Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Jo, jak píše @Jehlan, myslím že by se k tomu hodil nějaký šedý nebo černý nato řemínek. Nedávno jsem objednával zelený hamilton nato řemínek K bronzovým khaki field mechanical.

Šedá a černá je hrozně pěkná kombinace:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Ale ten pískový co máš, se mi také velice líbí. Hezky to ladí s těmi číslicemi.

Btw. Blbě se koukám, nebo zde neexistuje nějaké vlákno zaměřené pouze na řemínky?

Odesláno (upraveno)

Já bych tam dal nějaký NATO strap pískové barvy. Třeba tento z Helveti odkaz ZDE

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem petr4612
  • Dát hlas 1
Odesláno

Díky za nápady @Jehlan @ZH6 @petr4612, napadl mě taky nějaký kožený jako je u murphu, ale nevím jestli by se to k tomu hodilo, jelikož jsou to moje 1. Hodinky tak s tím nemám moc zkušeností. Co se týče těch nato řemínků, kde bych je měl tak koupit? Viděl jsem jich pár za cca 300 a zdá se mi to málo. Budou kvalitní nebo bych měl hledat něco dražšího?

• Like 2
Odesláno

Já jsem např. kupoval u Marka Frýdla, má velký výběr a umí toho hodně sehnat. Hlavně skvělé jednání. Taky jsem tam bral nějaký NATO řemínek za 400 a kvalita mi přišla celkem v pohodě, ale to je hodně subjektivní 😀

Odesláno

K Hamilton Khaki Field Titanium Auto bych doporučil Barton Canvas řemen v zelené nebo hnědé. Je cenově dostupný. Dál můžeš mrknout na kožený Delugs Cordovan pro elegantnější vzhled, případně WatchGecko Vintage Highley ve světle hnědé je trošku robustnější. Pokud chceš něco opravdu pohodlného na každodenní nošení, Erika’s Originals MN Strap je super, i když trochu dražší. Všechny zmíněné mají šířku 20 mm, takže sednou bez problémů

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...