Gilius Odesláno 1. března 2009 Nahlásit Odesláno 1. března 2009 Dostal jsem dnes od kolegy tyto předválečné hodinky.....značka Delbana mi nic neříká(snad jen,že jsou to švýcary)......má je po svém dědovi,který je nosil během války(údajně zakoupil před)......donedávna šly,potom "nějak" vypadla korunka..... Můžete mi někdo,prosím,poradit,zda má cenu nějak renovovat....případně něco o značce.......???? Předem díky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Baker Odesláno 1. března 2009 Nahlásit Odesláno 1. března 2009 Predpokladam, ze toto jsi nasel. www.delbana.ch/history.html
Gilius Odesláno 1. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 1. března 2009 Predpokladam, ze toto jsi nasel. www.delbana.ch/history.html jj....to jsem našel....jako analfabet(v tomto oboru) se ptám.....zda se vyplatí(nemyslím na kšeft) s nimi něco dělat......????
cody Odesláno 1. března 2009 Nahlásit Odesláno 1. března 2009 Jakou maji cenu nevim, ale libi se mi. Indexy a rucky - parada! Ikdyz ta hodinova mi prijde dost dlouha... Zaujali me stezejky. Takhle z fotek mi to prijde, jako by byli se zavitem a ulozeni v pouzdru je skrz??
Gilius Odesláno 1. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 1. března 2009 Zaujali me stezejky. Takhle z fotek mi to prijde, jako by byli se zavitem a ulozeni v pouzdru je skrz?? Ano,jsou skrz.Se závitem ale ne.....na koncích jsou "rozklepnuté"(mírně)...přijde mi to,jako nepůvodní......jako nahrazené nějakým "drátkem"...... Bohužel to nenafotím...pořád fotím pouze mobilem.......
cody Odesláno 1. března 2009 Nahlásit Odesláno 1. března 2009 Diky. Nechal jsem se zmast timhle: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gilius Odesláno 1. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 1. března 2009 To je jen na jedné straně jedné stěžejky-respektive toho,co je tam nacpané......ty hodinky jsou opravdu hodně,hodně staré...celkem div,že ciferník je ve stavu,v jakém je......nebyly schované....byly denně nošené.......
mischa Odesláno 2. března 2009 Nahlásit Odesláno 2. března 2009 Počítej s cenou kolem 500 Kč, jestli se Ti líbí, tak renovuj, jestli ne, tak je pošli dál. Nějaký Delbany bych doma taky našel
Gilius Odesláno 2. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 2. března 2009 Počítej s cenou kolem 500 Kč, jestli se Ti líbí, tak renovuj, jestli ne, tak je pošli dál. Nějaký Delbany bych doma taky našel dík za odpověď.....
rubus32 Odesláno 19. května 2009 Nahlásit Odesláno 19. května 2009 Zdravím Vás, mám v podstatě podobný dotaz jako Gilius. Mám je po tátovi a když renovovat, tak hlavně asi pouzdro - jde to vůbec? A nevěděli byste o někom, kdo by to uměl? Děkuju za odpověď. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník tolja Odesláno 20. května 2009 Nahlásit Odesláno 20. května 2009 Zdravím Vás, mám v podstatě podobný dotaz jako Gilius. Mám je po tátovi a když renovovat, tak hlavně asi pouzdro - jde to vůbec? A nevěděli byste o někom, kdo by to uměl? Děkuju za odpověď. Podle mne jsou nepůvodní i ručky. Co se týká renovace chromovaného pouzdra, mám výborné zkušenosti s agemosem. I když v tvém případě by bylo jednodušší a levnější koupit stejné hodinky s dobrým pouzdrem a ručkami, a hodináře nechat pouzdro vyměnit. Podobných hodinek je plné polské Aukro.
rubus32 Odesláno 22. května 2009 Nahlásit Odesláno 22. května 2009 Děkuju za info, vzhledem k těm ručkám a stavu pouzdra už to asi nebudu řešit, ještě mně napadlo prohodit sklíčko s dýnkem a koukat jen na ten strojek jak krásně šlape :-).
rubus32 Odesláno 3. června 2009 Nahlásit Odesláno 3. června 2009 Ještě mně napadá jedna věc (prosím nepovažujte to za zvěrstvo, nesbírám) - stračně se mi líbí ten strojek, jenže přes ciferník ani dýnko na něj není vidět. Nedá se koupit nějaké univerzální nerezové pouzdro s průhledem, kam by šel osadit kalibr a ručky (co s ciferníkem nevím)? Autenticita Delban mně nějak nebere, ale průhled na ty točící se kolečka docela jo. Samozřejmě dávat majlant do firemní renovace se mi nechce a stejně tak kupovat jiný šroty jen na doplnění chybějících origo ruček a lepší pouzdro a korunku se mi taky moc nechce. Já vim, byl by to paskvil bez identity, ale přesto - už jsem tu viděl pár docela povedených skládaček, které vůbec nedopadly špatně...
Alina Odesláno 8. července 2009 Nahlásit Odesláno 8. července 2009 TED NA AUKRU PRODÁVÁ JEDEN CHLAP DELBANY, JSOU DOCELA PĚKNÝ 35 MM http://www.aukro.cz/item679953708_chronogr...ve_hodinky.html JSOU TROCHU DODRBANÝ, ALE POHLEDNÝ, BOHUŽEL PRODEJCE NEREAGUJE NA DOTAZY.......
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se