sauce Odesláno 5. března 2009 Nahlásit Odesláno 5. března 2009 (upraveno) Upraveno 5. března 2009 uživatelem sauce
railmaster Odesláno 5. března 2009 Nahlásit Odesláno 5. března 2009 Veľmi decentný a napriek chronografu aj spoločenský model. Ktovie, ako by vyzerali na ruke?
jaarda Odesláno 5. března 2009 Nahlásit Odesláno 5. března 2009 Pro mido jsem měl vždy slabost, tyhle mají krásnej retro - look, škoda toho průměru.
sauce Odesláno 5. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 5. března 2009 Pro mido jsem měl vždy slabost, tyhle mají krásnej retro - look, škoda toho průměru. U těchto mi těch 40 mm bohatě stačí...
Ghill Odesláno 5. března 2009 Nahlásit Odesláno 5. března 2009 (upraveno) Kibi, nie kazdy chce lavor Edit: Velmi pekne hodinky. Ako chronografy maju ciste linie a tie tlacitka stopiek su tiez jednoduche. Celkovo to velmi dobre spolu ladi. Ani mi nevadi ta mala korunka, aj ked som si ju tiez vsimol. pekne, moc pekne... lehce retro i rozmerove? Upraveno 5. března 2009 uživatelem Ghill
sauce Odesláno 6. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 6. března 2009 Nevíte, kde by se daly nové za rozumnou cenu sehnat?
farářskej Odesláno 6. března 2009 Nahlásit Odesláno 6. března 2009 takovejchhle mašin se 7750 je dvanáct do tuctu a všechny vypadají stejně...
jorix Odesláno 7. března 2009 Nahlásit Odesláno 7. března 2009 Mě se líbí, až na tu korunku, opravdu to bije do očí! Co máte na 40mm retro?? Většina vintage jsou 34, 36, max 38 mm (mimo pilotek či jinejch specialit, samozřejmě). Já ačkoliv mám průměr zápěstí 19,5cm, 40mm mi přijde úplně dostačující! Pro oblekovky rozhodně!! Ale chápu, že zápěstí 25cm vyžaduje své, nic ve zlém!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se