Filini Odesláno 5. března 2009 Nahlásit Odesláno 5. března 2009 Jednoducha a rychla otazka: Nosite nieco (co) na druhej ruke? Nejaky sperk, naramok, potitko, druhe hodinky ... pokial mozno s fotkami, diki
mik@ Odesláno 5. března 2009 Nahlásit Odesláno 5. března 2009 tiez na nej nic nenosim... mozno by si mohol spravit aj hlasovanie...
mengelis Odesláno 5. března 2009 Nahlásit Odesláno 5. března 2009 vubec nic... strelecka ruka a kolik lidí tak za den zastřelíš?
mengelis Odesláno 5. března 2009 Nahlásit Odesláno 5. března 2009 az budu mit nejaky duvod, budu se taky do tebe navazet, zatim tvoje trapne poznamky nestaci... jinymi slovy "polib si rusutur" k tomu dodám jen to, že si dlaně zkřižuji za týlem a lokty několikrát švihnu k sobě
Návštěvník Tada Odesláno 5. března 2009 Nahlásit Odesláno 5. března 2009 Na pravé nic, občas si na ní dám z legrace hodiny. Až mi dorazí Poljoty s alarmem, tak je tam budu nosit nařízené na moskevský čas
Filini Odesláno 6. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 6. března 2009 ...doplnena anketa Upozornujem, ze v mojich Temach BEZ URAZANIA PRIAMEHO AJ NEPRIAMEHO A BEZ HADANIA ...dakujem
lolohh Odesláno 6. března 2009 Nahlásit Odesláno 6. března 2009 co to je Livestrong? http://blogofherbs.com/wp-content/uploads/.../livestrong.jpg
Onisan Odesláno 6. března 2009 Nahlásit Odesláno 6. března 2009 Myslel jsem si to... A viděl jsem už různobarevné.... jsou ty barvy nějak vyhraněné, že každá znamená něco konkrétního?
Filini Odesláno 6. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 6. března 2009 povodne to vymyslel myslim Nike (biela, cierna), potom Armstrong pre svoju nadaciu (zlty) a potom sa to rozbehlo... opravte ma ak sa mylim
Adam99 Odesláno 6. března 2009 Nahlásit Odesláno 6. března 2009 Myslel jsem si to... A viděl jsem už různobarevné.... jsou ty barvy nějak vyhraněné, že každá znamená něco konkrétního? Je spousta nadací a každá má něco, viz. třeba zde jsou vysvětleny tři . No a pak se na to vrhli číňani a udělají ti barvičku jakou chceš.
maty Odesláno 6. března 2009 Nahlásit Odesláno 6. března 2009 (upraveno) No, dneska se da sehnat gumovy kolecko s napisem takrka jakymkoliv, ale proste ten zlutej je jen jeden a ostatni jsou fuckin' fakes EDIT: nehlede na to, ze pokud vysolim 290 Kc za Stand Up Speak Up, tak to jde firme Nike a je to bussines. Muzu mit sice pocit, ze jako jsem proti rasizmu, to je tak vsechno. Livestrong skutecne dava cast ceny na vyzkum a podobne. Upraveno 6. března 2009 uživatelem maty
Filini Odesláno 6. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 6. března 2009 Livestrong som kupil v Auparku za myslim 150SKK ... ked som ho odbaloval citam na folii price: 1$
lolohh Odesláno 6. března 2009 Nahlásit Odesláno 6. března 2009 Livestrong som kupil v Auparku za myslim 150SKK ... ked som ho odbaloval citam na folii price: 1$ Já ho koupil v Rakousku za 3 eura. Byl na něm stejný nápis, tedy "cena: 1 dolar".
Adam99 Odesláno 6. března 2009 Nahlásit Odesláno 6. března 2009 Livestrong som kupil v Auparku za myslim 150SKK ... ked som ho odbaloval citam na folii price: 1$ Jo, jo, přesně, je to i na tom odkazu co jsem dával, přesněji zde, a kdo nemá rád náramky, může si koupit třeba triko
falkkon Odesláno 6. března 2009 Nahlásit Odesláno 6. března 2009 Já ho koupil v Rakousku za 3 eura. Byl na něm stejný nápis, tedy "cena: 1 dolar". Takže normální kšeft se zástěrkou boje proti rakovině.
Filini Odesláno 6. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 6. března 2009 ziadne fotky? Chcelo by to nenajk vyvazit, hladam inspiraciu.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se