mengelis Odesláno 6. března 2009 Nahlásit Odesláno 6. března 2009 http://www.hodinkee.com/blog/2009/3/6/ulys...-phone-wha.html
skalis Odesláno 6. března 2009 Nahlásit Odesláno 6. března 2009 Muj mobil vetsinu casu stravi na stole nebo jinem miste bez pohybu. Takze to ve mne evokuje predstavu mobilu na watchwinderu Ale zajimavy marketingovy tah, tahle blbina. Jen by me zajimalo, kolik lidi si to koupi.
mengelis Odesláno 6. března 2009 Autor Nahlásit Odesláno 6. března 2009 Muj mobil vetsinu casu stravi na stole nebo jinem miste bez pohybu. Takze to ve mne evokuje predstavu mobilu na watchwinderu Ale zajimavy marketingovy tah, tahle blbina. Jen by me zajimalo, kolik lidi si to koupi. minimálně Leoš Mareš
cody Odesláno 7. března 2009 Nahlásit Odesláno 7. března 2009 minimálně Leoš Mareš Ale me by se taky libil Myslim v decentnejsim havu.
Potkan Odesláno 9. března 2009 Nahlásit Odesláno 9. března 2009 Muj mobil vetsinu casu stravi na stole nebo jinem miste bez pohybu. Takze to ve mne evokuje predstavu mobilu na watchwinderu Ale zajimavy marketingovy tah, tahle blbina. Jen by me zajimalo, kolik lidi si to koupi. Maximálně 1846 :-D ..ale jinak pro milovníky značky myslim docela fajn věc ;-)
cigi Odesláno 9. března 2009 Nahlásit Odesláno 9. března 2009 No, ten mobil je transmetro a kdovícoještě jako UN hodinky, takže skvěle sladěno perfekt nápad a hurá do klubu. Napadá mě, že by mohl být vybaven řetízkem a vůbec nošen jako kapesní hodinky, já bych to teda ocenil, věčně mobil honím po všech čertech - že by motiv pro dizajnéry?
Ghill Odesláno 27. března 2009 Nahlásit Odesláno 27. března 2009 (upraveno) Nasosane stadialto. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 27. března 2009 uživatelem Ghill
Quasar007 Odesláno 27. března 2009 Nahlásit Odesláno 27. března 2009 Black Stealth verze se mi líbí i když zlato-modré provedení je takové firemně "provařenější". S ohledem na zmiňované funkce jimiž je tento mobil obdařen, by mne zajímalo, jak to ten rotor utáhne dobíjet. Takže jsem zvědav na první "uživatelskou" recenzi z nějakého zdroje který bude mít k tomuto kousku přístup.
Ghill Odesláno 28. března 2009 Nahlásit Odesláno 28. března 2009 Tak uz to niekto cvakol aj "nazivo" Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se