Bende Odesláno 2. června Nahlásit Odesláno 2. června Mám tady dva parádně úchylný kousky na léto od americké značky Goorin Bros. S touto kšiltovkou si podmaníte nejednu plovárnu a budete králem každé diskotéky. Materiál čepice je příjemný lehký letní, nevadí mu ani déšť nebo nějaká ta cákanice u vody. Vzadu je stahování pro nastavení ideální velikosti. Všechny parády jdou z kšiltovek sundat a lze tak mít i docela normální kousek...kdo by to ale dělal, že?! Všechno září novotou, samolepky, cedulky, cenovky, vše jak má být, když to dostaneš z obchodu. Cena 790Kč za kus včetně Zásilkovny nebo pošty. Léto se blíží a tohle je ten poslední kus, co ti chybí!
Bende Odesláno 12. června Autor Nahlásit Odesláno 12. června Pár kousků už se prodalo, ale ještě jich několik mám. Tak jestli chceš být frajer jak já, tak neváhej!
Bende Odesláno 19. června Autor Nahlásit Odesláno 19. června Objednávejte, kupujte. Vyzkoušeno za Vás: tu žlutou jsem měl teď pár dní na vodě a je to velká paráda + jsem byl jedinej na Vltavě, kdo si nespálil krk
Bende Odesláno před 11 hodinami Autor Nahlásit Odesláno před 11 hodinami Poslední 4ks od každé. Prodávají se jak housky na krámě a další už za tuhle cenu nebudou. Každý, kdo ji pořídil, je naprosto nadšenej. Dokonce i drahým polovičkám se líbí a to není jen tak. Tak neváhej a napiš, tohle léto ještě můžeš zakončit ve vůni
Doporučené příspěvky