jako jméno)
911 Odesláno 21. června 2009 Nahlásit Odesláno 21. června 2009 YPO napsal: nebuď hysterický - myslím, si lednici taky nekoupíš Candy, ale radši zvolíš Liebherr (není jméno jako jméno) to mas sakra pravdu. ja bych si kopil hodinky lolohh. uz jenom za to dvojty "h" coz je skryty odkaz na "Haute Horlogerie" , tak za to by dali lidi cely cihly zlata. zkusim mu to navrhnout
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se