FiXilVer Odesláno 22. května Nahlásit Odesláno 22. května Pohravam sa uz dlhsiu dobu s jednou myslienkou na ktorej uskutocnenie potrebujem tah z aktualneho modelu Submariner, teda 21mm sirka. Uz som presiel "cely internet" a nasiel iba 20mm tah na predchadzajucu generaciu.. Najde sa na fore niekto, kto mi preda 21mm tah na Suby?
Jarett Odesláno 22. května Nahlásit Odesláno 22. května https://www.chrono24.cz/rolex/reminek-submariner-steel-used-oyster-bracelet-126610-ref-97jb00--id39084460.htm?searchHash=383c56ed_9kkDCM&pos=1 1
Davis Odesláno 23. května Nahlásit Odesláno 23. května Skús sa spýtať u AD, možno to nebude o moc drahšie ako na Ch24.
FiXilVer Odesláno 23. května Autor Nahlásit Odesláno 23. května V 22. 5. 2025 v 19:36, Jarett napsal: https://www.chrono24.cz/rolex/reminek-submariner-steel-used-oyster-bracelet-126610-ref-97jb00--id39084460.htm?searchHash=383c56ed_9kkDCM&pos=1 wow, chrono24 som si myslel ze som cele preklikal.. Dakujem! uz mu pisem před 1 hodinou, Davis napsal: Skús sa spýtať u AD, možno to nebude o moc drahšie ako na Ch24. skusal som.. vysmiali ma.. ze Rolex nepredava "naviac" kusy, iba meni kus za kus.
Davis Odesláno 23. května Nahlásit Odesláno 23. května (upraveno) To je volovina si myslím, u číselníkov to tak je, ale u tahu? Zavolaj aj ostatným AD, či nechcú zarobiť. Upraveno 23. května uživatelem Davis
FiXilVer Odesláno 23. května Autor Nahlásit Odesláno 23. května good point! Dokonca si spominam, ze ja sam som si dokupoval polclanok na moje byvale suby. Bol som osobne iba u jedneho AD.. veru prejdem sa este ku dalsim.
bandicoot Odesláno 23. května Nahlásit Odesláno 23. května I pokud chceš jeden jediný článek, musíš přijít s hodinkama a nasadí ti ho.
vonmisses Odesláno pátek v 12:16 Nahlásit Odesláno pátek v 12:16 (upraveno) Psal jsem si s jedním Němcem jak to mají a konkrétně tah u jeho AD lze dokoupit. U nás na většinu dílu plna cena + pokud si chceš nechat i původní díl tak 40% ceny. Tak jsem to měl , když jsem měnil sponu. Upraveno pátek v 12:17 uživatelem vonmisses
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se