DaDriva Odesláno 5. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2009 (upraveno) Total off-topic zdroj: lowculture.co.uk I kdyz to znam zpameti a mam vsechny serie doma, tohle me fakt potesilo! link ..a taky Futurama a dalsi veci Upraveno 5. března 2009 uživatelem DaDriva Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 5. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2009 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 5. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2009 (upraveno) To je humorne, zrovna si na notasu v posteli projizdim rok 2007, jestli nevyhrabu nejaky dil, ktery si moc nepamatuju. Zatim nic. Vsechno jsem videl x-krat. Upraveno 5. března 2009 uživatelem Hasňa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaDriva Odesláno 5. března 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2009 Ja mam vsechny sezony a stejne me to porad bavi. Takze jsem rad, ze to koupili. Aspon se podivam, jestli TG prorazi i u normalniho divaka. Rozumej nepostizenyho internetem a stahovanim ripu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 5. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2009 Ja mam vsechny sezony a stejne me to porad bavi. Takze jsem rad, ze to koupili. Aspon se podivam, jestli TG prorazi i u normalniho divaka. Rozumej nepostizenyho internetem a stahovanim ripu Myslím si, že malý český člověk nebude nadšen tempem destrukce vozů, který v TG nasazují Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaDriva Odesláno 5. března 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2009 V prvni serii (2002) to zase takovy peklo neni. Blby je, ze musej zacit prvni serii a propracovat se az do ctvrty, kde zacina ta prava zabava. Mam pocit, ze ctvrta serie byla zlomova - zavod AM DB9 proti TGV je proste genialni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 5. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2009 Já mám stejně nejradši speciály... Vietnam a afrika. A pak V8 mixér, závod autobusů, a tak všeobecné ničení aut... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 5. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2009 vidim jeden problem. bude to dabovany a tim je to v ... . v hloubi duse doufam, ze budou vysilat dualne a pak by to bylo fajn. v cestine to fandy zajimat nebude. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 5. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2009 Top Gear, co to je ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaDriva Odesláno 5. března 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2009 vidim jeden problem. bude to dabovany a tim je to v ... . v hloubi duse doufam, ze budou vysilat dualne a pak by to bylo fajn. v cestine to fandy zajimat nebude. To sice ne, na druhou stranu ale pro zbytek lidi, ktery treba tak dobre anglicky neumi, je dabing spasou. Dabovany to bude dobre, obsazeni je slusny, bojim se spis toho, ze to bude pokrejvaci dabing, tj. ze original pod tim bude trochu slyset. Preklad je taky klicovej. Pokud to delala nejaka sedesatileta babka, ktera netusi co je "supercharged straight six", pak bude s "supernabitou primou sestkou" velka zabava . Top Gear, co to je ? Predpokladam, ze to myslis vazne ... TG je nejslavnejsi auto show na svete. Ctyri sta milionu divaku, velka sranda, politicky nekorektni vtipy, krasny auta a tak. Proste super zalezitost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 5. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2009 V prvni serii (2002) to zase takovy peklo neni. Blby je, ze musej zacit prvni serii a propracovat se az do ctvrty, kde zacina ta prava zabava. Mam pocit, ze ctvrta serie byla zlomova - zavod AM DB9 proti TGV je proste genialni. Musím uznat, že TG byl pro mě a pro Hammer Tajma velikou inspirací pro naší cestu po evropě a je ještě větší inspirací pro naše automobilové vylomeniny Pořád ho přemlouvám ať sedne na vlak směr Monaco a já vyrazím z Prahy autem a kdo z koho :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 5. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2009 (upraveno) Predpokladam, ze to myslis vazne ... TG je nejslavnejsi auto show na svete. Ctyri sta milionu divaku, velka sranda, politicky nekorektni vtipy, krasny auta a tak. Proste super zalezitost Aha, díky, nic pro mě, mně stačí normální auta. Upraveno 5. března 2009 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Hammer_Time Odesláno 5. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2009 Musím uznat, že TG byl pro mě a pro Hammer Tajma velikou inspirací pro naší cestu po evropě a je ještě větší inspirací pro naše automobilové vylomeniny Pořád ho přemlouvám ať sedne na vlak směr Monaco a já vyrazím z Prahy autem a kdo z koho :D Hlavně hlášky typu..."How hard could it be" ...a... "Where are my hammers?"...a..."I need a bigger hammer"... se staly legendární Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 5. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2009 Hlavně hlášky typu..."How hard could it be" ...a... "Where are my hammers?"...a..."I need a bigger hammer"... se staly legendární Jen při LT08 padly všechny tyto hlášky a několikrát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 5. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2009 Vidim, ze postizenych, kteri znaji zasadni veci zpameti, je nas tu vice. Je to hrejivy pocit. Taky mam vsechny sezony a taky to umim tam nazpatek a napreskacku. Jazyky oteviraji cestu do sveta poznani i zabavy. A znalost okolnosti osvetluje mnoho vtipku, ktere zustavaji mnohym skryty a jdou jen tezko prenest. Kdyz se pak sejdou lidi, kteri "chapou" je to vetsinou bezva party. Takove male spiknuti proti bolsevikum bez cizich jazyku hltajicich na VeKaVecka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaDriva Odesláno 5. března 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2009 Postizenych je spousta. A nezapominejme, ze vsichni tri moderatori jsou tak trochu do hodinek. James May ma sbirku IWC, Hammond ma Speedmastery a par dalsich, Clarkson nosival Omegy, ted ma Bell&Rossy .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 5. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2009 Postizenych je spousta. A nezapominejme, ze vsichni tri moderatori jsou tak trochu do hodinek. James May ma sbirku IWC, Hammond ma Speedmastery a par dalsich, Clarkson nosival Omegy, ted ma Bell&Rossy .. Tyjo, já si hodinek v TG nikdy ani moc nevšímal, protože na youtube to není moc vidět... A ty Clarksonovy se mi moc nelíbí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pribina Odesláno 5. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2009 pridavam se k postizenym TG je pecka, na kazdy dalsi dil se tesim jak majel kluk, skoda ze se u nas nevysila, kdyz CT dela dokumenty z BBC tak by mohli i toto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
911 Odesláno 5. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2009 pridavam se k postizenym TG je pecka, na kazdy dalsi dil se tesim jak majel kluk, skoda ze se u nas nevysila, kdyz CT dela dokumenty z BBC tak by mohli i toto to muze, ale na to nemaj penize. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 5. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2009 to muze, ale na to nemaj penize. Spíš na to nemaj koule, protože pořad jako Top Gear je jedna o penězích a jednak o koulích. Tady v čechcáh by jim takový pořad jako TG nikdo neodpustil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se