Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník YPO?
Odesláno
  Snow napsal:
Máš pravdu, na fóru hodně nedoceněná značka, myslím si, že mezi kolegy má také slabou reputaci Raymond Weil.

nevím jak to mají ostatní, ale já bych nechtěl mít na ciferníku napsáno "Franta Novák" , tak proto je to asi nedoceněné - možná by pomohl nějaký rebranding

Odesláno (upraveno)

hej, mená ako LE, RW, ML... znejú trochu "lacne" - ale technika /hlavne v prípade ML/ a dizajn ukazujú potenciál týchto značiek. držím im palce :smile_anim:

Upraveno uživatelem japa
Odesláno (upraveno)
  japa napsal:
LE sa mi pozdávajú viac a viac... :)

To je opravdu propracovana masinka. Super napad, provedeni podle fotek se mi libi! Tohle videt nad ranem mi nedela dobre. Regulatory ktere se vymykaji bezne sablone me temer vzdy dostanou na kolena. A snad prvni regulatory v PVD co me vzrusili (samozrejme az po BR Phantom tourbillon).

post-3003-1235877343.jpeg

Upraveno uživatelem cody
Odesláno
  YPO? napsal:
já bych nechtěl mít na ciferníku napsáno "Franta Novák" , tak proto je to asi nedoceněné - možná by pomohl nějaký rebranding

Jako bych slyšel, jak tohle říkal v roce 1850 nějakej rozumbrada o hodinkách Ulysse Nardin - poté, co to jeho tatík tvrdil o výrobcích jistýho Bregueta a Blancpaina... :blow:

Odesláno

Některé značky jsou zde nedoceněné a některé značky jsou zde silně přeceňované. Značku LE mám rád, byť o původu pouzder, ruček atd. si nedělám žádné iluze.

Ty černé vypadají slušně. Otázka zní kdy a kde koupit. :)

Odesláno
  YPO? napsal:
nevím jak to mají ostatní, ale já bych nechtěl mít na ciferníku napsáno "Franta Novák" , tak proto je to asi nedoceněné - možná by pomohl nějaký rebranding

Proč ne? Když bude Franta Novák dělat hodinky, tak ať to tam je napsaný. Je dobrý si k výrobku přiřadit člověka.

Třeba na kabátě od pana Armaniho to nikomu nevadí (pokud to nemá přez celá záda).

Odesláno
  farářskej napsal:
Jako bych slyšel, jak tohle říkal v roce 1850 nějakej rozumbrada o hodinkách Ulysse Nardin - poté, co to jeho tatík tvrdil o výrobcích jistýho Bregueta a Blancpaina... :blow:

Presne, to stejny by platilo i treba pro Girrard-Perregaux. To ti, YPO, zni taky jako Novak-Petrzilkova :D?

• po měsících...
Odesláno
  YPO? napsal:

A co Porsche?Mi to lacině nezní

Návštěvník YPO
Odesláno
  Vlastimil Talanda napsal:
a nápis A.Lange a Sohne by jsi mít chtěl? :-)

jedině kdyby na rubové straně bylo napsáno "ypouškovi věnuje vlastík" :)

Odesláno
  YPO? napsal:

tak to navrhni i Filipovi s Pátkem, že rvát jména zakladatele do názvu hodinek není asi dnes,(třeba pro YPA) zrovna cool. Je to totiž přímo faux pas, out, disgusting........ :lol2: :lol2: :lol2:

Návštěvník YPO
Odesláno
  hciq napsal:
tak to navrhni i Filipovi s Pátkem, že rvát jména zakladatele do názvu hodinek není asi dnes,(třeba pro YPA) zrovna cool. Je to totiž přímo faux pas, out, disgusting........ :lol2: :lol2: :lol2:

nebuď hysterický :D - myslím, si lednici taky nekoupíš Candy, ale radši zvolíš Liebherr (není jméno jako jméno)

Odesláno
  YPO napsal:
nebuď hysterický :D - myslím, si lednici taky nekoupíš Candy, ale radši zvolíš Liebherr (není jméno jako jméno)

to mas sakra pravdu. ja bych si kopil hodinky lolohh. uz jenom za to dvojty "h" coz je skryty odkaz na "Haute Horlogerie" , tak za to by dali lidi cely cihly zlata. zkusim mu to navrhnout :D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...