VitekB Odesláno 26. května Nahlásit Odesláno 26. května Ahoj, prodám tenhle legendární stylový a kompaktní fotoaparát Samsung NX Mini s tenkým objektivem Samsung 9mm f/3.5. Ještě se dá sehnat 9-27mm f/3.5–5.6 OIS a 17mm f/1.8 (světelný pevný objektiv), případně jsem viděl redukci na Pentax objektivy. V době vzniku nejmenší a nejlehčí bezzrcardlovka s výměnými objektivy, nejlehčí asi dodnes. Ideální parťák na cesty, street foto nebo na focení hodinek . Díky výklopnému displeji super i na vlogy. Ještě bych vypíchnul, že kromě tradičních módů Samsung, nováček v této kategorii, přinesl pár zajímavých funkcích ze světa telefonů. Pro mě je to asi nejsmysluplnější dotykový systém na foťáku. Parametry: 20,5 Mpx BSI CMOS snímač Full HD video (1080p) Dotykový výklopný displej (180°) Vestavěná Wi-Fi a NFC pro snadné sdílení Slot na microSD karty Výměnný objektiv – systém NX-M Stav: Fotoaparát plně funkční, bez závad, celkem nesnadné dneska sehnat takovýhle kousek Objektiv OK, měl by být chráněn gorilla glass, takže žádné víčko, co akorát člověk vždycky ztratí nebo mu plandá na šňůrce Tělo nese běžné známky používání Včetně originálního přídavného blesku Samsung. Šroubuje se k tělu, pak to působí celkem frajersky mít externí xenonový blesk na tak malém zařízení, hodně pomáhá v horším světle. Baterka se má super kapacitu, navíc jdou sehnat třeba na Aliexpressu nové (od stejného výrobce mám do LX3 a jsou super) Koupil jsem ho nedávno na ebay z Chorvatska za 378 €, představoval bych si 7100 vč. Pojištěné zásilkovna na pobočku/zbox. Osobní předání možné na Praze 8.
VitekB Odesláno 16. září Autor Nahlásit Odesláno 16. září Tak třeba 6tis Kč? Jedna výměna by byla též možná Koupil jsem příčníky na střechu auta, ale nemám držáky na kola, dva bych celkem užil.
Doporučené příspěvky