Přejít na obsah

Top Gear v televizi..

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 157
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Tada
Ja mam vsechny sezony a stejne me to porad bavi. Takze jsem rad, ze to koupili. Aspon se podivam, jestli TG prorazi i u normalniho divaka. Rozumej nepostizenyho internetem a stahovanim ripu ;)

Myslím si, že malý český člověk nebude nadšen tempem destrukce vozů, který v TG nasazují :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

vidim jeden problem. bude to dabovany a tim je to v ... . v hloubi duse doufam, ze budou vysilat dualne a pak by to bylo fajn. v cestine to fandy zajimat nebude.

To sice ne, na druhou stranu ale pro zbytek lidi, ktery treba tak dobre anglicky neumi, je dabing spasou. Dabovany to bude dobre, obsazeni je slusny, bojim se spis toho, ze to bude pokrejvaci dabing, tj. ze original pod tim bude trochu slyset.

Preklad je taky klicovej. Pokud to delala nejaka sedesatileta babka, ktera netusi co je "supercharged straight six", pak bude s "supernabitou primou sestkou" velka zabava :D.

Top Gear, co to je ?

Predpokladam, ze to myslis vazne ;) ... TG je nejslavnejsi auto show na svete. Ctyri sta milionu divaku, velka sranda, politicky nekorektni vtipy, krasny auta a tak. Proste super zalezitost :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada
V prvni serii (2002) to zase takovy peklo neni. Blby je, ze musej zacit prvni serii a propracovat se az do ctvrty, kde zacina ta prava zabava. Mam pocit, ze ctvrta serie byla zlomova - zavod AM DB9 proti TGV je proste genialni.

Musím uznat, že TG byl pro mě a pro Hammer Tajma velikou inspirací pro naší cestu po evropě a je ještě větší inspirací pro naše automobilové vylomeniny :D

Pořád ho přemlouvám ať sedne na vlak směr Monaco a já vyrazím z Prahy autem a kdo z koho :D :D

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Snow
Predpokladam, ze to myslis vazne ;) ... TG je nejslavnejsi auto show na svete. Ctyri sta milionu divaku, velka sranda, politicky nekorektni vtipy, krasny auta a tak. Proste super zalezitost :)

Aha, díky, nic pro mě, mně stačí normální auta.

Upraveno uživatelem Snow
Odkaz ke komentáři

Návštěvník Hammer_Time
Musím uznat, že TG byl pro mě a pro Hammer Tajma velikou inspirací pro naší cestu po evropě a je ještě větší inspirací pro naše automobilové vylomeniny :D

Pořád ho přemlouvám ať sedne na vlak směr Monaco a já vyrazím z Prahy autem a kdo z koho :D :D

Hlavně hlášky typu..."How hard could it be" ...a... "Where are my hammers?"...a..."I need a bigger hammer"... se staly legendární

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada
Hlavně hlášky typu..."How hard could it be" ...a... "Where are my hammers?"...a..."I need a bigger hammer"... se staly legendární

Jen při LT08 padly všechny tyto hlášky a několikrát :D

Odkaz ke komentáři

Vidim, ze postizenych, kteri znaji zasadni veci zpameti, je nas tu vice. Je to hrejivy pocit. Taky mam vsechny sezony a taky to umim tam nazpatek a napreskacku. Jazyky oteviraji cestu do sveta poznani i zabavy. A znalost okolnosti osvetluje mnoho vtipku, ktere zustavaji mnohym skryty a jdou jen tezko prenest. Kdyz se pak sejdou lidi, kteri "chapou" je to vetsinou bezva party. Takove male spiknuti proti bolsevikum bez cizich jazyku hltajicich na VeKaVecka.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada
Postizenych je spousta. A nezapominejme, ze vsichni tri moderatori jsou tak trochu do hodinek. James May ma sbirku IWC, Hammond ma Speedmastery a par dalsich, Clarkson nosival Omegy, ted ma Bell&Rossy .. :)

Tyjo, já si hodinek v TG nikdy ani moc nevšímal, protože na youtube to není moc vidět... A ty Clarksonovy se mi moc nelíbí :(

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Tada
to muze, ale na to nemaj penize.

Spíš na to nemaj koule, protože pořad jako Top Gear je jedna o penězích a jednak o koulích. Tady v čechcáh by jim takový pořad jako TG nikdo neodpustil...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...