kamil_m2 Odesláno 1. července Nahlásit Odesláno 1. července Vážení členové, pokud by měl někdo radu ... zase mě to tolik nebolí protože ty Seiko SKX prakticky nenosím z důvodu nepřesnosti a nějak si zvykl na Quartz , ale v návalu nudy jsem si řekl že si vyčistím lunetu, šla točit až moc zlehka. Stáhnul jsem ji snadno, vyčistil tu ohromnou hromadu špíny co tam byla, nasadil zpět a ona se netočí. To pérko pod ní je na svém místě. Zdá se mi že nešla příliš ideálně nacvaknout (tak jak to ukazují na YouTube - prostě nasadit natlačit a cvak), mám pocit že to prostě v mém případě nejde nějak ideálně, ten cvak není výrazný i když pohledově sedí. Nemá někdo prosím nějakou zkušenost nebo radu k věci? Díky moc
kamil_m2 Odesláno 24. července Autor Nahlásit Odesláno 24. července Zapomněl jsem si odpovědět - vyřešil to malý svěráček, rukou jsem to prostě nenacvakl. (A nejsem žádný ořezávátko
Jerryl Odesláno 28. července Nahlásit Odesláno 28. července Taky mi to rukou nešlo, jsem ořezávátko, ale vybavený. Používám tohle: 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se