Herr Stix Odesláno 10. července 2025 Nahlásit Odesláno 10. července 2025 Zdravím, potřeboval bych radu. Jaký řemen bych měl koupit k těmto khaki field titanum auto? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
Jehlan Odesláno 10. července 2025 Nahlásit Odesláno 10. července 2025 "khaki field " Asi by mě lákalo vyzkoušet nějaký Digital Black Gray Camouflage , Luminox Land FNX.2407.21B.K Military Spec. Strap • Official dealer • Watch.co.uk - samozřejmě pohlídat rozměry ....
ZH6 Odesláno 14. července 2025 Nahlásit Odesláno 14. července 2025 Jo, jak píše @Jehlan, myslím že by se k tomu hodil nějaký šedý nebo černý nato řemínek. Nedávno jsem objednával zelený hamilton nato řemínek K bronzovým khaki field mechanical. Šedá a černá je hrozně pěkná kombinace: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ale ten pískový co máš, se mi také velice líbí. Hezky to ladí s těmi číslicemi. Btw. Blbě se koukám, nebo zde neexistuje nějaké vlákno zaměřené pouze na řemínky?
petr4612 Odesláno 14. července 2025 Nahlásit Odesláno 14. července 2025 (upraveno) Já bych tam dal nějaký NATO strap pískové barvy. Třeba tento z Helveti odkaz ZDE. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 14. července 2025 uživatelem petr4612 1
Herr Stix Odesláno 16. července 2025 Autor Nahlásit Odesláno 16. července 2025 Díky za nápady @Jehlan @ZH6 @petr4612, napadl mě taky nějaký kožený jako je u murphu, ale nevím jestli by se to k tomu hodilo, jelikož jsou to moje 1. Hodinky tak s tím nemám moc zkušeností. Co se týče těch nato řemínků, kde bych je měl tak koupit? Viděl jsem jich pár za cca 300 a zdá se mi to málo. Budou kvalitní nebo bych měl hledat něco dražšího? 2
ZH6 Odesláno 16. července 2025 Nahlásit Odesláno 16. července 2025 Já jsem např. kupoval u Marka Frýdla, má velký výběr a umí toho hodně sehnat. Hlavně skvělé jednání. Taky jsem tam bral nějaký NATO řemínek za 400 a kvalita mi přišla celkem v pohodě, ale to je hodně subjektivní
MRJ Odesláno 20. července 2025 Nahlásit Odesláno 20. července 2025 K Hamilton Khaki Field Titanium Auto bych doporučil Barton Canvas řemen v zelené nebo hnědé. Je cenově dostupný. Dál můžeš mrknout na kožený Delugs Cordovan pro elegantnější vzhled, případně WatchGecko Vintage Highley ve světle hnědé je trošku robustnější. Pokud chceš něco opravdu pohodlného na každodenní nošení, Erika’s Originals MN Strap je super, i když trochu dražší. Všechny zmíněné mají šířku 20 mm, takže sednou bez problémů
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se