bacil.357 Odesláno 14. června Nahlásit Odesláno 14. června (upraveno) Prodám karbonové FXDčka. Koupeny 08/2023 u Bechyněho na Václaváku. Takže ještě více než 3 roky bude bežet záruka. Komplet balení, originál taxtilní řemínek nikdy nenošen. Hodinky jsem nosil velmi málo, takže jsou ve stavu nových. Přidám další dva strapy (Denim Ondigo) od Eriky. Nějaké TTD zde: https://www.tudorwatch.com/en/watches/pelagos-fxd/m25707kn-0001 Cena 78 000,-Kč, osobní předání nejlépe někde na trase Karlovy vary - Praha. Přikládám pár starších fotek. (zelená a černá Erika na poslední fotce nejsou součástí prodeje. Upraveno 14. června uživatelem bacil.357 1
bacil.357 Odesláno 21. června Autor Nahlásit Odesláno 21. června S největší pravděpodobností prodáno. Až si hodinky a peníze vymění majitele, zamknu.
bacil.357 Odesláno 26. června Autor Nahlásit Odesláno 26. června Protože se zájemce několik hodin před schůzkou omluvil, že se nedostaví, jsou hodinky STÁLE VOLNÉ. Bez rezervací. Kdo dřív přijde, ten je bude nosit na zápěstí.....
bacil.357 Odesláno 25. července Autor Nahlásit Odesláno 25. července Kdo bouchne první do stolu a vypálí ostatním rybník?
bacil.357 Odesláno 2. srpna Autor Nahlásit Odesláno 2. srpna Pokud by se našel pacient (jako já) a vzal by všechny troje FXD najednou... Dostane slevu 10k z celkové ceny a ještě více strapů od Eriky (všechny které mám).
bacil.357 Odesláno 7. srpna Autor Nahlásit Odesláno 7. srpna Několik zájemců tančí okolo jako ve Stardance, ale zatím do toho nikdo nepraštil. V sobotu mám cestu do Prahy.
bacil.357 Odesláno 13. října Autor Nahlásit Odesláno 13. října Pokud mě někdo přesvědčí proč je prodat za méně.......
Doporučené příspěvky