watchboy Odesláno 13. května Nahlásit Odesláno 13. května Dneska jsem šel neplánovaně okolo Koscomu a koupil si předražený seika, je to se mnou zlý 11 2
Salamaster Odesláno 13. května Nahlásit Odesláno 13. května Zrovna tyhle King Seiko jsou super a moc se mi líbí. Tak snad budou ty "předražená Seika" dělat radost . Moc pěkné 1
Micey Odesláno 13. května Nahlásit Odesláno 13. května (upraveno) Vyborny, tesim se na dalsi fotky. Ten kovovej naramek vypada peckove.. uka sponu a tak:) Upraveno 13. května uživatelem Micey
watchboy Odesláno 13. května Autor Nahlásit Odesláno 13. května Ten náramek je na tom asi největší pecka, jelikož je broušený, ale hrany to má leštěný takovým způsobem, že se Patek i AP můžou jít klouzat, wrist roll je 100%, ale to je spíš na video 1 1
Harwey Odesláno 13. května Nahlásit Odesláno 13. května pasovali by ti este aj o kusok vacsie keby boli
orol Odesláno 13. května Nahlásit Odesláno 13. května Mají velké pozitivum, že jsou to holé tříručky! Mají velké negativum, že je to automat, bez ukazatele rezevy chodu. Užívej!
watchboy Odesláno 13. května Autor Nahlásit Odesláno 13. května Pravděpodobně bude následovat zkouška všech možných i nemožných řemenů 2 1
habadej Odesláno 13. května Nahlásit Odesláno 13. května Zrovna na ně poslední týden koukám. Jsou úžasný, ten náramek, ty hrany, cifr, no prostě nemají chybu. Akorát teda jednu malou nepodstatnou chybku mají, jsou předražený!
watchboy Odesláno 14. května Autor Nahlásit Odesláno 14. května (upraveno) Dnešní kolony Upraveno 14. května uživatelem watchboy 4
dragys27 Odesláno 14. května Nahlásit Odesláno 14. května Gratuluji k novému kousku. Ať dělají radost ještě dlouho... Jo a moc hezké fotky!
watchboy Odesláno 14. května Autor Nahlásit Odesláno 14. května (upraveno) Upraveno 14. května uživatelem watchboy 1
Petr Matuszek Odesláno 15. května Nahlásit Odesláno 15. května Jsou nádherný! A hodně nad nimi uvažuji, moc se mi líbí...
Andy The Rooster Odesláno 15. května Nahlásit Odesláno 15. května Ty jsou fakt strašně hezký, ukázal bys sponu na tom kovovém tahu?
busmaker Odesláno 15. května Nahlásit Odesláno 15. května Moc hezké, já mám pro červené cifry slabost..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se